Myymälät

Kuluttajapalvelumme palvelee rakentajia, remontoijia ja sisustajia Kokkolan, Pietarsaaren, Seinäjoen ja Vaasan "kivijalka"-myymälöissä.

Monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimastamme saat kaikki rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen tarvittavat tarvikkeet ja ratkaisut asiantuntevan palvelun kera.

Kuluttajapalvelu rakentajille, remontoijille ja sisustajille

Kuluttajapalvelumme palvelee rakentajia, remontoija ja sisustajia Kokkolan, Pietarsaaren, Seinäjoen ja Vaasan myymälöissämme. Monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimastamme saat kaikki rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen tarvittavat tarvikkeet ja ratkaisut asiantuntevan palvelun kera. Asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme ystävällisesti ja luotettavasti kaikissa rakentamiseen ja sisustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelu- valikoimaamme kuuluvat mm. pintavärisuunnittelu ja sävytyspalvelut. Myymälöissämme kiinnitämme erityistä huomiota tuotteiden esillepanoon ja miljöiden rakentamiseen. Toisaalta siksi, että haluamme tarjota sinulle ideoita ja virikkeitä, ja toisaalta siksi, että tuotteet olisivat helposti löydettävissä. Noutopihoillamme riittää tilaa niin pienille kuin isommillekin kulkuneuvoille, minkä vuoksi voit itse noutaa tilauksenne tai tilata kuljetuksen kauttamme.

Hartman Sisustaa

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus saada ilmainen pintamateriaali- ja värisuunnitelma kotiisi. Suunnittelukohteena voi olla yksittäinen tila esimerkiksi kylpyhuone tai koko talo. Ota yhteyttä lähimpään kauppapaikkaamme ja varaa aika sisustussuunnittelijaltamme.

Hartman Rakentaa

Laaja varastovalikoima on rakennettu kattamaan kaikki rakentamisen, sisustamisen sekä puu- ja levytuotteiden tarpeet kokonaisuudessaan.

Aukioloajat

Maanantaista perjantaihin klo 7-17, lauantaisin klo 9-14

Myymälähenkilökunta

Vaasa

Seinäjoki

Pietarsaari

Kokkola

Myyntijohto