Badrumsinredningar och wc-möbler

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 283

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Avloppsrörklämma bsg m8x50 mm Outlet
  Avloppsrörklämma bsg m8x50 mm
 2. Avloppsrörklämma bsg m8x75 mm Outlet
  Avloppsrörklämma bsg m8x75 mm
 3. Avonia LED-badrumsspegel 60cm 4000K
 4. Avonia LED-badrumsspegel 60X80CM 4000K
 5. Avonia LED-badrumsspegel 80CM 4000K
 6. Badrumsspegel Indus 60x50 med glashylla
 7. Badrumsspegel Indus 60x60 med glashylla
 8. Bollavtappnigskran 1/2"     ip Sista exemplar
  Bollavtappnigskran 1/2" ip
 9. Bollventil em 1 Sista exemplar
  Bollventil em 1
 10. Bollventil em 1 1/4 Sista exemplar
  Bollventil em 1 1/4
 11. Diskho Aqualine X-Granit sand 510mm
 12. Diskho Aqualine X-Granit sand 600x500mm
 13. Diskho Aqualine X-Granit svart 510mm
 14. Diskho Aqualine X-Granit svart 600x500mm
 15. Dräneringsrör prio 1500mm 19x22 mm
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 283

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Badrumsmöbler för alla dina behov


Kvalitativa badrumsmöbler är en viktig del av ett snyggt och praktiskt badrum. När du väljer möbler ska du särskilt tänka på hållbarhet och rätt storlek. Det är inte alltid lätt att kombinera en fridfull atmosfär med organisation, men rätt val av badrumsmöbler kan ge tillräckligt med bänkyta och förvaring utan att kompromissa med atmosfären. På så sätt finns det plats för allt på toaletten och i badrummet, så att toalettmöblerna tjänar dina behov.

Badrumsmöbler är en viktig del av tidiga morgnar på vardagar eller sena kvällar på semestern. Rätt dimensionerade och noggrant utvalda inredningar underlättar dagens rutiner och ger en touch av vardagslyx. Badrumsmöblerna sätter tonen för badrummets övergripande stil, så de bör också passa ihop med kaklen. I vårt sortiment hittar du kvalitativa och prisvärda badrums- och toalettmöbler i olika stilar, från modern design till mer traditionella stilar.


Vattenbeständiga badrumsmöbler är inte bara vattenbeständiga, de klarar även tidens tand


När du väljer badrumsmöbler är det värt att tänka på inte bara det visuella utseendet utan även på hållbarhet och kvalitet. Vattenresistenta badrumsmöbler kan klara flera års intensiv användning utan betydande slitage eller skador. Du kan också skydda möblerna från stänk genom att till exempel installera en separat duschvägg.

I badrummen utsätts möblerna för påfrestningar från direkt stänkvatten eller ökad luftfuktighet. Om du placerar möbler nära duschen ska du undvika produkter av till exempel fanerad eller laminerad mdf eller spånskiva. Dessa material kan börja spricka med tiden på grund av fuktstress.

Även om vattentäta möbler klarar tidens tand är det viktigt att du läser skötselanvisningarna noggrant. Det är ofta tillrådligt att torka dem efter stänk, vilket också förhindrar att kalk bildas på möbelns ytor eller t.ex. vid krananslutningen i diskbänken. Badrumsmöblerna i vårt sortiment är lätta att rengöra, så att rengöring av badrummet inte längre är veckans mest undvikna uppgift.


Badrums- och toalettmöbler för små utrymmen


Förutom den vattentäthet du behöver ska du också tänka på möblernas storlek i förhållande till badrums- eller toalettutrymmet. Den dagliga användningen underlättas avsevärt av korrekt dimensionerade möbler i ett litet utrymme som inte hindrar åtkomsten till toaletten eller skåpen. Du kan hitta måtten på varje möbel i vår webbshop, vilket gör det mycket lättare att planera din badrums- och toalettinredning. När du väljer badrumsmöbler bör du också se till att de är kompatibla. Med ett sammanhängande utseende och matchande badrumsmöbler kommer ditt badrum att se snyggt och organiserat ut. 

Ta en titt på badrumsmöblerna i vår onlinebutik nu och beställ dina enkelt online eller hämta dem i en Hartman-butik! Förutom möbler hittar du också alla VVS-produkter som du behöver för badrumsrenovering, duschar och kranar, bastukaminer och kakel till exempel.

 

Ett brett urval av Badrumsinredningar och wc-möbler produkter innehåller allt som behövs för att bygga ett nytt badrum eller renovera gammalt. Till badrummet och bastun hittar du i vår näthandel högklassiga produkter från Harvia, Narvi, Svedbergs och Pisla. Produkterna i Badrum och bastu -urvalet skickar vi ut samma dag och du får försändelsen snabbt och smidigt.