Teollisuusmaalit

Tarjoamme teolliseen pintakäsittelyyn ja tuotemaalaukseen alan parhaita tuotteita ja asiantuntemusta niin teollisuusmaaleissa, hiekkapuhallusaineissa kuin pintakäsittelylaitteissakin.

Paikallinen palvelu sekä nopeat ja luotettavat toimitukset teollisille maalinkäyttäjille ovat toimintamme perusta.

Teollisuusmaalit

Myymme ja sävytämme Teknoksen, Tikkurila Coatingsin ja Sherwin-Williamsin teollisuusmaaleja. Laaja varastovalikoimamme käsittää puu- ja metalliteollisuuden tarvitsemat pintakäsittelytuotteet kuten korroosionestomaalit, tuotemaalaustuotteet, lattiapinnoitteet, puuteollisuustuotteet ja ohenteet.

Pintakäsittelylaitteet

Olemme Gracon valtuutettu maahantuoja. Tarjoamme metalli- ja puusepänteollisuudelle pintakäsittelylaitteita ja -koneita sekä varaosia ja tarvikkeita. Myymme ja maahantuomme hiekkapuhallus- ja maalauslaitteet sekä pistoolit, suuttimet, suodattimet ja letkut.

Tuotevalikoimaamme kuuluu myös Formeco-liuotintislaimet, mittaus- ja testauslaitteet sekä maalaamon suodattimet. Lisäksi toimimme myös monien muiden tunnettujen pintakäsittelyyn tarvittavien tuotemerkkien maahantuojana esim. Asahi, Resin, Contracor.

Kauttamme löytyy huolto kaikille pintakäsittelylaitteille. Kysy lisää!

Puhallusrakeet

Tarjoamme teollisuudelle erilaisten pintojen puhdistukseen ja pohjakäsittelyyn monenlaisia hiekkapuhallusaineita esim. teräshiekkaa, valumursketta, alumiinioksideja, lasikuulia ym.

Ota yhteyttä myyjiimme ja kysy lisää!

Myynti

Pintakäsittelylaitteet - koko Suomi

 1. Jorma Lehtinen

  Jorma Lehtinen

  Yritysmyyjä

  Pintakäsittelylaitteet

  Maalauslaiteasiantuntija

  (06) 418 3261

  0400 567 625


  Seinäjoki

 2. Juuso Nieminen

  Juuso Nieminen

  Yritysmyyjä

  Pintakäsittelylaitteet

  (03) 4475134

  0438500867


  Tampere

Pääyhteistyö-kumppanit

Esite