Peitelistat, reunalistat ja hobbylistat

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 78

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. 12x42x2400 Peitelista leppä
 2. 8x34x2400 Peitelista leppä
 3. Maler kattolista aura 30x30x2750 MDF mel valkoinen
 4. Maler peitelista 12x120x2200 MDF mel valkoinen
 5. Maler peitelista 12x120x3300 MDF mel valkoinen
 6. Maler peitelista 12x32x3300 MDF mel valkoinen
 7. Maler peitelista 12x42x2200 Erikoismänty lakattu
 8. Maler peitelista 12x42x2200 Erikoismänty puuvalmis
 9. Maler peitelista 12x42x2200 MDF mel valkoinen
 10. Maler peitelista 12x42x2200 sormijatkettu oksaton mänty valkoinen
 11. Maler peitelista 12x42x2750 MDF mel valkoinen
 12. Maler peitelista 12x42x3300 MDF mel valkoinen
 13. Maler peitelista 12x58x2200 MDF mel valkoinen
 14. Maler peitelista 12x58x2200 sormijatkettu oksaton mänty valkoinen
 15. Maler peitelista 12x58x3300 MDF mel valkoinen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 78

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Peitelistat, reunalistat ja hobbylistat kodin viimeistelyyn

Peitelistat, reunalistat ja hobbylistat ovat tärkeitä sisustusmateriaaleja, jotka viimeistelevät tilan ilmeen ja luovat kauniin yhteneväisyyden eri pintojen välille. Listat tarjoavat sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä kodin, työpaikkojen ja julkisten tilojen sisustukseen. Valitse tarpeisiisi sopiva lista Rautakauppa Hartmanin laajasta valikoimasta!

Peitelistat - Seinien ja lattioiden viimeistelyyn

Peitelistat ovat suosittuja sisustuselementtejä, jotka luovat viimeistellyn ilmeen seinän ja lattian välille. Näiden listojen tärkein tehtävä on suojata seinän ja lattian saumoja likaantumiselta ja vahingoilta. Peitelistojen koot vaihtelevat laajasti, joten löydät taatusti sopivan korkeuden ja leveyden käyttökohteeseen. 

Peitelistat valmistetaan monista eri materiaaleista, kuten puusta ja MDF-levystä. Puuta käytettäessä voit luoda lämpimän ja luonnollisen tunnelman, kun taas MDF-listat tarjoavat kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Peitelistat ovat saatavilla myös eri väreissä. Valitse esimerkiksi perinteinen valkoinen lista tai tyylikäs musta lista. Valkoinen peitelista antaa tilaan raikkaan ja siistin ilmeen, kun taas musta peitelista luo kontrastia ja korostaa seinien ja lattian yksityiskohtia. 

Reunalistat ja ikkunalistat - Suojaa ikkunoille ja oville

Reunalistat viimeistelevät ikkunoiden ja ovien ilmeen. Listat luovat kauniin kehyksen ja antavat tilalle huolitellun ilmeen. Ikkunalistat toimivat suojana ikkunan saumoille ja peittävät mahdolliset raot korostaen samalla ikkunan kauneutta. Reunalistoja on saatavilla eri materiaaleista, mutta esimerkiksi puinen reunalista tuo tilaan lämpöä ja luonnollisuutta.

Reunalistojen värivaihtoehdoista löytyy mm. klassinen valkoinen ja tyylikäs musta. Valkoinen reunalista sopii useimpiin sisustustyyleihin luoden raikkaan ja puhtaan ilmeen ikkunoiden ympärille. Musta reunalista taas tarjoavat modernin ja kontrastisen vaikutelman, jotka sopivat nykyaikaisiin sisustuksiin. 

Hobbylistat - Luovuutta ja persoonallisuutta listoista

Hobbylistat ovat monipuolisia sisustuselementtejä, jotka tarjoavat mahdollisuuden luoda persoonallisia ja tyylikkäitä yksityiskohtia tilaan. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi korostamaan hyllyjen tai kaappien reunuksia, kehystämään tauluja tai peilejä sekä luomaan koristeellisia sommitelmia seinille. Hobbylistojen koot, muodot ja materiaalit vaihtelevat suuresti, joten voit valita juuri sinun tyyliisi sopivan vaihtoehdon.

Hobbylistoja löytyy eri materiaaleista, kuten puusta tai MDF-levystä. Puinen hobbylista tuo tilaan lämpöä ja luonnollista kauneutta, kun taas MDF-hobbylista tarjoaa kestävyyttä ja monipuolisuutta erilaisten muotojen ja koristeiden toteuttamiseen. Värivaihtoehdot ovat laajat, joten voit valita juuri sinun sisustukseesi sopivan sävyn.

Listojen asentaminen helposti ja nopeasti

Reunalistat, ikkunalistat ja peitelistat kiinnitetään usein liimalla tai nauloilla varmistaen kestävän ja tukevan asennuksen. Hobbylistojen asennus riippuu käyttötarkoituksesta ja materiaalista. Usein nekin kiinnitetään liimalla tai nauloilla. 

Listojen asentaminen ei ole vaikeaa ja usein sen voi suorittaa huoletta itse. Jos asennettava pohja on epätasainen tai vino, voi asennus vaatia asteen enemmän aikaa. Ammattilaisen asentamana listat viimeistelevät tilan kuin tilan täydellisesti. Tarvikkeet listojen asentamiseen löydät verkkokaupastamme tai myymälästämme.

Listat Hartmanin verkkokaupasta ja myymälästä

Listojen avulla voit luoda yhtenäisen ja viimeistellyn ilmeen seinien, lattian, ikkunoiden, ovien ja muiden pintojen välille. Valitse koko, materiaali, väri ja asennustapa huolella, jotta saavutat haluamasi lopputuloksen. Olipa kyseessä sitten peitelistat, reunalistat tai hobbylistat, nämä materiaalit tuovat tilaasi kaivattua tyylikkyyttä, suojaa ja persoonallista ilmettä.

Voit tilata listat verkkokaupastamme haluamallasi toimitustavalla tai vaihtoehtoisesti noutaa tilauksen lähimmältä Hartmanin myymälältä tai varastolta. Parhaat vinkit listojen valintaan ja asennukseen saat asiantuntevalta henkilökunnaltamme. Tarvitsetko apua sisustuksen suunnitteluun? Siinä tapauksessa tutustu myös Hartman Sisustaa -palveluumme!

Aloita pintaremontti hankkimalla korkealaatuiset tuotteet Peitelistat, reunalistat ja hobbylistat -valikoimastamme. Löydät Listat kaikille kodin pinnoille Hartmanilta! Myymälöissämme autamme kaikissa materiaaleihin liittyvissä kysymyksissä.