Suihkut ja hanat

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 40

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Allashana Oras safira 1010F
 2. Allashana Oras vega 1810FG
 3. Allashana Oras vega 1814 bide pkv
 4. Gustavsberg keittiöhana Epic - korkea juoksuputki, pesukoneventtiili, matta musta.
 5. Gustavsberg pesuallashana Epic mattamusta
 6. Gustavsberg sadesuihkupaketti Round - Estetic termostaattihanalla mattamusta
 7. Gustavsberg vaihdinjuoksuputki Estetic mattamusta
 8. Keittiöhana Oras optima 2734FG
 9. Keittiöhana Oras safira 1030
 10. Keittiöhana Oras safira 1035 pvk
 11. Keittiöhana Oras safira 1039 pvk
 12. Keittiöhana Oras vega 1839F korkea juoksuputki
 13. Keittiöhana pesukoneventtiilillä Oras Vega Eco 1825FG
 14. Kitti 65 g + pellava 20 g
 15. Käsisuihku bidetalla Oras 242050 cr
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 40

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Suihkusetit ja suihkuhanat kylpyhuoneen keskiössä

Suihkusetit ja suihkuhanat ovat kylpyhuoneessa korvaamattomia. Suihku on kodin keskeinen paikka rentoutumiselle ja virkistäytymiselle, joten oikeanlaisen suihkusekoittajan ja suihkupään valinta on avainasemassa täydellisen suihkukokemuksen ja kylpyhuoneen ilmeen rakentumisessa. Tutustu valikoimamme suihkusekoittajiin, suihkupäihin sekä suihkuhanoihin, ja valitse ominaisuuksiltaan juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopiva suihkusetti.


Mitä suihkusetti sisältää?

Suihkusetit tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja suihkukokemuksia. Yksittäisten suihkun sekoittajien, hanojen ja päiden sijaan moni ostaa kylpyhuoneeseen suoraa sopivan suihkusetin, jotta suihkun ilme pysyy yhtenäisenä ja osat sopivat varmasti yhteen. Suihkusetti sisältää yleensä kaiken tarvittavan: suihkutangon, suihkuletkun, suihkupään sekä suihkusekoittaja. Joissakin tapauksissa suihkusetin mukana tulee myös erilaisia lisätarvikkeita, kuten saippuatelineitä. Tarkista tuotekuvauksesta aina setin sisältö ennen ostopäätöstä. 


Valitse oikea suihkupää ja suihkusekoittaja


Suihkupäät eroavat toisistaan pääasiassa veden suihkutusmuodolta, paineelta ja virtaukselta. Sadesuihku levittää pehmeän ja laajan vesisuihkun kun taas hierovat suihkupäät luovat vesisuihkuun enemmän painetta. Sadesuihkut sopivat parhaiten korkeampiin tiloihin, mutta niiden suihkuputki voidaan tarvittaessa lyhentää sopivan mittaiseksi. Sadesuihkuja on saatavilla pyöreillä suihkulautasilla sekä neliön muotoisilla suihkulautasilla. 


Suihkusekoittajan valinnassa pitää huomioida ennen kaikkea käyttötarkoitus sekä tila, johon sekoittaja tulee. Suihkupäillä ja sekoittajilla voi tuoda helposti kontrastia kylpyhuoneeseen tai sulauttaa ne sisustukseen. Sekoittaja ja suihkupää kannattaa valita yhteneväiseksi väriltään, jotta suihkussa säilyy harmonia. 


Suihkuhana tarjoaa tyylikkyyttä ja toimivuutta


Suihkuhanat ovat kylpyhuoneen keskeinen tarvike, ja niiden valinnalla voi olla suuri merkitys sekä ulkonäköön että toimivuuteen. ORAS suihkuhana on suosittu valinta, sillä se yhdistää tyylikkään designin ja korkean laadun. Suihkuhanat tarjoavat erilaisia suihkutapoja ja vesivirtausten säätömahdollisuuksia. Sadesuihkuhanat ovat usein perinteisiä suihkuhanoja taloudellisempia, sillä niiden enimmäisvirtaama on pienempi.


Suihkusetit ja suihkuhanat valmistetaan yleisesti metallista, muovista ja ruostumattomasta teräksestä. Metalli on kestävä ja pitkäikäinen vaihtoehto, joka tuo kylpyhuoneeseen tyylikkyyttä. Muovi taas on kevyt ja edullinen vaihtoehto, mutta voi olla herkempi kulumiselle. Ruostumaton teräs yhdistää molempien maailmat – se on kestävä ja tyylikäs vaihtoehto, joka kestää vuosia.


Suihkusettien asentaminen

Suihkusekoittajan korkeus on yleensä 90-110 cm välillä. Suihkusekoittajaa asentaessa mittaa esimerkiksi lattiasta 110 cm korkeus ja asenna suihkusekoittaja sen mukaisesti. Suihkupää sitä vastoin on ylimmässä asennossaan n. 210-220 cm korkeudella lattiatasosta. 


Suihkuhanan vaihto on tärkeää jos huomaat vanhassa hanassa tai setissä vuotoja tai muita toimintahäiriöitä. Asennus kattaa suorittaa aina ammattilaisen toimesta, vaikka suihkusetin vaihto ei olekaan vaikea toimenpide. Tärkeää on katkaista aina ensimmäisenä tulovesi. Asennus riippuu paljon suihkuhanan ominaisuuksista ja toimintatavasta, joten tutustu asennusohjeisiin aina huolella. 


Suihkusetit ja suihkuhanat ovat kylpyhuoneen tähtiä, jotka tekevät suihkukokemuksestasi mukavan ja toimivan. Valitsemalla laadukkaat ja tyylikkäät suihkusetit ja suihkuhanat voit parantaa kylpyhuoneesi ulkonäköä ja toimivuutta. Muista huolehtia niiden säännöllisestä huollosta ja vaihtaa tarvittaessa, jotta voit nauttia virkistävästä suihkusta vuodesta toiseen. Suihkusetit ja suihkuhanat ovat investointi mukavuuteesi ja kodin arvoon.


Suihkusettien lisäksi viimeistelet kylpyhuoneesi erilaisten kylpyhuonetarvikkeiden avulla, joista löytyvät niin hyllyt kuin kuivaimet eri kokoisten kylpyhuoneiden tarpeisiin. Tilaa nyt kaikki tarvittavat kylpyhuoneen varusteet Hartmanin verkkokaupasta tai vieraile myymälässämme! Asiantunteva henkilökuntamme auttaa Sinua oikeiden tuotteiden valinnassa. Tutustu myös muuhun kodin remontoinnin valikoimaamme, kuten keraamisiin laattoihin ja kaakeleihin sekä maaleihin ja maalaustarvikkeisiin.

 

Kattava Suihkut ja hanat -valikoimamme sisältää kaiken tarvittavan uuden kylpyhuoneen rakentamiseen tai vanhan remontointiin. Kylpyhuoneeseen ja saunaan löydät verkkokaupastamme laadukkaat tuotemerkit kuten Svedbergs, Harvia, Narvi ja Pisla. Kylpyhuone ja sauna -valikoiman tuotteet lähetämme samana päivänä, joten saat laatutuotteet myös nopeasti perille.