Badrumsskåp och spegelskåp

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 31

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Gångjärnspar Polaria
 2. Handfat Isve infinity 360mm
 3. Handfat natursten Sink Valley M
 4. Handfat Riva 50
 5. Handfat Riva 63C
 6. Handfat Riva 70cm Sista exemplar
  Handfat Riva 70cm
 7. Handfat Riva Neva 600
 8. Handfatskåp SA49C-a8a vit
 9. Handfatskåp SA63-2 sonoma oak
 10. Handfatskåp SA63-2 vit
 11. Handtagspar Polaria
 12. Högskåp Vitra ek 35x35x145
 13. Högskåp Vitra vit 35x35x145
 14. Lavoarskåp + spegel Vitra 80cm ek IP44
 15. Lavoarskåp + spegel Vitra 80cm vit IP44
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 31

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Praktiska tvättställsskåp och snygga spegelskåp


Letar du efter ett praktiskt och snyggt tvättställsskåp eller spegelskåp till ditt badrum eller din toalett? Vi har tvättställsskåp med handfat och spegelskåp i olika storlekar och former med de funktioner du vill ha. Omsorgsfullt utformade badrum och toaletter erbjuder det skåp- och bänkutrymme du behöver, vilket gör det enkelt att klara av den dagliga morgonrutinen och göra sig redo för en kvällsutflykt. Vårt sortiment av tvättställs- och spegelskåp är stilfulla och praktiska enheter som valts ut med kvalitet och hållbarhet i åtanke.


Tvättställ och skåp för badrum och toaletter i alla storlekar.


Finns i olika höjder och bredder, så du hittar säkert ett alternativ som passar dig i vårt sortiment. Ett litet tvättställsskåp är särskilt lämpligt för små badrum eller toaletter, och kommer inte att få utrymmet att kännas trångt. Smala tvättställsskåp är en praktisk lösning för att spara utrymme samtidigt som de ger tillräckligt med förvaringsutrymme.


Storleken på handfatet i ett tvättställsskåp bör beaktas när du väljer skåp. I vårt sortiment av handfat hittar du handfat i olika djup och bredder. Storleken på handfatet bör alltid stå i proportion till det tillgängliga utrymmet och den avsedda användningen. Om du bara tvättar händerna kan det räcka med ett mindre handfat. För att tvätta ansiktet är ett större handfat ofta bekvämare och vattnet stänker inte utanför handfatet. Välj även rätt kran för ändamålet.


Spegelskåp med ljus, uttag eller utan?


Spegelskåp finns i olika storlekar och med de funktioner du vill ha, till exempel ljus eller stickpropp. Badrumsspegelskåp med ljus är ett bra val när du behöver bättre belysning för till exempel sminkning eller rakning. För en rakhyvel eller en elektrisk tandborste bör du välja ett spegelskåp med ett uttag, vilket gör det mycket enklare att använda elektriska apparater framför spegeln. Observera dock att uttaget i badrumsskåpet ska vara placerat på tillräckligt avstånd från duschen. Badrumsmöblerna kan skyddas från stänk från duschen, till exempel med hjälp av en praktisk duschvägg.


I vårt breda sortiment kan du välja mellan enkla tvättställ, färdiga tvättställsskåp eller större grupper av toalett- och badrumsmöbler. Beställ dina handfat och spegelskåp enkelt från vår webbshop nu, eller hämta din favorit i Hartman-butiken! Vi erbjuder ett brett utbud av leverans- och beställningsalternativ, så att beställa skåp online går snabbt och smidigt. Om du har en större badrumsrenovering på gång kan du också kolla in vårt sortiment av  bastukaminer och bastugrytor samt vårt breda utbud av kakelplattor.

 

Ett brett urval av Badrumsskåp och spegelskåp produkter innehåller allt som behövs för att bygga ett nytt badrum eller renovera gammalt. Till badrummet och bastun hittar du i vår näthandel högklassiga produkter från Harvia, Narvi, Svedbergs och Pisla. Produkterna i Badrumsinredningar och wc-möbler -urvalet skickar vi ut samma dag och du får försändelsen snabbt och smidigt.