Butiker

Vår konsumenttjänst betjänar husbyggare, renoverare och inredare på våra handelsplatser i Jakobstad, Karleby, Seinäjoki och Vasa.

I vårt mångsidiga urval hittar du alltid högklassiga material och lösningar som behövs då du bygger, renoverar och inreder. Plus naturligtvis goda råd och sakkunnig betjäning.

Konsumenttjänst för byggare, renoverare och inredare

Vår konsumenttjänst betjänar husbyggare, renoverare och inredare på våra handelsplatser i Jakobstad, Karleby, Seinäjoki och Vasa. I vårt mångsidiga urval hittar du alltid högklassiga material och lösningar som behövs då du bygger, renoverar och inreder. Plus naturligtvis goda råd och sakkunnig betjäning.

I våra butiker fäster vi stor uppmärksamhet vid varuexponeringen och att visa produkterna i sina rätta miljöer. Dels för att ge dig idéer och tips och dels för att varorna skall vara lätta att hitta. På våra hämtgårdar finns det gott om svängrum för större och mindre fordon, som gör att du själv lätt kan hämta även mera skrymmande varor såsom trävaror, byggskivor, isoleringsmaterial mm.

Hartman Inreder

Som kund hos Hartman har du möjlighet att få en kostnadsfri ytmaterialplanering till ditt hem. Palneringsobjektet kan vara ett enskilt rum (t.ex. badrum) eller hela huset. Bekanta dig med Hartman Inreder-tjänsten och boka tid hos vår inredningsförsäljare.

Hartman Bygger

Vi har ett brett lagersortiment som uppfyller alla bygg-, inrednings- och trävarubehov.Öppethållningstider

må-fre 7-17, lö 9-14

Konsumenttjänst

Vasa

Seinäjoki

Jakobstad

Karleby

Försäljningsledning