Vårdande rengöringsmedel

Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Kiilto Caretop 5l Vård- och skyddsmedel för golv
  2. Kiilto Illusia 10 1l vård- och rengöringsmedel
  3. Kiilto Illusia 10 5l vård- och rengöringsmedel
  4. Kiilto Optimal 5l Golvrengörings- och vårdmedel
Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Välj den bästa golvrengöraren


Vi har golvrengöringsmedel av hög kvalitet för olika golvytor som vinylgolv, laminat, plastmattor och parkett. Deras kvalitet är avgörande för hur rent och hållbart ditt golv blir. Den bästa golvrengöringen avlägsnar effektivt smuts, fett och fläckar utan att lämna en obehaglig hinna efter sig eller skada golvmaterialet. Dessutom innehåller ett högkvalitativt rengöringsmedel ofta ingredienser som skyddar golvytan från slitage och ger den en glans eller nyans. 


Rätt formulering av golvrengöringsmedlet och dess lämplighet för golvmaterialet är avgörande, eftersom fel produkt kan skada golvet eller göra dess yta grumlig. Kiilto har till exempel utvecklat ett golvrengöringsmedel som passar alla hårda golvmaterial, men ibland är det också värt att välja ett rengöringsmedel som är utformat för materialet för att bibehålla golvets skönhet och hållbarhet på lång sikt.


Rengöringsmedel för vinylgolv


Vårt sortiment av rengöringsmedel för vinylgolv rengör inte bara effektivt utan lämnar också en glänsande yta som framhäver golvets skönhet. Vinylgolv är ett populärt val på grund av dess hållbarhet och enkla underhåll. Rengöringsmedel för vinylgolv är särskilt utformade för att ge effektiv rengöring samtidigt som golvytan skyddas. När du väljer rengöringsmedel för vinylgolv är det viktigt att hitta en produkt som inte bara tar bort spår av smuts och fläckar, utan också bibehåller vinylgolvets ursprungliga glans och utseende.


Vilken är den bästa rengöringsmedlet för vinylgolv?


Ett bra rengöringsmedel för vinylgolv tar försiktigt bort även envis smuts från golvet och skadar inte ytan på vinylgolvet. Många rengöringsmedel för vinylgolv är också utformade för att inte lämna några rester på golvet, vilket bidrar till att hålla vinylgolvet lätt att rengöra längre. Dessutom kan vissa rengöringsmedel innehålla ingredienser som skyddar ytan på vinylgolvet från slitage och repor, vilket ökar golvets hållbarhet och livslängd.


Att välja rätt rengöringsmedel för vinylgolv är avgörande för att hålla ditt vinylgolv i gott skick. Genom att följa tillverkarens rengöringsinstruktioner kan du se till att ditt golv förblir vackert och hållbart i många år framöver. 


Rengöringsmedel för laminatgolv


Rengöringsmedel för laminatgolv tar effektivt bort smuts och fläckar och lämnar ytan felfritt ren och glänsande. Laminatgolv behöver rätt skötsel för att hålla sig vackra och hållbara. Rengöringsmedel för laminatgolv är en viktig del av denna skötsel. Högkvalitativa rengöringsmedel är särskilt utformade för laminatgolv och ger effektiv rengöring utan att skada golvytan.


Ett bra laminatrengöringsmedel tar effektivt bort smuts, fläckar och spår av dagligt slitage. Det är viktigt att välja ett rengöringsmedel som inte lämnar rester eller film på golvet, eftersom detta kan förändra golvets utseende och få det att se grumligt ut med tiden. 


Vilket är det bästa rengöringsmedlet för laminatgolv?


Många laminatrengöringsmedel innehåller ingredienser som skyddar golvytan mot repor och slitage. Det gör att golvet behåller sitt vackra utseende och sin hållbarhet längre. Genom att följa tillverkarens rengöringsinstruktioner kan du se till att ditt laminatgolv förblir i gott skick och håller i många års användning. 


Rengöringsmedel för parkettgolv


Vårt sortiment av rengöringsmedel för parkettgolv skyddar ditt golv så att parketten behåller sitt vackra utseende under lång tid. Parkettrengöringsmedel och korrekt skötsel är avgörande för parkettgolvets livslängd. Ett bra parkettrengöringsmedel avlägsnar smuts och fläckar samtidigt som parkettytan blir blank och fräsch. Det är viktigt att notera att ett parkettrengöringsmedel inte skadar träytan eller lämnar en film på träet som kan fördunkla golvets naturliga skönhet.


Vilken är den bästa parkettrengöraren?


Parkettgolv är värdefulla golvytor och därför behöver du det bästa parkettrengöringsmedlet för att ta hand om dem. Många parkettrengöringsmedel innehåller ingredienser som skyddar golvytan mot fukt och slitage. Det innebär att ditt parkettgolv håller sig vackert och hållbart längre. Genom att följa tillverkarens rengöringsinstruktioner kan du se till att parkettgolvet förblir i gott skick och behåller sin naturliga charm genom åren. Glöm inte att kontrollera om det rengöringsmedel du väljer är lämpligt för just ditt parkettgolv, eftersom olika träslag kan kräva olika behandlingar och rengöringsmedel.


Tvättmedel för plastgolv


I vårt sortiment hittar du effektiva rengöringsmedel för plastmattor som inte bara tar bort smuts utan också bevarar mattans ursprungliga utseende och förlänger dess livslängd. Det är viktigt att välja ett rengöringsmedel som inte skadar plastmattans yta eller lämnar en film som kan göra golvets färg eller glans mattare.


Många rengöringsmedel för plastmattor har utvecklats för att skydda mattans yta mot slitage och blekning. Detta bidrar till att plastmattans ursprungliga utseende och hållbarhet bibehålls under en längre tid. Det är tillrådligt att följa rengöringsanvisningarna noggrant för att säkerställa att plastmattan förblir i gott skick och behåller sitt utseende och sin hållbarhet genom åren.


Köp golvrengöringsprodukter från Hartman


I vårt sortiment hittar du de bästa produkterna för rengöring av ditt golv, oavsett material. Utforska vårt breda sortiment och hitta den bästa golvrengöraren för olika golvytor! Glöm inte att beställa golvmopp och golvspatel till din golvrengörare. 


Förutom golvrengöringsmedel hittar du även fönsterrengöringsmedel och allrengöringsmedel samt tallsåpa, slipmedel och klorin. Kontakta vår trevliga personal så hjälper vi dig att hitta rätt golvrengöringsmedel för dina behov! Det är enkelt att beställa tvättmedel från Hartmans nätbutik eller hämta direkt i vår butik.

Vårdande rengöringsmedel från rengöringsbranchens proffs, med snabb leverans! Vi erbjuder produkter inom Rengöringsmedel från marknadens ledande tillverkare. Vi erbjuder ett heltäckande produktsortiment av rengöringsprodukter - bekanta dig med vårt urval i näthandeln.