Ulkomaalit

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 284

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Ainola Pro pm5 0,9l Loppuerä
  Ainola Pro pm5 0,9l
 2. Ainola Pro pm5 18l
 3. Ainola Pro pm5 2,7l
 4. Ainola Pro pm5 9l
 5. Ainola Pro sävytyspohja vaatii sävytyksen 0,9l
 6. Ainola Pro sävytyspohja vaatii sävytyksen 18l Kampanjahinta
  Ainola Pro sävytyspohja vaatii sävytyksen 18l
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 189,00 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-08-31
 7. Ainola Pro sävytyspohja vaatii sävytyksen 2,7l
 8. Ainola Pro sävytyspohja vaatii sävytyksen 9l Kampanjahinta
  Ainola Pro sävytyspohja vaatii sävytyksen 9l
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 109,00 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-08-31
 9. Ainola Pro Valkoinen perusmaali 0,9l
 10. Ainola Pro Valkoinen perusmaali 18l Kampanjahinta
  Ainola Pro Valkoinen perusmaali 18l
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 189,00 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-08-31
 11. Ainola Pro Valkoinen perusmaali 2,7l
 12. Ainola Pro Valkoinen perusmaali 9l Kampanjahinta
  Ainola Pro Valkoinen perusmaali 9l
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 109,00 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-08-31
 13. Aitamaali 2,7L A-pm valkoinen sävytettävissä Kampanjahinta
  Aitamaali 2,7L A-pm valkoinen sävytettävissä
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 46,90 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-08-31
 14. Aitamaali 9L A-pm valkoinen sävytettävissä Kampanjahinta
  Aitamaali 9L A-pm valkoinen sävytettävissä
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 99,90 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-08-31
 15. Aitamaali Valkoinen perusmaali 2,7l Kampanjahinta
  Aitamaali Valkoinen perusmaali 2,7l
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 44,90 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-08-31
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 284

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Ulkomaali suojaa ja kaunistaa

Ulkomaalit on nimensä mukaisesti suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön. Ulkomaali suojaa rakennusten ulkopintoja sääolosuhteilta, kuten auringonvalolta ja UV-säteilyltä sekä sateelta ja lumen vaikutuksilta. Ehjä ja hyvin hoidettu maalipinta auttaa pitämään talot ja ulkorakennukset siistin näköisinä ja rakenteellisesti turvallisina vuosien ajan. 


Uudella maalikerroksella voit myös piristää ilmettä tai jopa muuttaa rakennuksen ulkonäön täysin erilaiseksi. Maanläheisten ruskean ja harmaan tai perinteisen punaisen lisäksi ulkomaaleja voi sävyttää lähes minkä väriseksi tahansa. Ulkomaalin väriä valitessa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon ympäristö, jossa maalattava rakennus tai kohde sijaitsee: haluatko, että maalauksen jälkeen kohde erottuu ympäristöstään, vai että se sulautuu luontevasti osaksi maisemaa? Myös se, valitsetko kiiltävän vai himmeäpintaisen maalin, vaikuttaa olennaisesti siihen, miltä maalattu rakennus lopulta näyttää.

Valitse ulkomaalit pintojen mukaan

Maaleja on monenlaisia, ja oikea ulkomaali kannattaa aina valita maalattavan pinnan ja aiempien maalikerrosten perusteella. Silloin maali tarttuu parhaiten ja suojaa pintaa tarkoituksenmukaisesti ja pitkään. Valikoimastamme löydät vesiohenteiset akrylaattimaalit ja perinteiset liuotinohenteiset öljymaalit puupinnoille. Sopivat maalit löytyvät myös kivijulkisivuille ja rapatuille pinnoille. Perinteistä ilmettä höyläämättömille puupinnoille kaipaavat voivat turvautua tuttuun ja turvalliseen punamultaan.


Erilaisten seinämaalien lisäksi saat meiltä myös puunsuojat terassien, ulkokalusteiden ja saunan käsittelyyn ja suojaamiseen sekä kattomaalit niin peltikatoille kuin mineriitti-, betonitiili- ja bitumikatteille ja ruosteenestomaalit teräs- ja alumiinipinnoille. Valikoimaamme kuuluvat tietenkin myös liuottimet, maalinpoistoaineet ja pesuaineet, joilla maalausurakka saadaan hoidetuksi alusta loppuun.


Ulkomaalisivellin takaa parhaan lopputuloksen

Ulkopintoja maalattaessa on suositeltavaa käyttää erityistä ulkomaalisivellintä, joka on suunniteltu kestämään karkeampia pintoja ja ulkokäytön vaatimuksia. Oikeanlainen sivellin takaa tasaisen levityksen ja parhaan mahdollisen lopputuloksen. Näin ulkomaali tarttuu kunnolla ja jättää suojan pitkäksi aikaa. Toinen käytännöllinen työkalu on maalitela, joka nopeuttaa etenkin suurten tasaisten pintojen käsittelyä. Löydät valikoimastamme siveltimien ja telojen lisäksi myös tarvikkeet pohjatöihin: teräsharjat maalattavien pintojen esipuhdistukseen ja maalikaapimet ja raapat vanhojen maalikerrosten poistoon.


Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa tai pistäydy myymälässämme kysymään ammattilaisilta, jos jokin asia ulkomaalauksessa mietityttää. Oikeilla työkaluilla ja neuvoilla talon tai mökin ulkomaalausprojekti onnistuu varmasti!

 

Ulkomaalit Hartmanilta kaikkiin kohteisiin! Valikoimastamme löydät Ulkomaalit sekä tarvittavat oheistuotteet ja -tarvikkeet. Tutustu kattavaan Maalit ja maalaustarvikkeet -valikoimaamme verkkokaupassamme ja tilaa tuotteet ripeällä toimituksella. Myymälöissämme tarjoamme myös neuvot ja apua oikean maalin ja värin valinnassa.