Golvskrapa och bordskrapa

Visa som Rutnät Listvy

15 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Bytesblad till MultiSqueegee 35 cm Blå 114465
 2. Bytesblad till MultiSqueegee 50 cm Blå 114468
 3. Golvtorkare Hydra 50cm 3300000 Sista exemplar
  Golvtorkare Hydra 50cm 3300000
 4. Golvtorkare med led 50cm 2150F
 5. Golvvårdsraka med led och skarp gummi 5889512
 6. Hygi torkare med dukhåll. 50cm 563250
 7. Hygiensk bordsskrapa grön Vikan 71252
 8. Moerman golvtorkare oljebeständig 45cm 2110
 9. Moerman golvtorkare oljebeständig 55cm 2120
 10. Moerman golvtorkare oljebeständig 75cm 2130
 11. MultiSqueegee 35 cm Blå 114466
 12. MultiSqueegee 50 cm Blå 114472
 13. MultiSqueegee 50 cm Röd 113853
 14. Reserv kardborreband för golvskra. 5863001
 15. Sappax dubbelbladig raka 50cm 7050
Visa som Rutnät Listvy

15 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Lattiakuivaimet tarjoavat tehokasta lattianpesua

Lattiakuivaimet tehostavat lattianpesua ja tarjoavat viimeistellyn lopputuloksen vaivatta. Lattiankuivain (ammattilaisten keskuudessa myös teräväkuivain) löytyykin nykyään jokaisen kodin siivouskaapista sekä ammattilaissiivoojien siivousvälinevalikoimasta. Tutustu laajaan lattiakuivainten valikoimaamme ja valitse tarpeisiisi sopivin vaihtoehto. 


Lattiakuivaimen avulla poistat lian ja kosteuden lattioilta jättäen ne kiiltäviksi ja puhtaiksi. Kuivain löytyykin vähintään jokaisen kodin kylpyhuoneesta, koska sillä likaveden pyyhkäiseminen viemäriin hoituu hetkessä. Näin vesi ei jää muhimaan kaakeleille muodostaen inhottavia bakteerijäämiä tai kalkkiviivoja. Ammattikäytössä teräväkuivaimeilla pyyhkäiset nopeasti myös esimerkiksi muovimatot roskista ja pölystä..


Paras lattiakuivain on tehokas, kestävä ja helppokäyttöinen. Kun valitset lattiakuivainta, kiinnitä huomiota erityisesti rakenteeseen, materiaaleihin sekä käyttökohteeseen. Jos käytät lattialastaa suihkun jälkeen pyyhkäisemään isoimmat vedet suihkun lattialta kaivoon, et välttämättä tarvitse suurta nivellettyä lattiakuivainta. Jos taas lattiakuivain tulee palvelemaan useissa eri tiloissa ja eri lattiapinnoilla, panosta erityisesti liikkuvaan kuivainpäähän, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan lattianpuhdistuksen. 

Nivelletty lattiakuivain sopii kaikkiin tiloihin


Nivelletty lattiakuivain tarjoaa joustavuutta ja helppoutta lattianpesuun. Kääntyvä kuivaimen pää mahdollistaa liikkumisen vaivatta vaikeissakin paikoissa, kuten nurkissa tai kalusteiden alla. Nivelletyn lattiankuivaimen kanssa saavutat erinomaisen puhdistustuloksen jokaisessa paikassa.


Lattiakuivaimen nivelmekanismista kannattaa huolehtia sen kestävyyden takaamiseksi. Puhdista siis likajäämät nivelestä tasaisin väliajoin. Ei-nivelletty kuivain onkin usein rakenteeltaan yksinkertaisempi ja kestävämpi ratkaisu, mikä voi tarkoittaa myös pidempää käyttöikää. Se on kuitenkin usein haastavampi käyttää vaikeasti saavutettavilla alueilla.

Viledan lattiakuivaimet ovat alansa parhaimmistoa


Laajasta teräväkuivainten valikoimastamme löytyvät myös ammattilaistenkin suosimat Viledan lattiakuivaimet. Täydellistä jälkeä tarjoavat lattialastat soveltuvat erityisesti epätasaisille tai kovapintaisille lattioille. Voit käyttää lastaa lattiakuivaimen tavoin lattian kuivaamiseen, mutta se soveltuu erinomaisesti myös nopeaan lakaisuun ja pyyhkimiseen. 


Viledan konepestävät kumiterät ovat konepestäviä sekä vaihdettavia, jolloin et tarvitse kokonaan uutta lattiakuivainta vanhan kumiterän tullessa tiensä päähän. Viledan lattiakuivaimia on saatavilla eri kokoisina, kuten 30 cm ja 50 cm pituisina lastoina.


Pidä lattiasi puhtaana parhaiden lattiakuivainten, lattiamoppien ja lattianpesuaineiden avulla, ja tee siivouksesta mukavaa ja tehokasta. Tutustu myös valikoimamme muihin siivoustarvikkeisiin sekä ammattilaisten siivousvälineisiin. Voit tilata tuotteet helposti Hartmanin verkkokaupasta tai vierailla ostoksilla myymälässämme! Asiantuntijoiltamme saat aina parhaat vinkit ja neuvot oikean tuotteen valintaan.

 

Golvskrapa och bordskrapa från rengöringsbranchens proffs, med snabb leverans! Vi erbjuder produkter inom Städredskap för proffsbruk från marknadens ledande tillverkare. Vi erbjuder ett heltäckande produktsortiment av rengöringsprodukter - bekanta dig med vårt urval i näthandeln.