Siivousliinat, kuituliinat ja kertakäyttöpyyhkeet

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 65

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Cif Pro Formula biohajoavat puhdistusliinat 100kpl - Desinfioivat biologisesti hajoavat puhdistuspyyhkeet 101106274
Outlet
  Cif Pro Formula biohajoavat puhdistusliinat 100kpl - Desinfioivat biologisesti hajoavat puhdistuspyyhkeet 101106274
 2. ClickSpeed lattiapyyhe värikoodauksella 138695 Loppuerä
  ClickSpeed lattiapyyhe värikoodauksella 138695
 3. HETI lattiapyyhe ruutu 50x70 cm sininen 31515
 4. Hydra Slide lattiapyyhe. 54 x 25 cm 3300060 Outlet
  Hydra Slide lattiapyyhe. 54 x 25 cm 3300060
 5. Hydra Super lattiapyyhe mikrokuitu 54 X 25 cm 3300062 Outlet
  Hydra Super lattiapyyhe mikrokuitu 54 X 25 cm 3300062
 6. Karhunkieli vihreä 15x22mm
 7. Katrin Flexmaster 40575
 8. Katrin Polimaster 40650
 9. Kertakäyttöinen kuitupyyhe 5866330 Loppuerä
  Kertakäyttöinen kuitupyyhe 5866330
 10. Kuitukankainen kuivausliina rullassa keskivaikealle lialle - Ikatex 9004 6-31525
 11. Kuituliina hygilinn 30x40cm 600kpl/pkt 3749 Outlet
  Kuituliina hygilinn 30x40cm 600kpl/pkt 3749
 12. Kuituliina-arkki sileä 40x60cm 8X58kpl/ltk
 13. Lattialiina frotee keltainen 50x70 2-puoleinen
 14. Lattialiina frotee punainen 50x70 2-puoleinen
 15. Lattialiina frotee sininen 50x70 2-puoleinen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 65

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Siivousliinat monipuoliseen käyttöön


Siivousliina on monipuolinen ja välttämätön apuväline siivoukseen niin kotona kuin ammattikäytössäkin. Verkkokauppamme tarjoaa laadukkaita siivousliinoja erilaisiin tarpeisiin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa tarpeidesi mukainen siivousratkaisu!


Siivousliinat ovat tehokkaita apureita kodin ja ammattisiivouksen eri vaiheissa. Valikoimastamme löydät monenlaisia liinoja siivoukseen, kuten lattialiinat, kertakäyttöiset siivousliinat, teollisuuspyyhkeet sekä kosteat ja desinfioivat siivousliinat. Huippulaatuiset puhdistusliinamme takaavat perusteellisen puhdistuksen erilaisilla pinnoilla.


Keittiöön ja tiloihin, joissa käsitellään elintarvikkeita, soveltuu erityisesti antibakteeriset siivousliinat. Jos käytät uudelleenkäytettävää liinaa, kuten mikrokuituliinaa, huolehdi sen pesusta tasaisin väliajoin, jotta bakteerit eivät pääse muhimaan liinassa. Liinan tulee olla sellainen, että se ei vahingoita tai naarmuta keittiön herkkiä pintoja, kuten lasia, puuta tai terästä.


Voit harkita käyttäväsi siivouksessa myös värikoodeja eriväristen liinojen avulla. Esimerkiksi punainen liina voi olla varattu ruoanlaittoalueen puhdistukseen kun taas vihreä liina muiden pintojen pyyhkimiseen. Näin ruoan jäämät eivät leviä liinan mukana esimerkiksi ruokailutilaan.

Teollisuuden siivousliinat vaativiin puhdistustehtäviin


Teollisuuspyyhkeet ovat suunniteltu siivousliinoiksi erityisesti vaativiin teollisuusympäristöihin. Ne kestävät kovaa kulutusta ja tarjoavat erinomaisen lian ja rasvan poiston. Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne tekevät teollisuuspyyhkeistämme luotettavia välineitä vaativissakin olosuhteissa.


Teollisuusliinat ovat useimmiten suurempia kuin perinteiset siivousliinat, mikä helpottaa suurien pintojen puhdistamista. Teollisuuteen suunnatut liinat ovat usein karkeampia kuin kotitalouskäyttöön tarkoitetut. Sen vuoksi ne eivät sovellu välttämättä herkille kotipinnoille. Lisäksi pienemmät liinat ovat huomattavasti helppokäyttöisempiä pienemmille alueille. Kotikäyttöön ja teollisuuskäyttöön suunnitellut siivousliinat kannattaakin siis pitää selkeästi erillään.

