Puhtaanapito

Me olemme puhtausalan ammattilaisia ja meiltä saat tuotteet sekä ohjauksen onnistuneeseen puhtaanapitoon.

Siivous- ja hygieniatuotemyynti

Valikoimamme on monipuolinen ja se on suunniteltu ammattilaisten tarpeisiin. Edustamamme tuotemerkit ovat alan parhaita ja niiden avulla voit rakentaa oikean ja kustannustehokkaan
kokonaisuuden sinun tarpeisiin. Lisäksi valikoimastamme löytyy myös rakennus- ja teollisuustarvikkeiden lisäksi esimerkiksi työsuojaimet jokaisen tarpeeseen.

Asiakaspalvelu

Tuotetiedot, tarjouspyynnöt ja tilaukset. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16.

Asiakaspalvelusta tavoitat aina ammattitaitoisen siivoustuotteiden myyjän, joka ottaa vastaan tilaukset, tarjouspyynnöt ja tuotekyselyt. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan myyjiimme.

Ammattilaisen verkkokauppa

Verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden tehdä hankintoja vuorokauden ympäri.

Verkkokauppaan kirjautuminen ja rekisteröityminen tapahtuu sivuston oikeasta yläreunasta. Voit avata käyttäjätunnuksen vaikka heti. Parhaat edut saat, kun olet yhteydessä alueesi myyjään ja luotte asiakasnumeron Hartmanille, joka liitetään verkkokauppaan.

Ota yhteyttä myyntihenkilöstöömme asiakastilin avaamiseksi yrityksellesi.

Palvelut

Tärkein palvelumme on olla aina tavoitettavissa joko tilauskeskuksen kautta tai henkilökohtaisilla asiakaskäynneillä. Meille on tärkeää, että asiakkaalla on aina oikeat tuotteet ja niitä on riittävästi. Palveluihimme lukeutuu myös hyllytyspalvelu, jolloin seuraamme asiakkaan varastosaldoja ja toimitamme uusia tuotteita tarpeen mukaan. Ammattilaisemme ohjeistavat myös oikeiden tuotteiden valinnassa ja auttavat osaamisellaan haastavien kohteiden puhdistuksen neuvonnassa.

Vuokraus- ja leasingkoneita

Kauttamme on mahdollisuus hankkia siivouskoneita leasing-sopimuksella laajasta valikoimasta, pienistä jopa siivousrobotteihin.

Kysy myös lyhytaikaista vuokrausmahdollisuutta.

Hanki varoja joukkueellesi

Voisiko joukkueesi myydä sellaista, jota kaikki tarvitsevat?

Kysy lisää myyjiltämme esimerkiksi pehmopapereiden tai pesuaineiden myynnistä varainhankintana.

Menetelmäohjeita

Yhteistyökumppanimme