Ikkunapesuvälineet ja ikkunalastat

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 22

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Alumiinivarsi Unger 60cm HH240
 2. Ikkunankuivaimen kahva nivelellä Unger Ergotec LA000
 3. Ikkunankuivaimen kahva Unger Ergotec ETG00
 4. Ikkunankuivaimen kisko + kumi Unger 35cm NE350
 5. Ikkunankuivaimen kisko + kumi Unger 45cm NE450
 6. Ikkunankuivaimen nivelkahva Pulex messinki 2250 Loppuerä
  Ikkunankuivaimen nivelkahva Pulex messinki 2250
 7. Ikkunankuivain Moerman Universal 30cm 2160
 8. Ikkunanpesimen runko 35cm 2490 Pulex Loppuerä
  Ikkunanpesimen runko 35cm 2490 Pulex
 9. Ikkunanpesimen runko Unger 35cm EH350
 10. Ikkunaraappa Unger Ergotec Klick 4cm SR03K
 11. Nukkakangas Unger 35cm NS350
 12. Säätövarsi Unger OptiLoc 2x0,6m EZ120
 13. Säätövarsi Unger OptiLoc 2x1,5m EZ300
 14. Säätövarsi Unger OptiLoc 3x1,5m ED450
 15. Unger AK013 ikkunanpesupaketti
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 22

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Ikkunanpesuvälineet ammattikäyttöön ja kotikäyttöön

Laaja ikkunanpesuvälineiden valikoimamme tarjoaa monipuoliset ratkaisut ikkunoiden puhdistukseen niin ammattilaisille kuin kotikäyttöönkin. Ikkunanpesuvälineillä saat aikaan kirkkaan ja virheettömän lopputuloksen vaivattomasti.

Kotona ikkunanpesu voi olla vaivatonta oikeanlaisilla ikkunanpesuvälineillä. Ikkunalastat, kevyet ikkunankuivaajat ja monikäyttöiset varrelliset ikkunanpesimet ovat erinomaisia valintoja kotikäyttöön. Ikkunalastat tarjoavat tarkan ja tahrattoman ikkunan puhdistuksen, kun taas kevyet kuivaajat poistavat veden jättämättä pisaroita tai raitoja. 

Varrelliset ikkunanpesimet mahdollistavat helpomman käsittelyn ja pääsyn korkealle sijaitseville ikkunoille. Nämä välineet ovat usein helppokäyttöisiä ja sopivat täydellisesti kodin perusikkunoiden puhdistamiseen, antaen kirkkaan ja virheettömän lopputuloksen.

Ammattilaisille suunnitellut ikkunanpesuvälineet eroavat kotikäyttöön tarkoitetuista monipuolisuudessaan ja tehokkuudessaan. Näissä välineissä yhdistyvät ergonominen muotoilu, kestävyys ja tehokkuus. Ammattikäyttöön tarkoitetut ikkunanpesimet ovat usein varustettu pitkällä, teleskooppisella varrella, joka mahdollistaa korkealle ulottumisen. Lisäksi ammattikäyttöön suunnitellut pesinvarusteet ja kuivaajat tarjoavat nopeaa ja vaivatonta puhdistusta suurille ikkunapinnoille tai useiden ikkunoiden pesemiseen lyhyessä ajassa. 

Ikkunanpesuvälineet: ikkunalasta tarkkaan puhdistukseen

Ikkunalasta on olennainen työkalu ikkunanpesussa tarjoten tarkan ja tehokkaan tavan poistaa likaa ja vettä ikkunoilta. Ikkunanpesuun tarkoitettu lasta on usein valmistettu kestävästä ja joustavasta materiaalista, mikä mahdollistaa sen, että lasta taipuu helposti ikkunan muotoja myötäillen vahingoittamatta ikkunan pintaa. Ikkunalasta tarjoaa puhdistuksen ilman pisaroita tai raitoja, jolloin lopputulos on virheetön ja kirkas.

Ikkunalasta soveltuu myös muiden lasipintojen kuten peilien ja lasiovien puhdistamiseen. Lastan tarkka muotoilu ja käsittelymahdollisuudet tekevät siitä kätevän apuvälineen ahtaampiinkin tiloihin tai ikkunoiden reunojen puhdistamiseen. Ikkunalasta on olennainen osa ikkunanpesuprosessia tarjoten tarkkuutta ja tehokkuutta, joka on avainasemassa moitteettomaan lopputulokseen. Tutustu esimerkiksi Moerman Universal ikkunalastaan.