Kertakäyttöiset siivouspyyhkeet suosivat helppoutta ja hygieniaa

Kertakäyttöiset siivouspyyhkeet sopivat tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeaa ja helppoa siivousta. Niiden avulla vältetään mm. lian siirtyminen ja leviäminen eri tilojen ja pintojen välillä, mikä lisää siivouksen hygieenisyyttä. Kertakäyttöinen siivouspyyhe on usein valmiiksi kostea, joten se soveltuu parhaiten kosteutta sietäville pinnoille, kuten lavuaareille, pesuhuoneeseen tai wc:hen. 


Kertakäyttöinen siivouspyyhe ei ole välttämättä se ekologisin vaihtoehto, mutta valikoimastamme löydät myös biohajoavat puhdistusliinat, jotka on helppo hävittää käytön jälkeen. Liina on nimensä mukaisesti kertakäyttöinen, joten perinteisten siivouspyyhkeiden tavoin ne eivät ole yhtä kestäviä useampaa käyttökertaa varten.


Kosteat siivousliinat bakteereja, viruksia ja mikrobeja vastaan


Desinfioivat ja kosteat siivousliinat on suunniteltu puhdistamaan sekä tappamaan tai merkittävästi vähentämään eri pinnoille pesiviä mikrobeja, viruksia ja bakteereja. Ne edistävät ennen kaikkea hygieniaa ja estävät erilaisten taudinaiheuttajien leviämisen. Parhaat desinfioivat siivousliinat ovat turvallisia käyttää ja niissä käytetty aine soveltuu yhteen eri materiaalien kanssa. 


Desinfioivat siivousliinat sisältävät usein desinfiointiainetta, kuten alkoholia tai klooria. Aineet auttavat tuhoamaan tai neutraloimaan haitalliset mikro-organismit laajakirjoisesti. Kostea siivousliina auttaa varmistamaan että desinfiointiaine levittyy tasaisesti ja vaikuttaa puhdistettavaan pintaan tehokkaasti.


Kosteat siivousliinat ja kotikäyttöön tarkoitetut desinfioivat liinat soveltuvat hyvin myös matkustukseen. Pienet paketit mahdollistavat helpon kuljetuksen, jolloin esimerkiksi julkisissa saniteettitiloissa desinfiointi sujuu nopeasti ja vaivatta. Varmista ennen kostean siivousliinan käyttämistä käsien puhdistukseen, että se ei ärsytä ihoa ja on turvallinen käyttää. Käsien puhdistukseen suosittelemmekin ennen kaikkea juuri siihen tarkoitukseen valmistettuja liinoja. 

Mikrokuituliina on luotettava siivousväline

Mikrokuituliinat tarjoavat vertaansa vailla olevan tehokkuuden monipuoliseen käyttöön. Erinomaisesti suunnitellut mikrokuituliinat kykenevät tehokkaaseen puhdistukseen jopa ilman puhdistusainetta, kiitos niiden erityisen pintarakenteen. Saat puhdistettua hankalatkin tahrat ilman puhdistusaineita.

Tarjoamme laadukkaita mikrokuituliinoja, jotka soveltuvat erinomaisesti kaikkien kodin pintojen puhdistamiseen. Etsitpä sitten parasta mikrokuituliina kotisiivoukseen tai teolliseen käyttöön, löydät toimivat tuotteet valikoimastamme. Mikrokuituliinojen huippuluokan materiaali takaa ensiluokkaisen puhtauden ja kestävyyden.

Mikrokuituliinan pesulla uudenveroista jälkeä kerta toisensa jälkeen

Mikrokuituliinan pesu on helppo tapa säilyttää sen huippuluokan puhdistusteho ja kestävyys. Pesemällä mikrokuituliinan säännöllisesti voit pitää sen uudenveroisena ja varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Laadukkaita mikrokuituliinoja voi pestä kymmeniä tai satoja kertoja ilman, että niiden puhdistusteho heikkenee.

Suosittelemme tekemään mikrokuituliinan pesun 60 asteessa ja välttämään huuhteluaineen käyttöä, jotta säilytetään niiden erityinen pintarakenteen tehokkuus. Huolellinen mikrokuituliinan pesu takaa, että mikrokuituliina säilyttää ominaisuutensa pitkään, tarjoten jatkuvasti ensiluokkaista puhdistustehoa eri käyttötarkoituksissa.

