Listat

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 320

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. 12x42x2400 Peitelista leppä
 2. 15x18 Varjolista haapa 2,1-2,4m
 3. 15x18x2400 Varjolista leppä
 4. 8x34x2400 Peitelista leppä
 5. Askelkulma 25x20x1000 Harjattu Grafiitti
 6. Askelkulma 25x20x1000 Harjattu Teräs
 7. Askelkulma 25x20x1000 Hopea Anodisoitu
 8. Askelkulma 25x20x2000 Harjattu Grafiitti
 9. Askelkulma 25x20x2000 Harjattu Teräs
 10. Askelkulma 25x20x2000 Hopea Anodisoitu
 11. Askelkulma 35x35x1000 Harjattu Grafiitti
 12. Askelkulma 35x35x1000 Harjattu Teräs
 13. Askelkulma 35x35x1000 Hopea Anodisoitu
 14. Askelkulma 35x35x2000 Harjattu Grafiitti
 15. Askelkulma 35x35x2000 Harjattu Teräs
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 320

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Listat kaikkiin projekteihin 

Valikoimastamme löydät rakennusprojektiin kaiken kokoiset ja malliset listat, kuten muovilistat, puulistat, ohuet listat ja leveät listat. Sisustuslistoilla on merkittävä rooli kodin viimeistelyssä ja sisustuksessa. Listat eivät ainoastaan viimeistele huoneiden pinnat, vaan tarjoavat myös suojaa liitoskohdille sekä kohottavat huoneen yleisilmettä. Listoilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja tyylejä, joten niitä on saatavilla moninaisina vaihtoehtoina.

Puulista on varma valinta

Puulista on yksi yleisimmistä ja suosituimmista listatyypeistä. Puulistoja on saatavilla eri leveyksissä, paksuuksissa ja profiileissa, joten ne voidaan valita vastaamaan tietyn tilan tai rakenteen tarpeita. Ohuet listat ovat usein suosittuja hienostuneemman ja siistimmän ilmeen luomiseksi, kun taas leveät listat tarjoavat rohkeampaa ja näyttävämpää viimeistelyä. Puulistoja voidaan käyttää esimerkiksi lattian, seinän tai katon rajassa, jolloin ne luovat kauniin ja siistin siirtymän eri pintojen välillä.

Muovilistoihin verrattuna puulista on huomattavasti pehmeämpi ja kodikkaampi valinta. Kuitenkaan puu ei ole materiaalina niin kestävä kuin muovi. Jos lista asennetaan paikkaan, missä se altistuu iskuille tai kosteudelle, kannattaa suosia ensisijaisesti muovilistoja. Myös metalliset listat ovat puulistoja kestävämpi vaihtoehto. Ne soveltuvatkin parhaiten kulmalistoiksi esimerkiksi askelmiin, jotka ovat alttiimpia kulutukselle.

Listojen kiinnitys ja asennus

Listojen kiinnitys ja asennus on helppoa, mutta se kannattaa toteuttaa huolella. Listojen kiinnitystä varten on useita vaihtoehtoja. Yksi yleisimmistä menetelmistä on käyttää nauloja tai ruuveja. Jotkut listat voi myös liimata paikoilleen tai käyttää tiivistysainetta. Liima vähentää listojen mahdollista liikkumista ja takaa pitkäkestoisen lopputuloksen.

Listoja on saatavilla myös valmiiksi kiinnitysosilla varustettuna, kuten napsautettavat listat tai itsekiinnittyvät listat. Nämä listat ovat helppoja asentaa ja ne tarjoavat nopean ja siistin ratkaisun ilman naulojen tai ruuvien näkyviä jälkiä. Napsautettavien listojen avulla voidaan myös helposti irrottaa tai vaihtaa yksittäisiä listoja tarvittaessa.

Oikein asennetut ja kiinnitetyt listat takaavat pitkäikäisen ja kestävän lopputuloksen. On tärkeää kiinnittää huomiota oikeisiin asennusmenetelmiin ja käyttää laadukkaita kiinnitystarvikkeita listojen tukevuuden ja vakauden varmistamiseksi. Ammattitaitoisen asennuksen ansiosta listat pysyvät paikoillaan ja säilyttävät ulkonäkönsä pitkään.

Minkä asennustavan listoille valitsetkaan, muista aina huolehtia siitä, että alusta on tasainen ja puhdas. Jos listojen asentaminen itse arveluttaa, voita aina palkata ammattilaisen tekemään asennuksen puolestasi, jolloin lopputulos on taatusti moitteeton. Asennukseen tarvittavat työkalut ja tarvikkeet löydät verkkokaupastamme ja myymälästämme. 

Tilaa listat helposti Hartmanin verkkokaupasta

Valikoimassamme on useita listojen sävyvaihtoehtoja sekä listaprofiileja, joita yhdistelemällä rakennat tyylikkään listoituskokonaisuuden. Raaka-ainevaihtoehtoina ovat mdf, mänty, jalopuu tai muovi. Malerin laaja listavalikoima käsittää jalkalistat ja mattolistat, peite- ja smyygilistat, kattolistat ja varjolistat, reuna- ja taitelistat, ympärihöylätyt puulistat sekä muut erikoislistat.

Voit tilata kaikki listat helposti ja nopeasti verkkokaupastamme vaikka kotiinkuljetuksella. Halutessasi voit noutaa tilauksen myös lähimmästä Hartmanin myymälästä tai varastolta. Henkilökuntamme tarjoaa opastusta ja vinkkejä kaikissa remontointiin liittyvissä kysymyksissä. Ota siis huoletta yhteyttä asiantuntijoihimme tai kysy neuvoa myymälämme henkilökunnalta. Olemme palvelemassa juuri Sinua!

Aloita pintaremontti hankkimalla korkealaatuiset tuotteet Listat -valikoimastamme. Löydät Pintamateriaalit ja liimat kaikille kodin pinnoille Hartmanilta! Myymälöissämme autamme kaikissa materiaaleihin liittyvissä kysymyksissä.