Ikkunanpesuvälineet: ikkunankuivain raidattomaan puhdistukseen

Ikkunankuivain takaa ikkunanpesuun raidattoman lopputuloksen. Kuivaimen tärkein tehtävä on poistaa pesun jälkeen ikkunoilta jäänyt vesi ja neste, jotta ikkunapinta kuivuu tasaisesti eikä jätä lopputulokseen pisaroita tai raitoja. Ikkunakuivain koostuu yleensä kumista, kiskosta ja kahvasta, jotka mahdollistavat vaivattoman ja tasaisen liikkeen ikkunapinnalla. Moneen kuivaimeen myydään osia myös erikseen.

Kun ikkunanpesun pesuaine on levitetty ja ikkuna puhdistettu, ikkunankuivain liu'utetaan tasaisesti pitkin ikkunaa. Se jättää taakseen kuivan ja puhtaan pinnan ilman valumajälkiä tai raitoja. Ikkunankuivaimen käyttö on usein yksinkertaista ja vaivatonta, mikä tekee siitä erinomaisen työkalun kodin ikkunoiden ja lasipintojen viimeistelyyn.

Raidattoman lopputuloksen saavuttaminen vaatii sekä hyvän ikkunanpesuaineen että laadukkaat työkalut. Ikkunankuivaimen tarkka suunnittelu ja kumiosan laatu ovat avainasemassa, jotta ikkunasta saadaan virheetön ja kirkas. Kuivain on siten välttämätön osa ikkunanpesuprosessia, joka takaa moitteettoman lopputuloksen ja kiiltävät, puhtaat ikkunat ilman epätoivottuja jälkiä. Tutustu esimerkiksi Kiilto Unger ikkunakuivaimeen.

Ikkunanpesuvälineet: ikkunanpesin helpottaa urakkaa

Varrellinen ikkunanpesin mahdollistaa korkealle ulottumisen ja vaivattoman ikkunanpesun erityisesti suurissa ikkunoissa tai paikoissa, joihin on hankala päästä. Ikkunanpesin on keskeinen osa ikkunanpesua tarjoten tehokkaan tavan poistaa likaa ja pesuainetta ikkunoilta.

Ikkunanpesimissä on usein laadukas pesinosa, kuten nukkakangas, joka poistaa tehokkaasti likaa ja pesuainetta ikkunapinnalta. Erityisesti ergonominen muotoilu tai kääntyvä varsi mahdollistavat vaivattoman liikkeen ikkunan pinnalla saaden aikaan tasaisen ja puhtaan lopputuloksen.

Varrellinen ikkunanpesin tarjoaa helppokäyttöisen ja tehokkaan tavan saavuttaa kirkkaat ja puhtaat ikkunat. Monipuolisuus ja käytännöllisyys tekevät siitä arvokkaan välineen niin kotitalouksille kuin ammattikäyttöönkin. Tutustu esimerkiksi valikoimamme ikkunapesimen runkoon  sekä ikkunanpesimen alumiinivarteen.

Valikoimamme sisältää niin ammattilaisille suunniteltuja kuin kotitalouksille soveltuvia ikkunanpesuvälineitä, jotka tarjoavat nopeutta, tehokkuutta ja ammattimaisia tuloksia. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä parhaat ikkunanpesuvälineet tarpeisiisi! 

Laadukkaat ja monipuoliset välineemme tekevät ikkunoiden pesusta vaivatonta ja tuloksellista. Osta välineiden lisäksi myös tehokkaat ikkunanpesuaineet. Tilaa tuotteet helposti verkkokaupastamme tai nouda Hartmanin myymälästä.

Ikkunapesuvälineet ja ikkunalastat puhtausalan osaajalta nopealla toimituksella. Tarjoamme Siivousvälineet ammattikäyttöön -valikoiman tuotteet useilta markkinoiden johtavilta valmistajilta. Puhtaanapidon tuotteissa tarjoamme kokonaisvaltaisen tuotevalikoiman. Katso kaikki tuotteet verkkokaupassamme.