Avfallskärl och sandkärl

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 17

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Avfallskärl grå Jäkki 660l V120660AN
 2. Avfallskärl grön Jäkki 660l V120660VI
 3. Avfallskärl Jäkki 140l brun V120140RU
 4. Avfallskärl Jäkki 140l grå V120140AN
 5. Avfallskärl Jäkki 140l grön V120140VI
 6. Avfallskärl Jäkki 240l blå V120240SI
 7. Avfallskärl Jäkki 240l brun V120240RU
 8. Avfallskärl Jäkki 240l grå V120240AN
 9. Avfallskärl Jäkki 240l grön 120242
 10. Avfallskärl Jäkki 360l grå V120360AN
 11. Avfallskärl Jäkki grön 360l V120360VI
 12. Lock till Eppu sand behållare grå
 13. Lock till Eppu sand behållare grön Sista exemplar
  Lock till Eppu sand behållare grön
 14. Sand behållare 350l V83008
 15. Sand behållare Eero 150l grå
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 17

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Hållbara och mångsidiga avfallskärl - effektiv avfallshantering för hem och industri


I vår näthandel hittar du avfallskärl av hög kvalitet för alla behov. Vi erbjuder ett brett sortiment av avfallsbehållare för att tillgodose behoven av avfallshantering hos både konsumenter och företag. Avfallsbehållare är en viktig del av att upprätthålla en städad och organiserad miljö, och vårt sortiment inkluderar avfallsbehållare och utomhusbehållare som uppfyller de mest krävande standarderna.


Avfallsbehållare för olika användningsområden


Vårt sortiment av avfallsbehållare täcker en mängd olika användningsområden. Oavsett om du letar efter en kompakt behållare för din trädgård eller en stor utomhusbehållare för en industrianläggning, har vi en lösning för alla behov. Vi erbjuder ett brett utbud av alternativ, från kompakta, eleganta soptunnor till stora, hållbara soptunnor för utomhusbruk.

Våra stora soptunnor för utomhusbruk är särskilt utformade för utomhusbruk och är idealiska för användning på gården eller för installation under ett sopskjul. Du kan välja en soptunna baserat på storleken på ditt skjul och mängden skräp du har. Vårt sortiment av avfallsbehållare för utomhusbruk omfattar en mängd olika storlekar, från 140-litersbehållare till 240-litersbehållare och större behållare på upp till 660 liter.


Vilken storlek på sopkärl för egnahemshus?


Storleken på sopkärlen väljs utifrån hushållets storlek och mängden avfall. Till exempel passar ett 140-liters kärl bra för hushållets insamling av bioavfall. Ett 240-liters kärl är lämpligt för insamling av blandat avfall och det vanligaste valet för ett privat hushåll är ett 240-liters kärl för blandat avfall och ett 140-liters kärl för bioavfall. Soptunnans storlek kan dock variera beroende på behov och det är också viktigt att tänka på hur ofta den ska tömmas. I vår näthandel hittar du också ett brett utbud av sopsäckar för hushållsbruk.


Vårt sortiment av stora avfallsbehållare för fastigheter och industrier


Vi erbjuder ett brett utbud av stora avfallsbehållare som är utformade för att möta de olika behoven av avfallshantering för fastigheter och industrianläggningar. Våra stora avfallsbehållare erbjuder en effektiv och praktisk lösning för hantering av stora mängder avfall. Vårt sortiment finns i stora storlekar från 360 liter upp till 660 liter och garanterar att du hittar en avfallsbehållare som passar dina behov för hantering av avfall i fastigheter och industrimiljöer.


Hållbara sandningsbehållare för effektiv halkbekämpning


Vi erbjuder ett brett utbud av sandbehållare och sandningskärl som är utformade för effektiv halkbekämpning för både konsumenter och företag. Våra sandningsbehållare är praktiska och hållbara, vilket ger en pålitlig lösning för vinterns hala väder.  I vårt sortiment finns sandningskärl i olika storlekar, idealiska för både hemgårdar och företagsparkeringar.


Sandbehållare för lagring av krossad sten


Våra högkvalitativa sandbehållare erbjuder ett effektivt sätt att förvara sandningsmaterial under vintern. Sandbehållarna har praktiska handtag och tättslutande lock för att hålla sanden skyddad och lättillgänglig. De är idealiska för både privata hem och företag. I vårt sortiment finns en mängd olika sandbehållare , så att du kan välja rätt lösning för dina behov. Oavsett om du förbereder dig för det hala vintervädret i din trädgård eller håller ditt företags trafikområde säkert, har vi högkvalitativa, hållbara sandbehållare som passar dina behov. 

Oavsett om du letar efter en avfallsbehållare för din trädgård eller en stor avfallsbehållare för en industrianläggning, har vi ett sortiment som passar dina behov. Ta en titt på vårt sortiment och välj en kvalitativ och hållbar soptunna för att hålla din miljö ren.

Bekanta dig med vårt urval av Avfallskärl och sandkärl produkter i näthandeln. Omfattande sortiment av varor för hemmet och stugan som täcker alla behov för egnahemshus- och fritidshusägaren samt för husbolagen. Produkterna inom Avfallsservice sortimentet får du med snabb leverans - vi skickar ut varorna inom ett dygn.