Seinälaatat

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 30

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Balance Beige R3717 30x60
 2. Balance Beige R3717R 29,5x59,2
 3. Balance Grey R3719 30X60
 4. Balance Grey R3719R 29,5x59,2
 5. Balance Silver R3718 30x60
 6. Balance Silver R3718R 29,5x59,2
 7. Piazen Ash 30x60 Outlet
  Piazen Ash 30x60
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 84,53 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-06-30
 8. Seinälaatta Artec Charcoal Mate 25x50 Loppuerä
  Seinälaatta Artec Charcoal Mate 25x50
 9. Seinälaatta Buxiel Mud 25x40
 10. Seinälaatta Buxiel Sand 25x40
 11. Seinälaatta Buxiel Silver 25x40
 12. Seinälaatta Cimento Branco 25x40
 13. Seinälaatta Cimento Dark Antracite 25x40
 14. Seinälaatta himmeä valk 20x40 Kampanjahinta
  Seinälaatta himmeä valk 20x40
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 39,00 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-06-30
 15. Seinälaatta himmeä valk 20x40 Outlet
  Seinälaatta himmeä valk 20x40
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 29,61 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-06-30
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 30

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Seinälaatat kaikille kodin seinäpinnoille

Upeat seinälaatat kylpyhuoneeseen, saunaan ja keittiöön Harmanin valikoimasta - luo kotiisi tyylikäs tunnelma! Laatoitusprojektin ei tarvitse jäädä pitkäksi aikaa seinälaattoja odottamaan, sillä lähetämme tuotteet vuorokauden sisällä. 

Rautakauppamme valikoimasta löydät seinälaatat eri väreissä ja kuoseissa, jotta voit luoda juuri haluamasi tunnelman kotiisi. Olipa tyylisi sitten moderni, perinteinen tai minimalistinen, meiltä löydät laajasta valikoimastamme juuri oikeat seinälaatat.

Kylpyhuoneen, wc:n ja keittiön seinälaatat

Saunan ja kylpyhuoneen seinälaatat voivat muuttaa pesuhuoneen ilmeen täysin. Laatat tarjoavat mahdollisuuden luoda oman persoonallisen tyylin, joka heijastelee juuri sinun sisustusmakuasi ja mieltymyksiäsi. Kylpyhuoneen seinälaatat ovat erityisen tärkeitä, sillä ne ovat alttiina kosteudelle, jolloin materiaalien tulee olla laadukkaita. Laajasta valikoimastamme löydät erilaisia seinälaattoja, jotka kestävät kosteutta luoden samalla upeaa visuaalista vaikutelmaa.

Wc-tilassa voi esiintyä roiskeita, joten valitse suihkuttomiin vessoihinkin seinälaatat, jotka ovat kestäviä ja helposti puhdistettavia. Keraamiset laatat ovat yleensä hyvä valinta tällaisiin tiloihin, sillä ne ovat kestäviä ja kevyesti pestäviä. Värimaailma wc:n seinälaatoissa voi olla monipuolinen. Vaaleat ja raikkaat värit, kuten valkoinen, vaaleansininen tai vaaleanvihreä, voivat luoda tilaan avaramman ja raikkaan tunnelman. Jos haluat lisätä kontrastia tai persoonallisuutta, voit valita voimakkaamman tai tummemman värin, kuten mustan tai tummansinisen. Yleisimmin käytetyt wc-laattojen koot ovat esimerkiksi 15x15 cm, 20x20 cm tai 25x40 cm.