Millainen on paras mikrokuituliina eri käyttötarkoituksiin?

Paras mikrokuituliina vaihtelee käyttötarkoituksen mukaan, ja sen valintaan vaikuttavat erilaiset ominaisuudet. Yleiseen siivoamiseen suunnitellut mikrokuituliinat tarjoavat monipuolisen ratkaisun erilaisten pintojen puhdistukseen. Keittiössä käytettävät mikrokuituliinat ovat usein huokoisempia, mikä tekee niistä tehokkaita rasvan ja ruoanroiskeiden poistamisessa.

WC-tiloissa tarvitaan usein mikrokuituliinaa, joka on erityisen hyvä bakteerien torjunnassa ja pintojen desinfioinnissa. Autonpesussa huomio kiinnittyy mikrokuituliinan pehmeyteen ja naarmuttomuuteen, kun taas peilien ja ikkunoiden puhdistuksessa korostuvat liinojen hyvä kuivausteho ja jälkiä jättämättömät ominaisuudet.

Mikrokuituliinojen ja mikrokuitupyyhkeiden ominaisuudet vaihtelevat huomattavasti, ja niitä on saatavilla eri huokoisuuksilla, pinnoitteilla, koilla ja kuivaustehoilla eri käyttökohteisiin. Valitsemalla oikeanlaisen mikrokuituliinan voit varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen eri siivoustarpeisiin, samalla säilyttäen pintojen laadun ja kestävyyden. Tämä tekee mikrokuituliinoista monipuolisen ja tehokkaan työkalun kodin, auton ja muiden tilojen puhdistamiseen.

Iso mikrokuituliina mahdollistaa kattavan puhdistuksen jo yhdellä vedolla

Tarjoamme myös isoja mikrokuituliinoja, jotka tehostavat siivoustasi entisestään. Ison mikrokuituliinan avulla voit kattaa suuremman pinnan yhdellä vedolla, säästäen aikaa ja vaivaa. Iso mikrokuituliina, tai mikrokuitupyyhe, on erinomainen valinta suurten tilojen puhdistukseen ja ammattimaiseen käyttöön.

Suuret mikrokuitupyyhkeet täydentävät valikoimaamme tarjoten hellävaraista puhdistusta herkimmillekin pinnoille. Mikrokuitupyyhkeet ovat erinomainen valinta esimerkiksi autonhoitoon tai kodin hienojen pintojen puhdistukseen. Niiden pehmeys ja imukyky tekevät niistä luotettavan valinnan.

Mikrokuituliinojen monipuolisuus tekee niistä välttämättömän työkalun niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Niiden käyttö ulottuu kodin siivouksesta autojen pesuun ja teollisuustilojen puhdistukseen. Tutustu nyt laajaan mikrokuituliinojen ja mikrokuitupyyhkeiden valikoimaamme, ja valitse tehokas sekä kestävä vaihtoehto.

Tilaa siivousliinat helposti verkkokaupastamme

Puhtaus on puoli ruokaa, kuten sanotaan. Siivousvälineiden laadulla ja kestävyydellä on suuri merkitys halutun lopputuloksen sekä mielekkään siivouksen kannalta. Sen vuoksi edustamme vain huippuluokan tuotteita, kuten Kiilto ja Cif -siivousliinoja. Laadukkaat ja monipuoliset vaihtoehdot takaavat juuri Sinun tarpeisiisi sopivan siivousliinan. Saat meiltä myös muut siivoustarvikkeet, kuten ammattilaisten siivousvälineet, puhdistusaineet sekä siivouskoneet.


Valikoimamme siivoustuotteet ovat tilattavissa helposti ja nopeasti Hartmanin verkkokaupasta. Vaihtoehtoisesti voit tulla tutustumaan valikoimaan myös myymäläämme. Kysy eri vaihtoehdoista lisää asiantuntijoiltamme. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi nyt – puhtaus on vain muutaman klikkauksen päässä! 

 

Siivousliinat, kuituliinat ja kertakäyttöpyyhkeet puhtausalan osaajalta nopealla toimituksella. Tarjoamme Siivousvälineet ammattikäyttöön -valikoiman tuotteet useilta markkinoiden johtavilta valmistajilta. Puhtaanapidon tuotteissa tarjoamme kokonaisvaltaisen tuotevalikoiman. Katso kaikki tuotteet verkkokaupassamme.