Siivousliinat, kuituliinat ja kertakäyttöpyyhkeet

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 96

Sivu
per sivu
 1. Avalon biohajoava siivousliina 40x60 n.5kg/pkt Loppuerä
  Avalon biohajoava siivousliina 40x60 n.5kg/pkt
 2. Cif Pro Formula biohajoavat puhdistusliinat 100kpl - Desinfioivat biologisesti hajoavat puhdistuspyyhkeet 101106274
 3. Cif Professional Yleispuhdistuspyyhkeet 100/pkt 101102238 Loppuerä
  Cif Professional Yleispuhdistuspyyhkeet 100/pkt 101102238
 4. Cleanisept Wipes 100 kpl 8080
 5. Easydes pyyhe 16 kpl/pkt. 8285
 6. Erisan 500 Kpl Desinfektiopyyhe Käsille 8299
 7. Hankauslevyn pidin varsiliitännällä 25cm 7315
 8. Hankauspesin Padmaster (lattiamalli) 120544
 9. Hankaussieni 7x14cm erittäin karkea sormiura, vihreä
 10. Imeytysmatto GR212-H SM Universal 0,4x40M
 11. Karhunkieli vihreä 15x22mm
 12. Kertakäyttöinen kuitupyyhe 5866330 Loppuerä
  Kertakäyttöinen kuitupyyhe 5866330
 13. Kiilto Pro All Purpose Wipes 100kpl/prk teollisuuspyyhe 473407 Loppuerä
  Kiilto Pro All Purpose Wipes 100kpl/prk teollisuuspyyhe 473407
 14. Kiilto Pro Heavy Duty 75kpl / prk teollisuuspyyhe 473406 Loppuerä
  Kiilto Pro Heavy Duty 75kpl / prk teollisuuspyyhe 473406
 15. Kiilto Pro Rub & Scrub 75kpl / prk Teollisuuspyyhe 473408 Loppuerä
  Kiilto Pro Rub & Scrub 75kpl / prk Teollisuuspyyhe 473408
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 96

Sivu
per sivu

Siivousliinat monipuoliseen käyttöön


Siivousliina on monipuolinen ja välttämätön apuväline siivoukseen niin kotona kuin ammattikäytössäkin. Verkkokauppamme tarjoaa laadukkaita siivousliinoja erilaisiin tarpeisiin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa tarpeidesi mukainen siivousratkaisu!


Siivousliinat ovat tehokkaita apureita kodin ja ammattisiivouksen eri vaiheissa. Valikoimastamme löydät monenlaisia liinoja siivoukseen, kuten lattialiinat, kertakäyttöiset siivousliinat, teollisuuspyyhkeet sekä kosteat ja desinfioivat siivousliinat. Huippulaatuiset puhdistusliinamme takaavat perusteellisen puhdistuksen erilaisilla pinnoilla.


Keittiöön ja tiloihin, joissa käsitellään elintarvikkeita, soveltuu erityisesti antibakteeriset siivousliinat. Jos käytät uudelleenkäytettävää liinaa, kuten mikrokuituliinaa, huolehdi sen pesusta tasaisin väliajoin, jotta bakteerit eivät pääse muhimaan liinassa. Liinan tulee olla sellainen, että se ei vahingoita tai naarmuta keittiön herkkiä pintoja, kuten lasia, puuta tai terästä.


Voit harkita käyttäväsi siivouksessa myös värikoodeja eriväristen liinojen avulla. Esimerkiksi punainen liina voi olla varattu ruoanlaittoalueen puhdistukseen kun taas vihreä liina muiden pintojen pyyhkimiseen. Näin ruoan jäämät eivät leviä liinan mukana esimerkiksi ruokailutilaan.

Teollisuuden siivousliinat vaativiin puhdistustehtäviin


Teollisuuspyyhkeet ovat suunniteltu siivousliinoiksi erityisesti vaativiin teollisuusympäristöihin. Ne kestävät kovaa kulutusta ja tarjoavat erinomaisen lian ja rasvan poiston. Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne tekevät teollisuuspyyhkeistämme luotettavia välineitä vaativissakin olosuhteissa.


