Clean - Städ- och hygienprodukter

Vi är expert inom rengöringsbranschen och erbjuder i samarbete med branschens mest kända tillverkare de bästa produkterna och lösningarna för kundens behov.

Försäljning av städ- och hygienprodukter

Vi är expert inom rengöringsbranschen och erbjuder i samarbete med branschens mest kända tillverkare de bästa produkterna och lösningarna för kundens behov. Tack vare ett brett och mångsidigt sortiment kan vi betjäna våra kunder på ett heltäckande sätt. Vårt sortiment omfattar rengöringsmedel, städutrustning och -maskiner, papper samt produkter för personlig hygien. Vi representerar produkter från ledande varumärken.

Beställningscentral

Beställningscentralen tar hand om era beställningar må-fre kl. 8-16 på nummer:

(06) 3266 307 eller clean@hartman.fi

Från beställningscentralen får du alltid tag på en försäljare som tar emot beställningarna, offertförfrågan och ger information om produkterna. Du kan även direkt ta kontakt med våra försäljare.

Webbshop för proffs

Näthandeln möjliggör inköpen dygnet runt.

Inloggningen och registreringen till näthandeln sker överst på sidan högra kant. Du kan skapa användarnamn genast. De bästa fördelarna får du när du är i kontakt med en försäljare och ni skapar ett kundnummer till Hartman som kopplas till näthandeln.

Ta kontakt med våra försäljare för att öppna ett kundkonto för ditt företag.

Skaffa inkomster till ditt lag

Försäljning

Vasa

Seinäjoki

Jakobstad

Karleby

Försäljningsledning