Hanat

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 22

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Allashana Oras safira 1010F
 2. Allashana Oras vega 1810FG
 3. Allashana Oras vega 1814 bide pkv
 4. Gustavsberg keittiöhana Epic - korkea juoksuputki, pesukoneventtiili, matta musta.
 5. Gustavsberg pesuallashana Epic mattamusta
 6. Gustavsberg sadesuihkupaketti Round - Estetic termostaattihanalla mattamusta
 7. Gustavsberg vaihdinjuoksuputki Estetic mattamusta
 8. Keittiöhana Oras optima 2734FG
 9. Keittiöhana Oras safira 1030
 10. Keittiöhana Oras safira 1035 pvk
 11. Keittiöhana Oras safira 1039 pvk
 12. Keittiöhana Oras vega 1839F korkea juoksuputki
 13. Keittiöhana pesukoneventtiilillä Oras Vega Eco 1825FG
 14. Oras Nova 7402 sadesuihkuhana
 15. Oras Optima 2790 suihkusetti
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 22

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Keittiöhanat ja allashanat netistä - laaja valikoima malleja


Hartmanin laajasta valikoimasta löydät keittiöhanat ja allashanat kaikkiin kylpyhuoneisiin, vessoihin ja keittiöihin. Keittiöhanoissa on usein vessan hanoja pidempi juoksuputki, joka helpottaa esimerkiksi vesipullojen täyttämistä sekä astioiden pesua. 

Valikoimassamme on mm. kotimaisen Oraksen hanoja, joita löytynyt vuosikymmenien ajan useammasta suomalaisesta kodista. Laadukkaat hanat sopivat niin jälleenmyyjille, rakennusalan yrityksille kuin kuluttajillekin. Tutustu erilaisiin keittiön hanoihin, kylpyhuoneen allashanoihin sekä lue parhaat vinkit hanojen asentamiseen.


Monipuoliset keittiöhanat pesukoneliitännällä tai ilman

Keittiö on kodin sydän, jonka toiminnallisuuden viimeistelee oikein valittu hana. Keittiöhanojen valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia hanavaihtoehtoja niin astianpesukoneliitännällä kuin ilman. Pesukoneliitäntä tekee yleensä arjen askareista asteen sujuvampaa. Keittiöhanamme sisältävät myös käteviä lisäominaisuuksia, kuten suihkupäitä ja korkeita kaarevia muotoja, jotka helpottavat astioiden huuhtelua ja pesua.

Keittiön hanat eivät ole ainoastaan toiminnallisia elementtejä vaan kruunaavat keittiöön halutun tunnelman. Valitse siis keittiöhana kotisi tyyliä mukaillen. Musta keittiöhana sopii erityisesti moderniin keittiöön kun taas perinteisempi krominen hana sopii esimerkiksi maalaisromanttiseen keittiöön. Laadukkaat materiaalit tarjoavat pitkäaikaista kestävyyttä koko keittiöön.

 

Allashanat kylpyhuoneeseen ja WC:hen

Kylpyhuoneeseen suosittelemme valitsemaan hanan huolellisesti tilan käyttötarkoituksen ja tyylin mukaan. Esimerkiksi malja-altaat vaativat yleensä omanlaisensa malja-allas hanan, joka on normaalia hanaa korkeampi ylettyen pesualtaan reunan yli. 

Pesuallashanat pesukoneliitännällä ovat käytännöllisiä silloin, kun kylpyhuoneesi toimii myös kodinhoitotilana. Voit helposti kytkeä pesukoneen hanan liittimeen ja hoitaa kaikki pesut samassa tilassa. Laadukkaat hanat ehkäisevät vuotoja ja kestävät käytössä pitkään. Hanan lisäksi voit hankkia pesutilaan myös vesivuotovaroittimen, joka varoittaa nopeasti ja tehokkaasti 85dB:n voimakkuudella vuotavista vesijohdoista, tiskikoneista ja pesukoneista.


Keittiö- ja allashanan asentaminen

Hanojen oikea asennus on tärkeää vuotojen välttämiseksi ja pitkän käyttöiän takaamiseksi. Suosittelemme ammattilaista hanan asennukseen, mutta jos päätät asentaa hanat itse, muista tarkistaa, että kaikki liitokset ovat tiiviitä ja kiristetty oikein. Varmista myös, ettei hanan ja altaan väliin jää tilaa, joka voisi aiheuttaa vuotoja. Asennusohjeet löytyvät usein tuotteen mukana tulevasta käyttöohjeesta.

Muistathan, että asuessasi kerrostalossa tai rivitalossa, hanan vaihdosta pitää aina ilmoittaa taloyhtiölle. Asunnon hanat ovat osa vesijohtojärjestelmää ja näin ollen kuuluvat aina taloyhtiön vastuulle. Hanan asentaminen vaatii aina vedensyötön katkaisemista pääsulkuventtiilin kautta, joka on hyvä hoitaa aina asiantuntevan huoltomiehen toimesta.

Oli tarpeesi mikä tahansa, löydät laadukkaat keittiö- ja allashanat Rautakauppa Hartmanin valikoimasta. Hanojen lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia ratkaisuja keittiön ja kylpyhuoneen remontointiin. Tutustu esimerkiksi verkkokauppamme kylpyhuonekalusteisiin ja wc-kalusteisiin sekä erilaisiin kylpyhuone- ja saunatarvikkeisiin. Halutessasi voit myös vierailla myymälässämme, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa oikeiden tuotteiden valinnassa. Olemme täällä auttamassa sinua luomaan toimivat ja tyylikkäät ratkaisut keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Tervetuloa ostoksille!

 

Kattava Hanat -valikoimamme sisältää kaiken tarvittavan uuden kylpyhuoneen rakentamiseen tai vanhan remontointiin. Kylpyhuoneeseen ja saunaan löydät verkkokaupastamme laadukkaat tuotemerkit kuten Svedbergs, Harvia, Narvi ja Pisla. Suihkut ja hanat -valikoiman tuotteet lähetämme samana päivänä, joten saat laatutuotteet myös nopeasti perille.