Tämän viikon tarjouksetAjankohtaista

Kesätarjouksia Hartmanilta!

Kesäiset tarjoukset ovat voimassa 10.9.2021 saakka tai niin kauan kuin varatut erät riittävät. Osa tuotteista on toimitusmyyntinä.

Tervetuloa ostoksille!

Myymälät ovat avoinna arkisin klo 7-17 ja lauantaisin klo 9-14. Espoo ja Tampere arkisin klo 7-16

Hartman uudistaa ja laajentaa Vaasassa

Hartman on sopinut vaasalaisen WestGroupin kanssa laajasta uudistus- ja laajennusprojektista Hartmanin Liisanlehdossa sijaitsevan rautakaupan kiinteistössä. Muutos on jo alkanut myymälän sisäisellä uudistuksella, joka on juuri valmistunut.

Asiakkaille tämä tarkoittaa helppoa asiointia ajanmukaisissa tiloissa sekä joustavaa tilaamista niin kotoa kuin työmaalta käsin. Kokonaisuudessaan projekti valmistuu jouluksi 2021.

Seuraa projektin etenemistä some-kanavissamme

Kaupantekoa jo vuodesta 1862

Hartman on itsenäinen ja monipuolinen rautakauppa, joka haluaa olla asiakkailleen luotettava ja pitkäaikainen kumppani.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman eri asiakastarpeisiin soveltuvia laadukkaita tuotteita ja palveluita kilpailukykyiseen hintaan, tehokasta ja luotettavaa logistiikkaa sekä asiantuntevaa palvelua vankalla kokemuksella.

Asiakaskuntamme koostuu pääosin erikokoisista rakennus- ja sisustusurakoitsijoista, rakennus- ja sisustustarvikkeiden jälleenmyyjistä, erilaisten teollisuusalojen suur- ja pk-yrityksistä, julkishallinnosta ja kotitalouksista.

Palvelemme asiakkaitamme sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Kauppapaikkamme sijaitsevat Espoossa, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Seinäjoella, Tampereella ja Vaasassa.

Hartman-konserni muodostuu emoyhtiöstä Oy C.J. Hartman Ab sekä tytäryhtiöstä Hartman Rauta Oy. Yritysryhmään kuuluu lisäksi kiinteistöyhtiö Oy Hartman Invest Ab.

157 vuotta vanha kauppayritys on Suomessa hyvin harvinainen ja kun lisäksi huomioidaan, että yhtiö on perustamisestaan asti ollut saman perheen omistama ja johtama, on se ainutlaatuinen saavutus.

Hartman 1862

Rautakauppaa jo vuodesta 1862

Yhteystiedot

Espoo, Tampere, Kokkola, Pietarsaari, Seinäjoki, Vaasa, Härmä ja Turku