Allaskaapit ja peilikaapit

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 32

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Allas Riva 50
 2. Allas Riva 63C Kampanjahinta
  Allas Riva 63C
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 89,00 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-04-30
 3. Allas Riva 70cm Loppuerä
  Allas Riva 70cm
 4. Allas Riva Neva 600
 5. Allaskaappi Riva SA 63-2 Woodflow as Kampanjahinta
  Allaskaappi Riva SA 63-2 Woodflow as
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 110,00 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-04-30
 6. Allaskaappi Riva SA600-3 valkoinen
 7. Allaskaappi SA 63-2 sonoma oak. Allas ja hana myydään erikseen. Kampanjahinta
  Allaskaappi SA 63-2 sonoma oak. Allas ja hana myydään erikseen.
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 110,00 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-04-30
 8. Allaskaappi SA 63-2 white. Allas ja hana myydään erikseen. Kampanjahinta
  Allaskaappi SA 63-2 white. Allas ja hana myydään erikseen.
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 110,00 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-04-30
 9. Allaskaappi sa49c-18a white
 10. Kalusteryhmä Vitra 80cm tammi IP44
 11. Kalusteryhmä Vitra 80cm valkoinen IP44
 12. Korkeakaappi Vitra 35x35x145 tammi
 13. Korkeakaappi Vitra 35x35x145 valkoinen
 14. Luonnonkiviallas Sink Valley M
 15. Luonnonkiviallas Sink Valley S
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 32

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Käytännölliset allaskaapit ja tyylikkäät peilikaapi


Etsitkö käytännöllistä ja tyylikästä allaskaappia tai peilikaappia kylpyhuoneeseen tai wc:hen? Meiltä löydät allaskaapit altailla sekä eri kokoiset ja muotoiset peilikaapit haluamillasi ominaisuuksilla. Huolella suunniteltu kylpyhuone ja vessa tarjoavat tarpeidesi mukaan kaappi- ja laskutilaa helpottaen niin arjen aamurutiineja kuin illanviettoon valmistautumista. Valikoimamme allaskaapit ja peilikaapit ovat tyylikkäitä ja käytännöllisiä kokonaisuuksia, jotka on valittu laatu ja kestävyys edellä käyden.


Altaat ja kaapit eri kokoisiin kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin


Allaskaapit ovat saatavilla eri korkeuksilla ja leveyksillä, joten löydät valikoimastamme varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Pieni allaskaappi sopii erityisesti pieniin kylpyhuoneisiin tai wc-tiloihin, eikä tee tilasta ahtaan tuntuista. Kapeat allaskaapit ovat käteviä ratkaisuja tilan säästämiseksi tarjoten kuitenkin riittävästi säilytystilaa.


Allaskaapin altaan koko kannattaa huomioida kaappia valitessa. Allasvalikoimastamme löydät altaita eri syvyyksillä ja leveyksillä. Altaan koko tulisi suhteuttaa aina käytettävissä olevaan tilaan sekä käyttötarkoitukseen. Jos peset ainoastaan käsiä, pienempi allas voi olla hyvinkin riittävä. Kasvojen pesuun suurempi allas on usein miellyttävämpi eikä vettä roisku altaa ulkopuolelle. Valitse altaaseen myös käyttötarkoitukseen sopiva hana.


Peilikaappi valolla, pistorasialla vai ilman?


Peilikaapit ovat saatavilla eri kokoisina ja haluamillasi ominaisuuksilla, kuten valolla tai pistorasialla. Vessan peilikaappi valolla on hyvä valinta silloin, kun tarvitset parempaa valaistusta esimerkiksi meikkaamiseen tai parranajoon. Partakonetta tai sähköhammasharjaa varten peilikaappi kannattaa valita pistorasialla, jolloin sähkölaitteiden käyttö peilin ääressä helpottuu huomattavasti. Huomioi kuitenkin, että kylpyhuoneen kaapin pistorasian tulee sijaita riittävän etäisyyden päässä suihkusta. Kylpyhuonekalusteita voi suojata suihkusta tulevalta roiskeelta esimerkiksi kätevän suihkuseinän avulla.


Laajasta valikoimastamme löydät joko pelkät altaat, valmiit allaskaapit tai suuremmat wc:n ja kylpyhuoneen kalusteryhmät. Tilaa nyt allaskaapit ja peilikaapit helposti verkkokaupastamme tai nouda suosikkisi Hartmanin myymälästä! Tarjoamme runsaasti eri toimitus- ja tilausvaihtoehtoja, joten kaappien tilaaminen netistä on nopeaa ja huoletonta. Jos edessäsi on laajempi kylpyhuoneremontti, tutustu myös saunakaulusteisiin, kiukaisiin ja patoihin sekä laajaan laattavalikoimaamme.

 

Kattava Allaskaapit ja peilikaapit -valikoimamme sisältää kaiken tarvittavan uuden kylpyhuoneen rakentamiseen tai vanhan remontointiin. Kylpyhuoneeseen ja saunaan löydät verkkokaupastamme laadukkaat tuotemerkit kuten Svedbergs, Harvia, Narvi ja Pisla. Kylpyhuonekalusteet ja wc-kalusteet -valikoiman tuotteet lähetämme samana päivänä, joten saat laatutuotteet myös nopeasti perille.