Denna månads erbjudanden

Träolja 55€
Living, färglös eller brun 9L (YJ10, HY59)

Penselset 7,90€
CEL 700092 (DL96)

Ainola Pro 85€
husfärg, 9L PM1 (+nyanse-ring) (HW42)

Bastupall 15,90€

al, monteras, 300x600x338 (stugkvalitet)(FG72)

Järnhandel redan från 1862

Hartman är en självständig och mångsidig järnaffär, vars vision är att vara sina kunders pålitliga och långvariga samarbets-partner. Vi erbjuder våra kunder ett omfattande för olika kundbehov framtagna produkter och tjänster till konkurrenskraftigt pris, en effektiv och pålitlig logistik samt en sakkunnig betjäning med gedigen erfarenhet.

Vår kundkrets består huvudsakligen av byggfirmor i olika storleksklasser, inredningsentreprenörer, återförsäljare inom bygg- och inredningsmaterial, industriföretag inom olika branscher, offentliga sektorn och privatkunder.

Vi betjänar våra kunder lokalt och även på riksnivå. Våra handelsplatser finns i Esbo, Jakobstad, Karleby, Seinäjoki, Tammerfors och Vasa.

Hartman-koncernen består av moderbolaget Oy C.J. Hartman Ab samt dotterbolaget Hartman Järn Ab. Till företagsgruppen hör även fastighetsbolaget Oy Hartman Invest Ab.

Ett handelsföretag med så hög ålder är en sällsynthet i vårt land, och då man därtill beaktar att bolaget ända sedan det grundades varit i samma familjs ägo och ledning, är det en unik prestation.

Hartman 1862

Järnhandel redan från 1982

Kontaktinformation

Esbo, Tammerfors, Vasa, Jakobstad, Karleby och Seinäjoki

Aktuellt

Sommarens bästa erbjudanden från Hartman!

Bekanta dig med våra juli-augustierbjudanden i Vasa, Jakobstad, Karleby och Seinäjoki.

Vare sig du målar utomhus hemma, förstorar terrassen på stugan eller skaffar en ny bastuugn till strandbastun så hittar du allt nödvändigt hos Hartman - Din sommarbutik!

Hartman Vasa och Blomtorget har öppnat en trädgårdsbutik med Drive-IN koncept.

Genom samarbetet har man som kund tillgång till trädgårdsplanering, hemkörning, perenner, sommarblommor, trädgårdsbyggnader, betongplattor och naturstenar samt trädgårdsredskap. Under samma tak finns även allt som behövs för terassbygge, och målning, samt virke, verktyg och andra typiska produkter för järnvaruhandel.

Vi öppnar en unik Trädgårds Drive-In, där kunden kan köra in i Trädgårdsbutiken med bil och släpkärra, där alla produkter kan plockas med lätt och behändigt.