Lattiakuivaimet ja pöytäkuivaimet

View as Ruudukko Luettelo

14 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Hydra lattiakuivain 50cm 3300000 Loppuerä
  Hydra lattiakuivain 50cm 3300000
 2. Lattiakuivain nivelellä 50cm 2150F
 3. Moerman lattiakuivain öljynkestävä 45cm 2110
 4. Moerman lattiakuivain öljynkestävä 55cm 2120
 5. Moerman lattiakuivain öljynkestävä 75cm 2130
 6. Nivelöity urakumikuivain 5889512
 7. Sappax kaksoisteräkuivain 50cm 7050
 8. Urakumikuivain tarra 50cm 565410
 9. Varatarranauha nivelöityyn urakumikuivaimeen 5863001
 10. Vileda teräväkuivain 35 cm sininen 114466
 11. Vileda teräväkuivain 50 cm punainen 113853
 12. Vileda teräväkuivain 50 cm sininen 114472
 13. Vileda vaihtoterä 35 cm sininen 114465
 14. Vileda vaihtoterä 50 cm sininen 114468
View as Ruudukko Luettelo

14 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Lattiakuivaimet tarjoavat tehokasta lattianpesua

Lattiakuivaimet tehostavat lattianpesua ja tarjoavat viimeistellyn lopputuloksen vaivatta. Lattiankuivain (ammattilaisten keskuudessa myös teräväkuivain) löytyykin nykyään jokaisen kodin siivouskaapista sekä ammattilaissiivoojien siivousvälinevalikoimasta. Tutustu laajaan lattiakuivainten valikoimaamme ja valitse tarpeisiisi sopivin vaihtoehto. 


Lattiakuivaimen avulla poistat lian ja kosteuden lattioilta jättäen ne kiiltäviksi ja puhtaiksi. Kuivain löytyykin vähintään jokaisen kodin kylpyhuoneesta, koska sillä likaveden pyyhkäiseminen viemäriin hoituu hetkessä. Näin vesi ei jää muhimaan kaakeleille muodostaen inhottavia bakteerijäämiä tai kalkkiviivoja. Ammattikäytössä teräväkuivaimeilla pyyhkäiset nopeasti myös esimerkiksi muovimatot roskista ja pölystä..


Paras lattiakuivain on tehokas, kestävä ja helppokäyttöinen. Kun valitset lattiakuivainta, kiinnitä huomiota erityisesti rakenteeseen, materiaaleihin sekä käyttökohteeseen. Jos käytät lattialastaa suihkun jälkeen pyyhkäisemään isoimmat vedet suihkun lattialta kaivoon, et välttämättä tarvitse suurta nivellettyä lattiakuivainta. Jos taas lattiakuivain tulee palvelemaan useissa eri tiloissa ja eri lattiapinnoilla, panosta erityisesti liikkuvaan kuivainpäähän, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan lattianpuhdistuksen. 

Nivelletty lattiakuivain sopii kaikkiin tiloihin


Nivelletty lattiakuivain tarjoaa joustavuutta ja helppoutta lattianpesuun. Kääntyvä kuivaimen pää mahdollistaa liikkumisen vaivatta vaikeissakin paikoissa, kuten nurkissa tai kalusteiden alla. Nivelletyn lattiankuivaimen kanssa saavutat erinomaisen puhdistustuloksen jokaisessa paikassa.


Lattiakuivaimen nivelmekanismista kannattaa huolehtia sen kestävyyden takaamiseksi. Puhdista siis likajäämät nivelestä tasaisin väliajoin. Ei-nivelletty kuivain onkin usein rakenteeltaan yksinkertaisempi ja kestävämpi ratkaisu, mikä voi tarkoittaa myös pidempää käyttöikää. Se on kuitenkin usein haastavampi käyttää vaikeasti saavutettavilla alueilla.

Viledan lattiakuivaimet ovat alansa parhaimmistoa


Laajasta teräväkuivainten valikoimastamme löytyvät myös ammattilaistenkin suosimat Viledan lattiakuivaimet. Täydellistä jälkeä tarjoavat lattialastat soveltuvat erityisesti epätasaisille tai kovapintaisille lattioille. Voit käyttää lastaa lattiakuivaimen tavoin lattian kuivaamiseen, mutta se soveltuu erinomaisesti myös nopeaan lakaisuun ja pyyhkimiseen. 


Viledan konepestävät kumiterät ovat konepestäviä sekä vaihdettavia, jolloin et tarvitse kokonaan uutta lattiakuivainta vanhan kumiterän tullessa tiensä päähän. Viledan lattiakuivaimia on saatavilla eri kokoisina, kuten 30 cm ja 50 cm pituisina lastoina.


Pidä lattiasi puhtaana parhaiden lattiakuivainten, lattiamoppien ja lattianpesuaineiden avulla, ja tee siivouksesta mukavaa ja tehokasta. Tutustu myös valikoimamme muihin siivoustarvikkeisiin sekä ammattilaisten siivousvälineisiin. Voit tilata tuotteet helposti Hartmanin verkkokaupasta tai vierailla ostoksilla myymälässämme! Asiantuntijoiltamme saat aina parhaat vinkit ja neuvot oikean tuotteen valintaan.

 

Lattiakuivaimet ja pöytäkuivaimet puhtausalan osaajalta nopealla toimituksella. Tarjoamme Siivousvälineet ammattikäyttöön -valikoiman tuotteet useilta markkinoiden johtavilta valmistajilta. Puhtaanapidon tuotteissa tarjoamme kokonaisvaltaisen tuotevalikoiman. Katso kaikki tuotteet verkkokaupassamme.