Ammattirakentajat

Palvelemme rakennus- ja asennusliikkeitä, korjausrakentajia, talotehtaita, jälleenmyyjiä, kiinteistö- ja huoltoliikkeitä sekä julkishallintoa. Kauppapaikkamme löytyvät Espoosta, Tampereelta, Vaasasta, Seinäjoelta, Kokkolasta ja Pietarsaaresta. Ota yhteyttä myyntihenkilöstöömme, niin kartoitetaan yhdessä yrityksesi tuote- ja palvelutarpeet sekä räätälöidään teille sopiva palvelukokonaisuus.

Yritysmyynti rakennusalan ammattilaisille ja jälleenmyyjille

Palvelemme rakennusalan ammattilaisia, jälleenmyyjiä, rakennustuoteteollisuutta sekä julkista sektoria.

Tarjoamme asiakkaillemme ystävällistä, kilpailukykyistä, luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua. Valikoimamme muodostuu laadukkaista ja alan vahvimpien brändien edustamista sekä oman maahantuonnin tuotteista. Myyjiemme osaaminen ja kokemus ovat vahvuutemme.

Kun tähän vielä lisäämme asiakaslähtöiset konseptit ja palvelut, kilpailukykyiset hinnat sekä toimivan logistiikan, voimme taata asiakkaillemme hyvän ja luotettavan kumppanuuden. Varasto- ja jakeluverkostollamme voimme varmistaa tavaratoimitusten sujuvuuden. Jos haluat noutaa tilauksesi henkilökohtaisesti, keräilemme tuotteet valmiiksi ja ne ovat noudettavissa sovitusti haluamastasi kauppapaikasta.

Ammattilaisen verkkokauppa

Verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden tehdä verkkokaupastamme hankintoja vuorokauden ympäri. Verkkokaupassa asioiminen edellyttää voimassa olevaa asiakassuhdetta Hartmanin kanssa. Ota yhteyttä myyntihenkilöstöömme asiakastilin avaamiseksi yrityksellesi ja/tai käyttäjätunnuksen saamiseksi.

Yritysmyynti

Vaasa

Seinäjoki

Pietarsaari

  1. Staffan Skog

    Staffan Skog

Kokkola

Tampere

Espoo

Myyntijohto