Clean - Städ- och hygienprodukter

Vi är expert inom rengöringsbranschen och erbjuder i samarbete med branschens mest kända tillverkare de bästa produkterna och lösningarna för kundens behov.

Försäljning av städ- och hygienprodukter

Vi är expert inom rengöringsbranschen och erbjuder i samarbete med branschens mest kända tillverkare de bästa produkterna och lösningarna för kundens behov. Tack vare ett brett och mångsidigt sortiment kan vi betjäna våra kunder på ett heltäckande sätt. Vårt sortiment omfattar rengöringsmedel, städutrustning och -maskiner, papper samt produkter för personlig hygien. Vi representerar produkter från ledande varumärken.

Beställningscentral

Beställningscentralen tar hand om era beställningar må-fre kl. 8-16 på nummer:

(06) 3266 307 eller clean@hartman.fi

Från beställningscentralen får du alltid tag på en försäljare som tar emot beställningarna, offertförfrågan och ger information om produkterna. Du kan även direkt ta kontakt med våra försäljare.

Möjlighet att handla på nätet från vårt mångsidiga sortiment dygnet runt. Tjänsten förutsätter ett giltigt kundförhållande med Hartman. Kontakta vår försäljningspersonal/din kontaktperson för öppnande av kundkonto för ditt företag och/eller för att erhålla användarnamn.

Skaffa inkomster till ditt lag

Försäljning

Vasa

Seinäjoki

Jakobstad

Karleby

  1. Anne Pöyhönen

    Anne Pöyhönen

Försäljningsledning