Täcklister, kantlister och hobbylister

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 78

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. 12x42x2400 Täcklist klibbal
 2. 12x42x2400 Täcklist värmebehandlad asp
 3. 8x34x2400 Täcklist klibbal
 4. Dekorationslist klibbal 15x45x2400
 5. Halvrund tjäral 20x40x2400mm Outlet
  Halvrund tjäral 20x40x2400mm
 6. Hörnlist klibbal 25x25
 7. Hörnlist thermo-asp 25x25 2,1-2,4m
 8. Kantlist vit 32x32/26x2700 32102
 9. Kantlist vit 32x32/26x2700 ART Outlet
  Kantlist vit 32x32/26x2700 ART
 10. Kantlist vit 42x42/36x2700 32502 Outlet
  Kantlist vit 42x42/36x2700 32502
 11. L-list al 21x42/15
 12. L-list thermo asp 21x42/15
 13. Maler kantlist 21x42/13x2200 fingerskarvat kvistfri furu vit
 14. Maler kantlist 21x42/13x2200 furu obehandlad
 15. Maler kantlist 21x42/13x2200 MDF mel vit
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 78

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Täcklister, kantlister och hobbylister för heminredning


Täcklister, kantlister och hobbylister är viktiga inredningsmaterial som fulländar ett rums utseende och skapar en vacker harmoni mellan olika ytor. De är både praktiska och eleganta i hemmet, på arbetsplatsen och i offentliga miljöer. Välj rätt list för dina behov från Hartmans breda sortiment!


Täcklister - För finish av väggar och golv


Täcklister populära inredningselement som skapar ett färdigt utseende mellan vägg och golv. Listernas huvudsakliga funktion är att skydda vägg- och golvsömmarna från smuts och skador. Med ett brett utbud av storlekar hittar du garanterat rätt höjd och bredd för din applikation. 

De finns i en mängd olika material, bland annat trä och MDF. Med trä kan du skapa en varm och naturlig känsla, medan MDF ger hållbarhet och enkelt underhåll. De finns också i olika färger. Välj till exempel en traditionell vit list eller en stilren svart list. En vit list ger ett fräscht och rent intryck, medan en svart list skapar kontrast och framhäver detaljer på väggar och golv. 


Kantlister och fönsterlister - Skyddar fönster och dörrar


Kantlisterna fulländar utseendet på fönster och dörrar. Lister skapar en vacker ram och ger utrymmet ett välskött utseende. Fönsterlisterna fungerar som skydd för fönstersömmarna och täcker eventuella springor samtidigt som de förhöjer fönstrets skönhet. De finns i en mängd olika material, men en trälist tillför till exempel värme och naturlighet till ett utrymme.

Färgalternativen är klassiskt vitt och stilrent svart. Vita lister passar in i de flesta inredningsstilar och ger ett fräscht och rent intryck runt fönstren. Svarta lister, å andra sidan, ger ett modernt och kontrasterande utseende som passar moderna interiörer. 


Hobbylister - Kreativitet och personlighet från lister


Hobbylister är mångsidiga inredningselement som ger möjlighet att skapa personliga och eleganta detaljer i ett utrymme. De kan till exempel användas för att markera kanterna på hyllor eller skåp, för att rama in tavlor eller speglar eller för att skapa dekorativa kompositioner på väggar. Hobbylister finns i många olika storlekar, former och material, så att du kan välja den som passar din stil.

Hobbylister finns i en mängd olika material, från trä till MDF. Hobbylister i trä tillför värme och naturlig skönhet till ett utrymme, medan hobbylister i MDF erbjuder hållbarhet och mångsidighet för att skapa olika former och dekorationer. Med ett brett utbud av färgalternativ kan du välja rätt nyans för din interiör.


Snabb och enkel installation av lister


Kantlister, fönsterlister och täcklister fästs ofta med lim eller spik för att säkerställa en hållbar och robust installation. Montering av hobbylister beror på användningsområde och material. De fästs också ofta med lim eller spik. 

Installationen är inte svår och kan ofta utföras av installatören utan problem. Om underlaget är ojämnt eller sluttande kan det ta lite längre tid att montera listerna. När listerna monteras av ett proffs blir utrymmet perfekt. Tillbehör för montering av lister hittar du i vår nätbutik eller i våra butiker.


Lister från Hartmans nätbutik och butik


Med lister kan du skapa ett enhetligt och snyggt utseende mellan väggar, golv, fönster, dörrar och andra ytor. Välj storlek, material, färg och monteringsmetod med omsorg för att uppnå det resultat du vill ha. Oavsett om det handlar om maskerings-, kant- eller hobbylister ger dessa material välbehövlig elegans, skydd och personlighet till ditt utrymme.

Du kan beställa dina lister från vår nätbutik med önskad leveransmetod eller hämta din beställning från närmaste Hartman-butik eller lager. För de bästa tipsen om hur du väljer och installerar lister, kontakta vår expertpersonal. Behöver du hjälp med din inredning? Kolla då in vår Hartmman inreder-tjänst!

Börja ytrenoveringen med att skaffa högklassiga produkter från vårt urval av Täcklister, kantlister och hobbylister. Du hittar Lister för hemmets alla ytor från oss. I butiken ger vi goda råd och tips om de olika produkterna.