Käytävälaatat, sidekivet

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 29

Sivu
per sivu
 1. Antiikkikivi musta 119x179x60 47kpl/m2 Lakka
 2. Betonilaatta harmaa 300x300x50 BL-305 Lakka
 3. Betonilaatta harmaa 400x400x50 BL-405 Lakka
 4. Betonilaatta harmaa 500x500x50 BL-505 Lakka
 5. Betonilaatta harmaa BL305 300x300x50 tarjous Lakka
 6. Betonilaatta hiilenmusta 300X300X50 BL-305 Lakka
 7. Betonilaatta hiilenmusta 300X300X50 BL-305 Lakka
 8. Betonilaatta Lakka musta 400x400x50 BL-405
 9. Betonilaatta musta 300x300x50 BL-305 Lakka
 10. Betonilaatta musta 490X490X50 BL-505 Lakka
 11. Betonilaatta punaine 300x300x50 BL-305 Lakka
 12. Citylaatta musta 238x238x60 17,7kpl/m Lakka
 13. Kourulaatta harmaa 240x240x80/65 Lakka Loppuerä
  Kourulaatta harmaa 240x240x80/65 Lakka
 14. Kuviolaatta karelia 400x400x50 KL-405 Lakka
 15. Lakka antiikkikivi harmaa 119x179x60 47kpl/m2
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 29

Sivu
per sivu

Betonilaatat, sidekivet ja käytävälaatat

Tervetuloa luomaan unelmiesi pihaa betonilaattojen, sidekivien ja käytävälaattojen avulla!

Haluatko luoda pihastasi viihtyisän keitaan, jossa voi nauttia kauniista kesäpäivistä ja luonnonläheisestä tunnelmasta? Etsitkö ratkaisuja, joilla voit helposti ja tyylikkäästi muokata pihan ilmettä ja lisätä sen toiminnallisuutta? Siinä tapauksessa kattava kivivalikoimamme on juuri sinua varten! 

Tarjoamme laajan valikoiman käytävälaattoja, sidekiviä ja betonilaattoja, jotka täyttävät erilaiset tarpeet ja mieltymykset. Olipa sitten kyseessä kävelyalueen päivitys, kukkapenkkien rajaus tai suuremman pihan rakentaminen, meiltä löydät juuri sopivat kivet ja laatat unelmiesi pihan toteuttamiseen. Kutsu luovuutesi liikkeelle ja tule tutustumaan valikoimaamme – löydät varmasti juuri ne ratkaisut, joilla teet pihastasi persoonallisen ja näyttävän kokonaisuuden!

Betonilaatat kestävät aikaa ja sääolosuhteita

Betonilaatat ovat vahvoja ja kestäviä kiviä, jotka soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin pihalla. Iso betonilaatta on erinomainen valinta suuremmille alueille, kuten terasseille tai ajoalueille. Betonilaattoja on saatavana eri paksuuksissa, joten ne sopivat niin kävelyalueille kuin auton ajorampillekin. 

Betonilaatat tuovat pihalle selkeää ja modernia ilmettä, ja ne ovat erittäin helppohoitoisia. Betonilaattojen avulla voidaan luoda yhtenäisiä ja tyylikkäitä pintoja, jotka kestävät hyvin kulutusta ja säätä. Lisäksi näitä laattoja voi käyttää erilaisissa kuviomuodostelmissa ja koristeluissa, jotka tuovat pihaan persoonallista ilmettä.

Betonilaattojen asennus

Betonilaattojen asennuksessa on muutamia tärkeitä asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon. Ennen asennusta on varmistettava, että maaperä on tasainen ja tiivis, jotta laatta pysyy vakaasti paikallaan. Suositeltavaa on myös tasoittaa maanpinta ja lisätä tarvittaessa hiekkaa tai mursketta, jotta laattojen alla on hyvä pohja. 

Betonilaatat asetetaan yleensä tiiviisti, jolloin saumojen väliin jää vain pieni rako. Laattojen tulee olla suorassa linjassa ja samalla tasolla, jotta lopputuloksesta tulee siisti ja esteettinen. Betonilaattojen asennus on hyvä tehdä huolellisesti, jotta ne kestävät aikaa ja säilyttävät kauniin ilmeensä pitkään.

Sidekivet viimeistelevät pihan ilmeen

Sidekivet ovat erityyppisiä kiviä, jotka toimivat erinomaisesti tukirakenteina ja reunustoina pihoilla ja puutarhoissa. Nämä kivet ovat yleensä pienempiä kooltaan ja niitä käytetään usein kulkureittien tai istutusalueiden rajaamiseen. 

Sidekivillä voidaan luoda selkeitä ja tyylikkäitä rajoja sekä estää maan tai muiden kivien leviäminen. Niitä voidaan asettaa esimerkiksi käytävien tai istutusalueiden reunoille, jolloin ne tarjoavat sekä toiminnallisuutta että visuaalista ilmettä pihaan. Sidekivet ovat käytännöllinen valinta pihan siistimiseen ja koristeluun.

Käytävälaatat tarjoavat toiminnallisuutta ja tyyliä

Käytävälaatat ovat erinomainen valinta pihan ilmeen muokkaamiseen ja toiminnallisuuden parantamiseen. Nämä kivet ovat suunniteltu erityisesti käytävien, polkujen ja patioiden rakentamiseen. Käytävälaatat tarjoavat monipuolisuutta, sillä niitä on saatavana eri väreissä, muodoissa ja kokoisina. 

Käytävälaattojen avulla voi luoda tyylikkään ja yhtenäisen kävelyalueen pihalle, joka kestää hyvin kulutusta ja sääolosuhteita. Näitä kiviä voidaan myös käyttää korostamaan puutarhan eri alueita, kuten kukkapenkkejä tai istutusalueita. Käytävälaattojen avulla piha saadaan näyttämään huolitellulta ja houkuttelevalta, samalla kun ne tarjoavat helppohoitoisen ja kestävän käytäväratkaisun.

Yhdistelemällä käytävälaattoja, sidekiviä ja betonilaattoja voit luoda näyttävän ja toimivan kokonaisuuden pihaan ja puutarhaan. Kivivalinnoilla voit muokata pihasi ilmettä, luoda selkeitä rajauksia ja korostaa eri alueita. Valitse omiin tarpeisiisi sopivat kivet ja suunnittele pihasi uudelle tasolle! Tutustu myös muuhun pihalaattojen ja pihakivien valikoimaamme.

Voit tilata valikoimassamme olevat pihakivet helposti verkkokaupastamme ja noutaa lähimmästä myymälästämme. Halutessasi saat pihakivet myös kotiinkuljetuksella. Kysy lisää vaihtoehdoista asiakaspalvelustamme! Asiantuntijamme ovat palvelemassa juuri Sinua, jotta saat kerralla täydellisen pihakokonaisuuden.

Käytävälaatat, sidekivet -valikoiman tuotteet kotiin ja kesämökille. Jos vietät aurinkoiset päivät mieluusti pihalla touhuten, toivottamme sinut tervetulleeksi pihan ja puutarhan tuotevalikoimamme pariin. Älä jää odottelemaan, vaan tilaa Pihalaatat ja pihakivet -valikoimastamme tuotteet nopealla toimitusajalla. Lähetämme tuotteet vuorokauden sisällä!