Kranutrustning

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 18

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Duschslang 1,5 m duschslang 1,5 m
 2. Duschslang 1,5m vit 1,5m vit
 3. Duschslang 2,0 m duschslang 2,0 m
 4. Duschslang 2,5 m duschslang 2,5 m
 5. Duschslang 2,5m vit 2,5 m plast vit
 6. Duschslang Oras 241020 2m kromi
 7. Duschslang Oras krom 241004 150cm
 8. Handdusch för bide Oras 242050 cr
 9. Handdusch krom Oras 242020
 10. Handdusch upphäng. Oras 251500 cr
 11. Handdusch/bide vit 242050-11 Oras
 12. Kitt65g - lin20g
 13. Massatätning NS15 4st/pkt
 14. Massatätning NS20 4st/pkt
 15. Täckskivpar Oras Optima R3/4 -D70 svart 203534-33/2
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 18

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

En duschslang för varje badrum


En duschslang är en viktig del av varje badrum. I vårt sortiment hittar du duschslangar i olika längder och färger för att passa din dusch. Beställ en duschslang till ditt badrum nu enkelt och snabbt från Hartmans nätbutik! 


Duschslangar för olika badrum - välj den som passar bäst!


Duschslangar finns i en mängd olika utföranden och valet beror ofta på hur ditt badrum ser ut, vilka behov du har och vilka preferenser du har. Ett av de vanligaste alternativen är den traditionella metallslangen, som är slitstark och långlivad. Ett annat populärt alternativ är flexibla plastslangar, som är lätta att installera och kan vridas i olika riktningar. Det finns också duschslangar i tyg, som är lätta och enkla att flytta runt.


Tänk på åtminstone dessa egenskaper hos duschslangar


När du väljer duschslang är det viktigt att tänka på slangens längd, dess flexibilitet och hur duschmunstycket fästs. Duschslangens längd påverkar hur långt den kan dras ut och hur lätt den kan flyttas runt i duschen. Duschslangar finns i längder på 1,5 m, 2 m, 2,5 m osv. Flexibiliteten gör det enkelt att justera duschens riktning, medan det sätt på vilket duschmunstycket fästs bland annat påverkar vattenflödets intensitet.


Duschslangar är i allmänhet tillverkade av metall eller plast. Metall är ett tåligt och långlivat alternativ, men kan vara lite tungt och stelt. Plast är lättare och mer flexibelt, men kan vara mer känsligt för slitage. Kolla till exempel in en 1,5 meter silverfärgad duschslang tillverkad av PVC-plast, som levereras med nödvändiga kopplingar och tätningar.


Installation och byte av duschslang


Att byta ut en duschslang är vanligtvis enkelt. Ta bort den gamla duschslangen från dess fäste och montera den nya duschslangen. Det är mycket viktigt att välja en duschslang med kopplingar och tätningar som är kompatibla med duschen. Ta därför en noggrann titt på kopplingarna i din befintliga dusch så att du inte behöver gå tillbaka för nya kopplingar under installationsfasen.


När du byter ut duschslangen ska du se till att anslutningarna är täta och att det inte finns några läckor. Det är viktigt att kontrollera duschslangens skick och byta ut den vid behov om du märker läckage eller problem med vattentrycket i duschen. Genom att byta ut duschslangen kan du säkerställa en smidig och bekväm duschupplevelse.


Så enkel, men så viktig duschslang


Duschslangen är en liten och enkel del, men en viktig del av ditt badrum och särskilt din duschupplevelse. Den har en direkt inverkan på duschens prestanda och hur bekväm duschen är. En tillräckligt lång duschslang ger bättre manövrerbarhet och bättre riktning på vattenstrålen i duschen. Men om du köper en slang som är för lång för en liten dusch kan den komma i vägen när du duschar, vilket lätt gör duschstunderna lite irriterande. 


Tänk också på färgen: krom är en populär färg på duschslangen, men en vit slang passar ofta bättre till en helvit dusch, till exempel. Se också till att duschslangen passar bra ihop med badrummets kran och duschmunstycken. Kom ihåg att hålla ett öga på skicket på din duschslang och byt ut den vid behov för att undvika läckage och hålla ditt badrum i toppskick.


Sammanfattningsvis är en duschslang ett mångsidigt och viktigt badrumstillbehör som direkt påverkar din duschupplevelse. Välj duschslang med omsorg efter dina behov och preferenser, och se till att den installeras och byts ut på rätt sätt. En duschslang kan vara just den detalj som gör ditt badrum till en ännu trevligare och mer funktionell plats att vara på.


Oavsett vad du behöver hittar du duschslangar av hög kvalitet i Hartmans järnhandels sortiment. Utöver dessa erbjuder vi ett omfattande sortiment av olika produkter för renovering av badrum och bastu. Ta till exempel en titt på badrums- och toalettmöblerna och olika badrums- och bastutillbehör i vår onlinebutik. Du kan också besöka vår butik, där vår kunniga personal hjälper dig att välja rätt produkter. Vi finns här för att hjälpa dig att skapa funktionella och snygga lösningar för ditt badrum. Välkommen till butiken!

 

Ett brett urval av Kranutrustning produkter innehåller allt som behövs för att bygga ett nytt badrum eller renovera gammalt. Till badrummet och bastun hittar du i vår näthandel högklassiga produkter från Harvia, Narvi, Svedbergs och Pisla. Produkterna i Duschar och kranar -urvalet skickar vi ut samma dag och du får försändelsen snabbt och smidigt.