Ammattirakentajat

Palvelemme rakennus- ja asennusliikkeitä, korjausrakentajia, talotehtaita, jälleenmyyjiä, kiinteistö- ja huoltoliikkeitä sekä julkishallintoa. Kauppapaikkamme löytyvät Espoosta, Tampereelta, Vaasasta, Seinäjoelta, Kokkolasta ja Pietarsaaresta. Ota yhteyttä myyntihenkilöstöömme, niin kartoitetaan yhdessä yrityksesi tuote- ja palvelutarpeet sekä räätälöidään teille sopiva palvelukokonaisuus.

Yritysmyynti rakennusalan ammattilaisille ja jälleenmyyjille

Ammattilaisen valinta

Palvelemme rakennusalan ammattilaisia, jälleenmyyjiä, rakennustuoteteollisuutta sekä julkista sektoria.

Tarjoamme asiakkaillemme ystävällistä, kilpailukykyistä, luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua. Valikoimamme muodostuu laadukkaista ja alan vahvimpien brändien edustamista sekä oman maahantuonnin tuotteista. Myyjiemme osaaminen ja kokemus ovat vahvuutemme.

Kun tähän vielä lisäämme asiakaslähtöiset konseptit ja palvelut, kilpailukykyiset hinnat sekä toimivan logistiikan, voimme taata asiakkaillemme hyvän ja luotettavan kumppanuuden. Varasto- ja jakeluverkostollamme voimme varmistaa tavaratoimitusten sujuvuuden. Jos haluat noutaa tilauksesi henkilökohtaisesti, keräilemme tuotteet valmiiksi ja ne ovat noudettavissa sovitusti haluamastasi kauppapaikasta.

Hartman OnSite -konsepti

Suoraan työmaalle pitkällä kokemuksella

Hallittu ja räätälöity tuotejakelu suoraan työmaalla. Hyllytyspalvelu ja ostotilaukset vastuumyyjän toimesta. Kontti- ja jakeluautomaatit takaavat kustannustehokkaan tuotesaatavuuden ja -varastoinnin. Säännöllinen raportointi varmistaa oikeiden tuotteiden saatavuuden kulutuksen ja tulevien tarpeiden mukaiseksi.

Hartmanin sisustuskonsepti

Kustannustehokas ja kohdekohtainen sisustuspalvelu

Hartman hoitaa suunnittelun ja määrälaskennan. Jokaisella kohteella on oma kohdekohtainen sisustussuunnittelija, joka vastaa muutoksien kirjaamisesta ja sovituista toimituksista.

Sujuvat toimitukset

Työmaa etenee aikataulussa, kun Hartman hoitaa toimitukset ajallaan ja sovitusti.

Valmiiksi kerätyt tuotteet toimitetaan huoneistokohtaisesti työmaalle aikataulussa. Tämä säästää aikaa ja vaivaa sekä vähentää turhaa ja tilaa vievää varastointia työmaalla. Toimitusvarmuus takaa onnistumisen.

Ammattilaisen verkkokauppa

Verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden tehdä verkkokaupastamme hankintoja vuorokauden ympäri.

Verkkokauppaan kirjautuminen ja rekisteröityminen tapahtuu sivuston oikeasta yläreunasta. Voit avata käyttäjätunnuksen vaikka heti. Parhaat edut saat, kun olet yhteydessä alueesi myyjään ja luotte asiakasnumeron Hartmanille, joka sitten liitetään verkkokauppaan. Ota yhteyttä myyntihenkilöstöömme asiakastilin avaamiseksi yrityksellesi.

Yritysmyynti

Palvelemme arkisin klo 7-16. Ota yhteyttä!

Vaasa

Seinäjoki

Pietarsaari

Kokkola

Tampere

Espoo

Myyntijohto