Teollisuusliinat ovat useimmiten suurempia kuin perinteiset siivousliinat, mikä helpottaa suurien pintojen puhdistamista. Teollisuuteen suunnatut liinat ovat usein karkeampia kuin kotitalouskäyttöön tarkoitetut. Sen vuoksi ne eivät sovellu välttämättä herkille kotipinnoille. Lisäksi pienemmät liinat ovat huomattavasti helppokäyttöisempiä pienemmille alueille. Kotikäyttöön ja teollisuuskäyttöön suunnitellut siivousliinat kannattaakin siis pitää selkeästi erillään.

Kertakäyttöiset siivousliinat suosivat helppoutta ja hygieniaa

Kertakäyttöiset siivousliinat sopivat tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeaa ja helppoa siivousta. Niiden avulla vältetään mm. lian siirtyminen ja leviäminen eri tilojen ja pintojen välillä, mikä lisää siivouksen hygieenisyyttä. Kertakäyttöinen siivousliina on usein valmiiksi kostea, joten se soveltuu parhaiten kosteutta sietäville pinnoille, kuten lavuaareille, pesuhuoneeseen tai wc:hen. 


Kertakäyttöinen siivousliina ei ole välttämättä se ekologisin vaihtoehto, mutta valikoimastamme löydät myös biohajoavat puhdistusliinat, jotka on helppo hävittää käytön jälkeen. Liina on nimensä mukaisesti kertakäyttöinen, joten perinteisten siivousliinojen tavoin ne eivät ole yhtä kestäviä useampaa käyttökertaa varten.


Kosteat siivousliinat bakteereja, viruksia ja mikrobeja vastaan


Desinfioivat ja kosteat siivousliinat on suunniteltu puhdistamaan sekä tappamaan tai merkittävästi vähentämään eri pinnoille pesiviä mikrobeja, viruksia ja bakteereja. Ne edistävät ennen kaikkea hygieniaa ja estävät erilaisten taudinaiheuttajien leviämisen. Parhaat desinfioivat siivousliinat ovat turvallisia käyttää ja niissä käytetty aine soveltuu yhteen eri materiaalien kanssa. 


Desinfioivat siivousliinat sisältävät usein desinfiointiainetta, kuten alkoholia tai klooria. Aineet auttavat tuhoamaan tai neutraloimaan haitalliset mikro-organismit laajakirjoisesti. Kostea siivousliina auttaa varmistamaan että desinfiointiaine levittyy tasaisesti ja vaikuttaa puhdistettavaan pintaan tehokkaasti.


Kosteat siivousliinat ja kotikäyttöön tarkoitetut desinfioivat liinat soveltuvat hyvin myös matkustukseen. Pienet paketit mahdollistavat helpon kuljetuksen, jolloin esimerkiksi julkisissa saniteettitiloissa desinfiointi sujuu nopeasti ja vaivatta. Varmista ennen kostean siivousliinan käyttämistä käsien puhdistukseen, että se ei ärsytä ihoa ja on turvallinen käyttää. Käsien puhdistukseen suosittelemmekin ennen kaikkea juuri siihen tarkoitukseen valmistettuja liinoja. 

Tilaa siivousliinat helposti verkkokaupastamme

Puhtaus on puoli ruokaa, kuten sanotaan. Siivousvälineiden laadulla ja kestävyydellä on suuri merkitys halutun lopputuloksen sekä mielekkään siivouksen kannalta. Sen vuoksi edustamme vain huippuluokan tuotteita, kuten Kiilto ja Cif -siivousliinoja. Laadukkaat ja monipuoliset vaihtoehdot takaavat juuri Sinun tarpeisiisi sopivan siivousliinan. Saat meiltä myös muut siivoustarvikkeet, kuten ammattilaisten siivousvälineet, puhdistusaineet sekä siivouskoneet.


Valikoimamme siivoustuotteet ovat tilattavissa helposti ja nopeasti Hartmanin verkkokaupasta. Vaihtoehtoisesti voit tulla tutustumaan valikoimaan myös myymäläämme. Kysy eri vaihtoehdoista lisää asiantuntijoiltamme. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi nyt – puhtaus on vain muutaman klikkauksen päässä! 

 

Siivousliinat, kuituliinat ja kertakäyttöpyyhkeet puhtausalan osaajalta nopealla toimituksella. Tarjoamme Siivousvälineet ammattikäyttöön -valikoiman tuotteet useilta markkinoiden johtavilta valmistajilta. Puhtaanapidon tuotteissa tarjoamme kokonaisvaltaisen tuotevalikoiman. Katso kaikki tuotteet verkkokaupassamme.