Kylpyhuoneen lisäksi löydät valikoimastamme seinälaatat keittiön välitilaan. Keittiön välitilaksi kutsutaan n. 50–60 cm korkeaa tilaa, joka jää ylä- ja alakaappien väliin. Perinteisesti keittiön välitilaan on valittu pieni neliönmallinen seinälaatta, mutta nykyisin välitilan ratkaisut voivat olla hyvinkin luovia. Keittiön seinälaatat ovat erinomainen tapa antaa keittiöllesi raikas ja elegantti ulkonäkö. Ne suojaavat seinät ruoanlaiton aiheuttamilta rasvaisilta tahroilta ja ovat samalla helppohoitoisia. Laattojen avulla voit tuoda väriä ja tyyliä keittiöösi. Tarjoamme laajan valikoiman erikokoisia ja erimuotoisia seinälaattoja juuri sinun keittiösi sopivaksi. Saatavilla on myös isoja seinälaattoja, jotka luovat modernin ja tyylikkään ilmeen.

Seinälaattojen valinta ja asennus

Seinälaattojen koko vaikuttaa suuresti niiden ulkonäköön ja käytettävyyteen. Tarjoamme seinälaattoja eri kokovaihtoehdoissa, kuten 30x60 cm, 25x40 cm, 15x15 cm, 15x20 cm ja 20x30 cm kokoisina. Jokaisella koolla on omat ominaisuutensa ja tyyliinsä sopiva käyttötarkoitus. Suuremmat seinälaatat luovat avaruuden tuntua, kun taas pienemmät laatat voivat tuoda yksityiskohtia ja tarkkuutta. Valitse seinälaattaan väri, joka sopii yhteen tilan muun värimaailman kanssa ja luo haluamasi tunnelma. Vaaleat värit voivat tehdä tilasta avaramman ja raikkaan, kun taas tummat sävyt tuovat lämpöä ja syvyyttä.

Seinälaatat voivat vaikuttaa merkittävästi tilan kokonaisilmeeseen, joten valitse laatat, jotka sopivat harmonisesti yhteen muun sisustuksen kanssa. Mieti myös, minkälaisessa käytössä tila on. Kylpyhuoneen seinälaattojen tulee kestää kosteutta ja olla helppohoitoisia. Valitse siis materiaali, kuten lasi, klinkkeri tai keraaminen laatta, joka on kosteudenkestävä ja kestää hyvin pesua. Keittiön seinälaatat puolestaan joutuvat usein kohtaamaan ruoanlaiton aiheuttamia roiskeita ja tahroja, joten helppohoitoisuus ja puhdistettavuus ovat tärkeitä tekijöitä.

Asennusprosessi on tärkeä osa seinälaattojen hankintaa. Varmista, että asennus tehdään oikein ja ammattitaidolla, jotta lopputulos on kestävä ja tyylikäs. Mieti myös laattojen asettelua: haluatko perinteisen tasaisen asettelun vai kiinnostavampia kuvioita ja muotoja? Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa seinälaattojen asennukseen ja valintaan liittyvissä kysymyksissä. Muista myös hyödyntää seinälaattojemme ajankohtaiset tarjoukset, jotka tarjoavat kotiisi budjettiystävällistä remontointia!

Tilaa seinälaatat ja asennustarvikkeet nopealla toimituksella

Rautakauppamme tarjoaa laajan valikoiman seinälaattoja sekä myymälässä että verkkokaupassamme. Voit tutustua kattavaan valikoimaamme ja valita juuri sinulle sopivat seinälaatat helposti verkossa. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään löytämään sinulle sopivat laatat ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi niin myymälässä kuin verkkokaupan kautta.

Seinälaattojen kaveriksi löydät valikoimastamme myös lattialaatat ja kaikki laatoitustarvikkeet. Valitse seinälaattojen väriin sopiva saumauslaasti sekä tarvittava vesieriste. Voit tilata tuotteet verkkokaupastamme suoraa kotiovelle toimitettuna tai vaihtoehtoisesti noutaa tilauksesi lähimmästä myymälästä tai verkkokaupan noutopisteestä.

Aloita pintaremontti hankkimalla korkealaatuiset tuotteet Seinälaatat -valikoimastamme. Löydät Keraamiset laatat ja kaakelit kaikille kodin pinnoille Hartmanilta! Myymälöissämme autamme kaikissa materiaaleihin liittyvissä kysymyksissä.