Denna veckas erbjudandeAktuellt

Sommarerbjudanden från Hartman!

Våra sommarerbjudanden är i kraft fram till 10.9.2021, eller så länge de reserverade partierna räcker. Välkommen på uppköp! Vi har öppet må-fre 7:00-17:00, lö 9:00-14.00

Hartman förnyar och utvidgar i Vasa

Hartman har tillsammans med lokala WestGroup ingått ett avtal om en omfattande förnyelse och utvidgning av Hartmans järnhandel i Liselund. Förändringsprocessen har redan påbörjats med förnyandet av butikens interiör, som nyligen blivit klar.

För kunden innebär detta såväl en smidig köpprocess i ändamålsenliga utrymmen som att flexibelt kunna beställa varor hemifrån eller från byggplatsen.

Följ med i våra some-kanaler hur projektet framskrider

Handel redan 1862

Hartman är en självständig och mångsidig järnaffär. Vårt mål är att vara en pålitlig och långvarig samarbetspartner åt våra kunder.

Vi erbjuder våra kunder ett omfattande sortiment av kundanpassade och kvalitativa produkter och tjänster till ett konkurrenskraftigt pris, en effektiv och pålitlig logistik samt en sakkunnig betjäning med gedigen erfarenhet.

Vår kundkrets består huvudsakligen av byggfirmor i olika storleksklasser, bygg- och inredningsentreprenörer, återförsäljare inom bygg- och inredningsmaterial, industriföretag inom olika branscher, offentliga sektorn och privatkunder.

Vi betjänar våra kunder lokalt och även på riksnivå. Våra handelsplatser finns i Esbo, Jakobstad, Karleby, Seinäjoki, Tammerfors och Vasa.

Hartman-koncernen består av moderbolaget Oy C.J. Hartman Ab samt dotterbolaget Hartman Järn Ab. Till företagsgruppen hör även fastighetsbolaget Oy Hartman Invest Ab.

Ett 157 år gammalt handelsföretag är en sällsynthet i vårt land, och då man därtill beaktar att bolaget ända sedan det grundades varit i samma familjs ägo och ledning, är det en unik prestation.

Hartman 1862

Järnhandel redan 1862

Kontaktinformation

Esbo, Tammerfors, Vasa, Jakobstad, Karleby och Seinäjoki