Tässä kuussa tarjouksessa

Puuöljy 55€
Living 9L, väritön tai ruskea (YJ10, HY59)

Sivellinsarja 7,90€
CEL 700092 (DL96)

Ainola Pro 85€
Talomaali 9L PM1 (+sävytys) (HW42)

Saunajakkara 15,90€
Leppä, koottava, 300x600x338 (mökkilaatu)(FG72)

Kaupantekoa jo vuodesta 1862

Hartman on itsenäinen ja monipuolinen rautakauppa, joka haluaa olla asiakkailleen luotettava ja pitkäaikainen kumppani.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman eri asiakastarpeisiin soveltuvia laadukkaita tuotteita ja palveluita kilpailukykyiseen hintaan, tehokasta ja luotettavaa logistiikkaa sekä asiantuntevaa palvelua vankalla kokemuksella.

Asiakaskuntamme koostuu pääosin erikokoisista rakennusliikkeistä, sisustusurakoitsijoista, rakennus- ja sisustustarvikkeiden jälleenmyyjistä, erilaisten teollisuusalojen suur- ja pk-yrityksistä, julkishallinnosta ja kotitalouksista.

Palvelemme asiakkaitamme sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Kauppapaikkamme sijaitsevat Espoossa, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Seinäjoella, Tampereella ja Vaasassa.

Hartman-konserni muodostuu emoyhtiöstä Oy C.J. Hartman Ab sekä tytäryhtiöstä Hartman Rauta Oy. Yritysryhmään kuuluu lisäksi kiinteistöyhtiö Oy Hartman Invest Ab.

157 vuotta vanha kauppayritys on Suomessa hyvin harvinainen ja kun lisäksi huomioidaan, että yhtiö on perustamisestaan asti ollut saman perheen omistama ja johtama, on se ainutlaatuinen saavutus.

Hartman 1862

Rautakauppaa jo vuodesta 1862

Yhteystiedot

Espoo, Tampere, Kokkola, Pietarsaari,  Seinäjoki, Vaasa, Härmä ja Turku

Ajankohtaista

Kesän parhaat tarjoukset Hartmanilta!

Heinä- ja elokuun tarjoukset Vaasassa, Pietarsaaressa, Kokkolassa ja Seinäjoella.

Teet sitten ulkomaalausta kotona tai laajennat terassia mökillä tai hankit kiukaan rantasaunaan tai ihan mitä vaan. Niin käy ostoksilla Hartmanilla - Sinun kesäkauppasi!

Tarjoukset ovat voimassa 1.7.-31.8.2019 välisen ajan tai niin kauan kuin tuotteita on varastossa.

Vaasan Hartman ja Kukkatori yhdistivät voimansa - tuloksena Drive-IN piha- ja puutarhamyymälä.

Yhteistyön myötä on saman katon alta Hartmanin puutarhamyymälästä saatavissa puutarhasuunnitteluja, kotiinkuljetuspalvelut, kasvit, kesäkukat, piharakennukset, betonilaatat ja luonnonkivet sekä pihatyövälineet. Tietenkään unohtamatta terassimateriaaleja, maalituotteita, puutavaraa ja muita perinteisiä rautakauppatuotteita.

Asiakas voi ajaa peräkärry perässä puutarhamyymälään, josta hän saa kaikki tuotteet vaivattomasti ja helposti. Tervetuloa kaupoille Vaasan Hartmanille Liisanlehtoon!