Muovilistat

View as Ruudukko Luettelo

11 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Askelkulma 38x37x2500 PVC Harmaa
 2. Kulmalista 12x12x2700 PVC Valkoinen
 3. Kulmalista 15x15x2700 PVC Valkoinen
 4. Kulmalista 20x20x2700 PVC Valkoinen
 5. Kulmalista 24x24x2700 PVC Valkoinen
 6. Kulmalista 40x40x2700 PVC Valkoinen
 7. Kulmalista 50x50x2700 PVC Valkoinen
 8. Kynnyslista 7x70 PVC Harmaa
 9. Melamiininauha valk. 22mm 5m/rll
 10. Peitelista 10x42x2200 PVC Valkoinen
 11. Tp Jalkalista 15x60x11x15000 PVC Tumman Harmaa
View as Ruudukko Luettelo

11 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Muovilistat: tilaa muoviset kulmalistat ja peitelistat

Muovilistat, kuten muoviset kulmalistat ja peitelistat, viimeistelevät kotisi ilmeen ja suojaavat kulmia kolhuilta. Kulmalista on usein valmistettu muovista, sillä muovinen lista on helppo asentaa ja se kestää kolhuja ja iskuja. Muoviset peitelistat ovat taipuisia listoja, jotka auttavat viimeistelemään eri pintojen saumat niin, että ne jäävät siististi pois näkyvistä. Jalkalistat, jotka on valmistettu muovista, piilottavat sisäänsä myös johdot. 

Muovilistoja saa useissa eri väreissä: valkoisena, mustana tai vaikka harmaana. Muovilistat on valmistettu nimensä mukaisesti muovista, eli PVC:stä. Muovilistoja saa eri pituisina ja paksuisina. Ohut muovinen peitelista voi olla leveydeltään esimerkiksi 12x12 mm kun taas leveämmät kulmalistat ovat jopa 50x50 mm paksuisia. Normaalisti muoviset kulmalistat ovat 2700 mm pitkiä, jolloin ne on helppo kuljettaa ja tarvittaessa pätkiä lyhyemmiksi paloiksi.

Muovilistojen asennus - harkitse liimattavia vaihtoehtoja

Muovilistat ovat pinnoitteensa ansiosta aina tasalaatuisia, joten ne on helppo asentaa. Kovaa muovia olevat suojakulmat kiinnitetään asennusliimalla tai kaksipuoleisella teipillä. Halutessasi voit kiinnittää listat myös naulapyssyllä tai ruuvilla. Asennusliima on kuitenkin muovilistojen kiinnitykseen yksi suosituimmista vaihtoehdoista.

Ostaessasi muovilistoja, mittaa tarkasti peitettävän alueen pituus sekä listan minimileveys, jotta kaikki epätasaisuudet varmasti peittyvät. Muista huomioida määrää miettiessäsi myös mahdollisen asennushukan, mikä muovisten listojen lyhentämisestä saattaa syntyä. 

Löydät laajan valikoiman muovisia kulmalistoja, peitelistoja ja jalkalistoja Hartmanin verkkokaupasta! Voit tilata tuotteet netistä ja noutaa halutessasi myymälältä tai varastoltamme. Jos tarvitset apua muovilistojen valintaan, myymälämme asiantuntijat auttavat mielellään listojen valinnassa sekä tarjoavat parhaat työkalut ja vinkit listojen asentamiseksi. 

Aloita pintaremontti hankkimalla korkealaatuiset tuotteet Muovilistat -valikoimastamme. Löydät Listat kaikille kodin pinnoille Hartmanilta! Myymälöissämme autamme kaikissa materiaaleihin liittyvissä kysymyksissä.