Hartman Sisustaa

Hartman Sisustaa on palvelumme, jossa asiakkaillamme on mahdollisuus saada pintamateriaalisuunnitelma omien toiveiden mukaisesti.

Sisustusmyyjämme  avulla valitset pintamateriaalit laajasta valikoimasta ja viimeistelet kohteesi yksityiskohdat. Laadukkaat materiaalit ja yhteiset suunnitteluhetket takaavat parhaan lopputuloksen.

Asiakkaillemme palvelu on täysin maksuton!

Säästät aikaa ja vaivaa.

Olipa projektisi iso tai pieni, Hartmanilta saat asiantuntevaa apua projektisi suunnitteluun, sekä vinkkejä toteuttamiseen. Sisustusmyyjämme kertovat sinulle uutuuksista ja sisustustrendeistä. Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus teettää pintamateriaalisuunnitelma toiveittesi mukaan.

Kuvastot/ideat

Tutustu Hartmanin sisustustarjontaan.

Kaakelit ja lattiapäällysteet

Kylpyhuone

Hartman Sisustaa

Tervetuloa myymäläämme! Tule tutustumaan kattavaan sisustusosastoomme. Sisustusosastolta löydät pintamateriaalit kaikkiin kodin tiloihin mm; laatat, tapetit ja lattiamateriaalit. Näyttelyssä on esillä myös kylpyhuoneen kalusteet sekä lisätarvikkeet. Myymälässä näet tuotteiden mallit ja värivaihtoehdot, lisäksi saat tuntumaa pintojen erilaisiin struktuureihin.

Halutessasi saat mukaasi värikarttoja ja maalisävylastuja, joiden avulla voit testata suunniteltujen sävyjen soveltuvuutta kohteessasi. Myös muista pintamateriaaleista voit lainata mallipaloja tai tapettikirjoja.

Voit aina kysyä neuvoa, autamme Sinua mielellämme!Maksuton pintamateriaalisuunnitelma!

Onko projektisi isompi ja haluaisit apua pintamateriaalien valintaan? Varaa suunnitteluhetki sisustusmyyjämme kanssa. Käydään yhdessä läpi projektisi laajuus, toiveesi ja tarpeesi. Autamme löytämään kohteeseesi oikeat materiaalit. Myyjillämme on sisustussuunnittelusta pitkä kokemus.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä kohteesi pintamateriaalit.Hartman Sisustaa -palvelu ei jää ainoastaan pelkkään suunnitelmaan. Halutessasi palvelumme kattaa tavarantoimituksen kohteeseen sovittuna aikana.Haluamme olla mukana projektissasi,

jossa haaveesi ja unelmasi suunnitellaan toimivaksi kokonaisuudeksi.


Sisustuksen ammattilaisemme

Vaasa

 1. Karina Valtonen

  Karina Valtonen

Seinäjoki

 1. Carita Takkula

  Carita Takkula

Pietarsaari

 1. Benita Sandvik

  Benita Sandvik

  Sisustussuunnittelija

  Sisustussuunnittelu

  (06) 786 7267

  050 394 6530


  Pietarsaari

Kokkola

 1. Kati Myllymäki

  Kati Myllymäki

 2. Sirpa Johansson

  Sirpa Johansson

Yhteistyökumppanimme