Speglar

Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Avonia LED-badrumsspegel 60cm 4000K
  2. Avonia LED-badrumsspegel 60X80CM 4000K
  3. Avonia LED-badrumsspegel 80CM 4000K
  4. Badrumsspegel Indus 60x50 med glashylla
  5. Badrumsspegel Indus 60x60 med glashylla
  6. LED-badrumsspegel IP44 Aqualine 600mm
  7. LED-badrumsspegel IP44 Aqualine 800mm
  8. Soul väggspegel, återvunnen teak
  9. Spegelfäste 834 mässing/förnicklad
  10. Spegelfäste självhäftande 0835
Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Speglar för badrum och toaletter


Speglar är en viktig del av badrums- och toalettinredningen och fungerar både som ett praktiskt och dekorativt element. I rätt spegel blandas skönhet och funktionalitet i perfekt harmoni för att skapa den önskade atmosfären i rummet. Spegelns släta yta reflekterar ljusstrålar tillbaka in i rummet och skapar en luftig och ljus atmosfär. 

Spegeln är ett mångsidigt dekorativt element som anpassar sig till olika utrymmen och stilar. Oavsett om det är ett modernt och minimalistiskt badrum, ett elegant och traditionellt sovrum eller ett trendigt och bohemiskt vardagsrum, kan en spegel komplettera och berika din interiör. Den kan återspegla färger, former och texturer i resten av inredningen och smälta in sömlöst i omgivningen, eller skapa kontrast för att ge ett rum en ny dimension.


Den runda spegeln är ett modernt val


Runda speglar är ett populärt val för badrum, med mjukare linjer och en harmonisk look. En stor rund spegel kan också fungera som en fokuspunkt i badrummet och ge en känsla av rymd även i ett litet badrum. Runda speglar kan också vara praktiska, eftersom deras form möjliggör en bredare reflektion.

Å andra sidan kan en mer traditionell kvadratisk spegel också vara ett elegant alternativ för badrummet. Kvadratiska speglar har renare linjer och passar bra in i en minimalistisk inredning. De kan också vara enklare att installera och kombinera med andra badrumsmöbler.


Välj en LED-spegel med ljus


En spegel med ljus har många fördelar och skapar en vacker och funktionell look för ditt badrum. En belyst spegel ger bra sikt i reflektionen och gör det enklare att klä på sig och sminka sig. LED-spegeln lyser upp badrummet jämnt och ger dagsljusliknande belysning, vilket skapar en behaglig miljö.

Å andra sidan erbjuder en spegel utan ljus också sina egna fördelar. Även om den inte reflekterar direkt belysning kan den skapa en mjukare och mer stämningsfull look i badrummet. En spegel utan ljus kan vara ett mer minimalistiskt alternativ som passar bra med en modern eller skandinavisk inredningsstil. Dessutom kan en spegel utan ljus vara ett mer energieffektivt alternativ när belysningen tillhandahålls av separata armaturer.


Beställ din badrums- och toalettspegel från Hartman


Valet av badrumsspegel beror till stor del på dina egna preferenser och stilen på din badrumsinredning. En spegel med ljus erbjuder funktionalitet och ljuskälla i ett paket, medan en spegel utan ljus kan skapa en mer atmosfärisk och minimalistisk look. 

Runda speglar ger mjukhet och harmoni, medan fyrkantiga speglar ger modern elegans. Oavsett vilket val du gör är en badrumsspegel ett praktiskt och viktigt tillskott till badrumsinredningen, som hjälper oss att göra oss redo för dagen eller slappna av i slutet av den.

Se alltid till att spegeln är korrekt installerad och fastsatt. De flesta speglar har tydliga fästpunkter och instruktioner för upphängning på väggen. I vår onlinebutik hittar du alla tillbehör du behöver för att montera din spegel. Kom ihåg att en ljusspegel alltid kräver en professionell elektriker för att installera den! 

Nu kan du beställa badrums- och toalettspeglar från Hartmans nätbutik, till och med med direktleverans hem till dig. Vi packar din spegel omsorgsfullt så att den inte skadas under transporten. Alternativt kan du också hämta din spegel från din närmaste butik eller vårt lager. Medan du handlar din spegel kan du ta en titt på våra andra badrumsmöbler, inklusive tvättställsskåp, toalettsitsar, badkar och duschväggar. Om du behöver hjälp med att välja en spegel kan du kontakta våra experter eller fråga vår butikspersonal om råd. Vi är här för att hjälpa dig!

Ett brett urval av Speglar produkter innehåller allt som behövs för att bygga ett nytt badrum eller renovera gammalt. Till badrummet och bastun hittar du i vår näthandel högklassiga produkter från Harvia, Narvi, Svedbergs och Pisla. Produkterna i Badrumsinredningar och wc-möbler -urvalet skickar vi ut samma dag och du får försändelsen snabbt och smidigt.