Kylpyhuonekalusteet ja wc-kalusteet

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 96

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Allas Riva 50
 2. Allas Riva 63C
 3. Allas Riva 70cm Loppuerä
  Allas Riva 70cm
 4. Allas Riva Neva 600
 5. Allaskaappi Riva SA 63-2 Woodflow as
 6. Allaskaappi Riva SA600-3 valkoinen
 7. Allaskaappi SA 63-2 sonoma oak. Allas ja hana myydään erikseen.
 8. Allaskaappi SA 63-2 white. Allas ja hana myydään erikseen.
 9. Allaskaappi sa49c-18a white
 10. Avonia LED-peili 60X80cm hipaisukatkaisin/valon himmennin 4000K
 11. Avonia LED-peili pyöreä 60cm. Hipaisukytkin himmennettävä 4000K
 12. Avonia LED-peili pyöreä 80cm. Hipaisukytkin himmennettävä 4000K
 13. Duschy kansi Softlux soft-close/quick release
 14. Duschy kansi Stones Soft-close/quick release
 15. Duschy kansi Touch Soft-close/quick release
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 96

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Kylpyhuonekalusteet kaikkiin tarpeisiin


Laadukkaat kylpyhuonekalusteet ovat tärkeä osa tyylikästä ja käytännöllistä kylpyhuonetta. Kalusteiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti kestävyyteen ja oikeaan kokoon. Rauhallista tunnelmaa ei ole aina helppo yhdistää järjestelmällisyyteen, mutta oikealla valinnalla kylpyhuoneen kalusteet takaavat riittävästi laskutilaa ja säilytystilaa tunnelmasta tinkimättä. Näin kaikelle löytyy vessasta ja kylpyhuoneesta oma paikkansa, jolloin wc-kalusteet palvelevat juuri sinun tarpeitasi.

Kylpyhuoneen kalustus on olennainen osa arkipäivien aikaisia aamuja tai vapaapäivien myöhäisiä iltoja. Oikein mitoitetut ja huolella valitut kalusteet helpottavat päivän rutiineja ja tuovat niihin ripauksen arjen luksusta. Kylpyhuonekalusteet luovat pohjan koko kylpyhuoneen tyylille, joten niiden on hyvä sopia yhteen myös kylpyhuoneen laattojen kanssa. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja edulliset kylpyhuone- ja wc-kalusteet eri tyyleissä modernista muotoilusta aina perinteisempiin kalustemalleihin.

Vedenkestävät kylpyhuonekalusteet kestävät veden lisäksi aikaa

Kylpyhuonekalusteiden valinnassa kannattaa huomioida visuaalisten seikkojen lisäksi myös niiden kestävyys ja laatu. Vedenkestävät kylpyhuonekalusteet pärjäävät kovassakin käytössä vuosien ajan ilman merkittäviä kulumisia tai vaurioita. Voit lisäksi suojata kalusteita roiskeilta asentamalla suihkuun esimerkiksi erillisen suihkuseinän.

Kylpyhuoneissa kalusteisiin kohdistuu rasitusta suoran roiskeveden tai kohonneen ilmankosteuden takia. Jos sijoitat kalusteen lähelle suihkua, vältä esimerkiksi viilu- tai laminaattipintaisista mdf-levyistä tai lastulevyistä valmistettuja tuotteita. Nämä materiaalit saattavat ajan myötä alkaa kupruilemaan kosteusrasituksen takia.

Vaikka vedenpitävät kalusteet kestävätkin aikaa, tuotteiden hoito-ohjeisiin kannattaa tutustua tarkkaan. Usein kalusteet kehotetaan kuivaamaan roiskeiden jäljiltä, mikä ehkäisee myös kalkin kertymistä kalusteiden pinnoille tai esimerkiksi allaskaapin hanan liitoskohtaan. Valikoimastamme löytyvät kylpyhuonekalusteet on helppoja puhdistaa, jolloin kylpyhuoneen siivouksesta ei enää tule viikkosiivouksen vältellyintä tehtävää.

Kylpyhuone- ja wc-kalusteet pieneen tilaan

Tarvittavan vedenpitävyyden lisäksi huomioi myös kalusteiden koko suhteessa kylpyhuoneeseen tai wc-tiloihin. Päivittäistä käyttöä helpottaa huomattavasti pieneen tilaan oikein mitoitetut kalusteet, jotka eivät hankaloita vessassa liikkumista tai kaapistojen käyttöä. Löydät verkkokauppamme tuotteista jokaisen kalusteen mitat, jolloin kylpyhuoneen ja vessan sisustuksen suunnittelu helpottuu huomattavasti. Kylpyhuonekalusteiden valinnassa kannattaa varmistaa lisäksi kalusteiden yhteensopivuus. Kun ilme on yhtenäinen ja kylpyhuonekalusteet sopivat toisiinsa, näyttää kylpyhuone siistiltä ja järjestelmälliseltä. 

Tutustu nyt verkkokauppamme kylpyhuonekalusteisiin ja tilaa omasi helposti netistä tai nouda Hartmanin myymälästä! Kalusteiden lisäksi löydät valikoimastamme myös esimerkiksi kaikki kylpyhuoneremonttiin tarvittavat vesi- ja viemäröintituotteet, suihkut ja hanat sekä saunan kiukaat ja lauteet.

 

Kattava Kylpyhuonekalusteet ja wc-kalusteet -valikoimamme sisältää kaiken tarvittavan uuden kylpyhuoneen rakentamiseen tai vanhan remontointiin. Kylpyhuoneeseen ja saunaan löydät verkkokaupastamme laadukkaat tuotemerkit kuten Svedbergs, Harvia, Narvi ja Pisla. Kylpyhuone ja sauna -valikoiman tuotteet lähetämme samana päivänä, joten saat laatutuotteet myös nopeasti perille.