Denna månads erbjudanden

Byggvärmare 5kW

99,95
Rund, 16 A kraftström (NL49)

Skyddsskor

119,-
Jalas 1878 Offroad (MI15)

10m skarvsladd

14,95
2-osainen, 10m, 3X1,5H05RR F (JZ27)

Led-arbetsljus

16,95
20 W, med ställning (MP00)

Järnhandel redan från 1862

Hartman är en självständig och mångsidig järnaffär, vars vision är att vara sina kunders pålitliga och långvariga samarbets-partner. Vi erbjuder våra kunder ett omfattande för olika kundbehov framtagna produkter och tjänster till konkurrenskraftigt pris, en effektiv och pålitlig logistik samt en sakkunnig betjäning med gedigen erfarenhet.

Vår kundkrets består huvudsakligen av byggfirmor i olika storleksklasser, inredningsentreprenörer, återförsäljare inom bygg- och inredningsmaterial, industriföretag inom olika branscher, offentliga sektorn och privatkunder.

Vi betjänar våra kunder lokalt och även på riksnivå. Våra handelsplatser finns i Esbo, Jakobstad, Karleby, Seinäjoki, Tammerfors och Vasa.

Hartman-koncernen består av moderbolaget Oy C.J. Hartman Ab samt dotterbolaget Hartman Järn Ab. Till företagsgruppen hör även fastighetsbolaget Oy Hartman Invest Ab.

Ett handelsföretag med så hög ålder är en sällsynthet i vårt land, och då man därtill beaktar att bolaget ända sedan det grundades varit i samma familjs ägo och ledning, är det en unik prestation.

Hartman 1862

Järnhandel redan från 1982

Kontaktinformation

Esbo, Tammerfors, Vasa, Jakobstad, Karleby och Seinäjoki

Aktuellt

Ljus och värme i höstmörkret!

Erbjudanden gäller fram till 30.11.2019, eller så länge de reserverade partierna räcker.

Välkommen på uppköp!