Laminatgolv

Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Advanced laminat 3125 Trend Oak Nature
 2. Advanced laminat 3126 Trend Oak Grey
 3. Advanced laminat 3902 Summer Oak Beige
 4. Advanced Plus laminat 4619 Welsh Oak Grey
 5. Advanced Plus laminat 6400 Grand Oak Light
 6. Beige laminat MyFloor Cottage MV 896 Nevada Oak Silver
 7. Brunt laminat MyFloor Cottage MV808 Atlas Oak Beige
 8. Brunt laminat MyFloor Cottage MV839 Harbour Oak Beige
 9. LAMINATSKÄRARE 7861 Sista exemplar
  LAMINATSKÄRARE 7861
 10. Monteringserie lam/par 241437
Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Edullinen ja kestävä vaihtoehto kodin lattiapinnaksi

Laminaattilattia on parkettilattian näköinen, mutta on huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Kestävä ja ohut lattiapinnoite voidaan asentaa jo olemassa olevan lattian päälle. Laminaattilattiaa ei voi hioa, mutta sen pinta ja väri ovat erittäin kestävät. Meiltä löydätte monta eri laminaattikuosia ja väriä ja lattia on helposti asennettava ja kestävä ja sopii mainiosti kaikkiin kuiviin tiloihin ja myös lattialämmityksen päälle.

Laminaattilattian asentaminen


Laminaatti kestää hyvin kulutusta, ja se on myös helppo puhdistaa ja nopea asentaa. Ponttijärjestelmän ansiosta asentaminen käy nopeasti ja kätevästi.

Jos aluslattia on kylmä, kannattaa käyttää eristävää alusmateriaalia. Vanhaa muovimattoa ei tarvitse poistaa uuden lattiapinnoitteen alta jos lattia on tasainen.

Asentamiseen tarvitaan myös kiiloja, lyöntipalikka ja lyöntirauta, myös laminaattileikkuri on kätevä apuväline lattian asennuksessa.

Laminaattilattian puhdistus


Laminaatin pinta kestää kosteutta, mutta saumoihin kosteutta ei saa päästää. Lattialle joutunut vesi on pyyhittävä välittömästi pois pinnalta, jotta se ei pääse imeytymään saumoihin. Käytä aina valmistajan suosittelemaa ainetta puhdistukseen ja pyyhi lattia nihkeällä mopilla tai liinalla.

Tilaa helposti verkkokaupasta


Verkkokauppamme palvelee 24/7 antaen sinulle hyvän kuvan varastossa olevasta valikoimastamme.

Börja ytrenoveringen med att skaffa högklassiga produkter från vårt urval av Laminatgolv. Du hittar Golv- och väggmaterial för hemmets alla ytor från oss. I butiken ger vi goda råd och tips om de olika produkterna.