Hanavarusteet

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 18

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Kitti 65 g + pellava 20 g
 2. Käsisuihku bidetalla Oras 242050 cr
 3. Käsisuihku kromi Oras 252020 apollo
 4. Käsisuihku/bide valkoinen 242050-11 Oras
 5. Käsisuihkun ripustin Oras 251500 cr
 6. Massatiiviste NS15 4kpl/pkt
 7. Massatiiviste NS20 4KPL/pkt
 8. Peitelaippapari Oras Optima 203534-33/2 musta G3/4-D70
 9. Suihkuletku 1,5 m musta/ hopea
 10. Suihkuletku 1,5 m valkoinen
 11. Suihkuletku 2 m musta/ hopea
 12. Suihkuletku 2,5 m musta/ hopea
 13. Suihkuletku 2,5 m valkoinen
 14. Suihkuletku krom 241004 Oras 1.5 m
 15. Suihkuletku Oras 241020 2m kromi
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 18

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Suihkuletkun jokaiseen kylpyhuoneeseen

Suihkuletku on olennainen osa jokaisen kylpyhuoneen varustusta. Valikoimastamme löydät eri pituiset ja väriset suihkuletkut juuri Sinun suihkuusi sopien. Tilaa suihkuletku kylpyhuoneeseen nyt helposti ja nopeasti Hartmanin verkkokaupasta! 


Suihkuletkut erilaisiin kylpyhuoneisiin - valitse sopivin!

Suihkuletkuja on saatavilla monenlaisia, ja niiden valinta riippuu usein kylpyhuoneen ominaisuuksista, omista tarpeistasi sekä mieltymyksistäsi. Yksi yleisimmistä vaihtoehdoista on perinteinen metalliletku, joka on kestävä ja pitkäikäinen. Toinen suosittu vaihtoehto on joustava muoviletku, joka on helppo asentaa ja käännellä eri suuntiin. Lisäksi on tarjolla kankaisia suihkuletkuja, jotka ovat kevyitä ja helposti liikuteltavia.


Huomioi ainakin nämä suihkuletkujen ominaisuudet

Kun valitset suihkuletkua, on tärkeää kiinnittää huomiota letkun pituuteen, joustavuuteen ja suihkupään kiinnitystapaan. Pituus vaikuttaa siihen, kuinka pitkälle suihkuletku ulottuu ja kuinka kätevästi suihkussa pääsee liikkumaan. Suihkuletkuja löytyy mm. 1,5 m, 2 m, 2,5 m pituisina. Joustavuus mahdollistaa suihkun suunnan säätämisen helposti, kun taas suihkupään kiinnitystapa vaikuttaa mm. veden virtauksen voimakkuuteen.


Suihkuletkut valmistetaan yleisesti metallista tai muovista. Metalli on kestävä ja pitkäikäinen vaihtoehto, mutta se voi olla hieman painava ja jäykkä. Muovi on kevyempi ja joustavampi, mutta se voi olla herkempi kulumiselle. Tutustu esimerkiksi 1,5 metriseen hopeiseen suihkuletkuun, joka on valmistettu PVC-muovista ja jonka mukana tulee tarvittavat liittimet ja tiivisteet.


Suihkuletkun asennus ja vaihto

Suihkuletkun vaihtaminen on yleensä vaivatonta. Irrota vanha suihkuletku kiinnityksestään ja kiinnitä uusi suihkuletku paikoilleen. On erittäin tärkeä valita suihkuletku, jossa on suihkun kanssa yhteensopivat liittimet ja tiivisteet. Tutustu siis huolella nykyisen suihkusi kiinnityksiin, jotta et joudu hakemaan uusia liittimiä asennusvaiheessa.


Suihkuletkun vaihdon yhteydessä varmista, että liitokset ovat tiiviit ja ettei vuotoja esiinny. Suihkuletkun kunnon tarkistaminen ja tarvittaessa vaihtaminen on tärkeää silloin, jos huomaat vuotoja tai suihkun vedenpaineessa on ongelmia. Vaihtamalla suihkuletkun voit varmistaa sujuvan ja mukavan suihkukokemuksen.


Niin yksinkertainen, mutta niin tärkeä suihkuletku

Suihkuletku on pieni ja yksinkertainen osa, mutta olennainen osa kylpyhuonettasi ja erityisesti suihkukokemusta. Se vaikuttaa suoraan suihkun suorituskykyyn ja suihkussakäynnin mukavuuteen. Riittävän pitkä suihkuletku mahdollistaa paremmin liikkumisen ja vesisuihkun suuntaamisen suihkussa. Mutta jos ostat pieneen suihkuun liian pitkän letkun, se saattaa olla suihkutellessa tiellä ja näin suihkuhetkistä tulee helposti asteen ärsyttäviä. 


Muista huomioida myös väri: kromi on suosittu suihkuletkun väri, mutta valkoinen letku mukautuu usein paremmin esimerkiksi täysin valkoiseen suihkuun. Varmista myös, että suihkuletku sopii hyvin yhteen kylpyhuoneen hanan ja suihkusettien kanssa. Muista tarkkailla suihkuletkusi kuntoa ja vaihtaa se tarvittaessa, jotta vältyt suihkuletkun vuodoilta ja säilytät kylpyhuoneesi huippukunnossa.


Yhteenvetona, suihkuletku on monipuolinen ja tärkeä kylpyhuoneen tarvike, joka vaikuttaa suoraan suihkukokemukseen. Valitse suihkuletku huolellisesti tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan, ja varmista sen asianmukainen asennus ja vaihtaminen. Suihkuletku voi olla juuri se yksityiskohta, joka tekee kylpyhuoneestasi entistäkin miellyttävämmän ja toimivamman paikan


Oli tarpeesi mikä tahansa, löydät laadukkaat suihkuletkut Rautakauppa Hartmanin valikoimasta. Näiden lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia tuotteita kylpyhuoneen ja saunan remonmyymälässämmetointiin. Tutustu esimerkiksi verkkokauppamme kylpyhuonekalusteisiin ja wc-kalusteisiin sekä erilaisiin kylpyhuone- ja saunatarvikkeisiin. Halutessasi voit myös vierailla myymälässämme, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa oikeiden tuotteiden valinnassa. Olemme täällä auttamassa sinua luomaan toimivat ja tyylikkäät ratkaisut kylpyhuoneeseen. Tervetuloa ostoksille!

 

Kattava Hanavarusteet -valikoimamme sisältää kaiken tarvittavan uuden kylpyhuoneen rakentamiseen tai vanhan remontointiin. Kylpyhuoneeseen ja saunaan löydät verkkokaupastamme laadukkaat tuotemerkit kuten Svedbergs, Harvia, Narvi ja Pisla. Suihkut ja hanat -valikoiman tuotteet lähetämme samana päivänä, joten saat laatutuotteet myös nopeasti perille.