Industrifärger

Vi erbjuder, för den industriella ytbehandlingen och målningen, branchens bästa produkter och sakkunnighet inom industrifärger, sandblästringsämnen och ytbehandlingsmaskiner.

Industrifärger

Vi säljer och blandar industrifärger från Teknos, Tikkurila coatings och Sherwin-Williams. Vårt breda lagersortiment omfattar ytbehandlingsprodukter såsom korriosionshindrande färger, produktmålningsfärger, golvfärger, träindustrifärger och lösningsmedel. Vår lokala betjäning samt snabba och pålitliga leveranser är kärnan i vår verksamhet.

Sandblästermedel

Vi erbjuder industrin alla slags sandblästermedel för rengöring och grundbehandling av olika ytor, t.ex. stålsand, gjutjärnssand, aluminiumoxider, glaskulor mm. Kontakta våra försäljare och fråga mera.

Kontaktuppgifter

Vasa

  1. Ari Karjalainen

    Ari Karjalainen

Seinäjoki

Jakobstad

Karleby

Tammerfors

Ytbehandlingsmaskiner

Vi erbjuder ytbehandlingsmaskiner, reservdelar och tillbehör för metall- och träindustrin. Vi importerar och sköter om återförsäljningen av vårt huvudmärke Graco. Andra märken som vi representerar är bl.a. Al-Ko, Jowat, Leuco och Minimax. Leveranserna sköts direkt från vårt distributionslager, snabbt och sakkunnigt.

Hela landet