Hoitavat puhdistusaineet

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Kiilto Caretop 5l 41127
  2. Kiilto Illusia 10 1l 41086
  3. Kiilto Illusia 10 5l 41087
  4. Kiilto Optimal 5l 41126
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Valitse paras lattianpesuaine

Meiltä löydät laadukkaat lattianpesuaineet eri lattiapinnoille, kuten vinyylilattioille, laminaateille, muovimatoille ja parketeille. Niiden laadulla on ratkaiseva merkitys lattian puhtauteen ja kestävyyteen. Paras lattianpesuaine puhdistaa tehokkaasti lian, rasvan ja tahrat jättämättä jälkeensä epämieluisaa kalvoa tai tekemättä vahinkoa lattiamateriaalille. Lisäksi korkealaatuinen pesuaine sisältää usein ainesosia, jotka suojaavat lattian pintaa kulumiselta ja antavat sille kiiltoa tai sävyä. 

Lattianpesuaineen oikea koostumus ja sopivuus lattiamateriaalille ovat avainasemassa, sillä vääränlainen tuote saattaa vahingoittaa lattiaa tai jättää sen pinnan sameaksi. Esimerkiksi Kiilto on kehittänyt kaikille koville lattiamateriaaleille sopivan lattianpuhdistusaineen mutta joskus kannattaa myös valita materiaalille suunniteltu pesuaine, joka ylläpitää lattian kauneutta ja kestävyyttä pitkällä aikavälillä.

Vinyylilattian lattianpesuaineet

Valikoimastamme löydät vinyylilattian lattianpesuaineet, joka ei ainoastaan puhdista tehokkaasti vaan myös jättää kiiltävän pinnan, joka korostaa lattian kauneutta. Vinyylilattiat ovat suosittuja valintoja niiden kestävyyden ja helppohoitoisuuden vuoksi. Vinyylilattian pesuaineet on suunniteltu erityisesti tarjoamaan tehokasta puhdistusta samalla suojaten lattian pintaa. Vinyylilankun lattianpesuaineetta valittaessa on tärkeää löytää tuote, joka ei ainoastaan poista lian ja tahrojen jälkiä vaan myös säilyttää vinyylilattian alkuperäisen kiillon ja ulkonäön.

Mikä on paras vinyylilankun pesuaine?

Hyvä vinyylilankun pesuaine puhdistaa lattian pinttyneenkin lian hellävaraisesti eikä vahingoita vinyylilattian pintaa. Monet vinyylilattian puhdistusaineet on myös kehitetty siten, että ne eivät jätä lattiaan jäämiä, mikä auttaa pitämään vinyylilattian helposti puhdistettavana pidemmän aikaa. Tämän lisäksi jotkut puhdistusaineet voivat sisältää ainesosia, jotka suojaavat vinyylilattian pintaa kulumiselta ja naarmuilta, mikä lisää lattian kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä.

Oikean vinyylilattian pesuaineen valitseminen on avainasemassa vinyylilattian hyvän kunnon ylläpitämisessä. Noudattamalla valmistajan pesuohjeita voit varmistaa, että lattia pysyy kauniina ja kestävänä vuosien ajan. 

Laminaattilattian lattianpesuaineet

Laminaatinpesuaineet puhdistavat tehokkaasti lian ja tahran jättäen pinnan virheettömän puhtaaksi ja kiiltäväksi. Laminaattilattiat tarvitsevat oikeanlaista hoitoa säilyäkseen kauniina ja kestävinä. Laminaatin puhdistusaineet ovat olennainen osa tätä hoitoa. Laadukkaat pesuaineet on suunniteltu erityisesti laminaattilattioille tarjoten tehokasta puhdistusta ilman, että ne vahingoittavat lattian pintaa.

Hyvä laminaatin pesuaine poistaa lian, tahran ja päivittäisen kulumisen jäljet tehokkaasti. Tärkeää on valita pesuaine, joka ei jätä jäämiä tai kalvoa lattiaan, sillä tämä voi muuttaa lattian ulkonäköä ja tehdä siitä samean näköisen ajan myötä. 

Mikä on paras laminaatin pesuaine?

Monet laminaatin pesuaineet sisältävät ainesosia, jotka suojaavat lattian pintaa naarmuilta ja kulumiselta. Näin lattia säilyttää kauniin ulkonäkönsä ja kestävyytensä pidemmän aikaa. Valmistajan antamien pesuohjeiden noudattaminen auttaa varmistamaan, että laminaattilattia pysyy hyvässä kunnossa ja kestää käyttöä vuosien ajan. 

Parkettilattian lattianpesuaineet

Valikoimamme parketin pesuaineet suojaavat lattiaa, jolloin parketti säilyttää kauniin ulkonäkönsä pitkään. Parkettilattian puhdistusaineet ja asianmukainen hoito ovat avainasemassa parkettilattian pitkäikäisyydessä. Hyvä parketin pesuaine poistaa lian ja tahrat jättäen samalla parketin pinnan kiiltäväksi ja raikkaaksi. On tärkeää huomioida, että parketin puhdistusaine ei vahingoita puun pintaa tai jätä siihen kalvoa, joka saattaisi himmentää lattian luonnollista kauneutta.

Mikä on paras parketin pesuaine?

Parketit ovat arvokkaita lattiapintoja, ja siksi tarvitset parhaan parketin pesuaineen niiden hoitamiseen. Monet parketin pesuaineet sisältävät ainesosia, jotka suojaavat lattian pintaa kosteudelta ja kulumiselta. Näin ollen parkettilattia säilyy kauniina ja kestävänä pidempään. Noudattamalla valmistajan pesuohjeita varmistat, että parkettilattia pysyy hyvässä kunnossa ja säilyttää luonnollisen viehätyksensä vuosien varrella. Älä myöskään unohda tarkistaa, sopiiko valitsemasi pesuaine juuri sinun parkettilattiallesi, sillä erilaiset puulajit voivat tarvita erilaista hoitoa ja pesuaineita.

Muovimaton pesuaineet

Valikoimastamme löydät tehokkaat muovimaton pesuaineet, jotka eivät ainoastaan poista likaa vaan myös ylläpitävät maton alkuperäistä ulkonäköä lisäten sen käyttövuosia. On tärkeää valita puhdistusaine, joka ei vahingoita muovimaton pintaa tai jätä siihen kalvoa, joka voisi himmentää lattian väriä tai kiiltoa.

Monet muovimaton pesuaineet ovat kehitetty suojaamaan maton pintaa kulumiselta ja värin haalistumiselta. Tämä auttaa säilyttämään muovimaton alkuperäisen ulkonäön ja kestävyyden pidemmän aikaa. On suositeltavaa noudattaa pesuohjeita tarkasti varmistaakseen, että muovimatto pysyy hyvässä kunnossa säilyttäen ulkonäkönsä ja kestävyytensä vuosien varrella.

Osta lattian puhdistusaineet Hartmanilta

Valikoimastamme löydät parhaat tuotteet lattian puhdistamiseen materiaalista riippumatta. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä paras lattianpesuaine erilaisille lattiapinnoille! Muista tilata lattian puhdistusaineen kaveriksi myös lattiamoppi ja lattialasta

Lattioiden puhdistusaineiden lisäksi löydät valikoimastamme myös ikkunanpesuaineet ja yleispuhdistusaineet sekä mäntysuovan, hankausnesteet ja kloriitit. Ota yhteyttä siantuntevaan henkilökuntaamme, niin autamme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan lattianpesuaineen! Pesuaineet on helppo tilata Hartmanin verkkokaupasta tai noutaa suoraa myymälästämme

Hoitavat puhdistusaineet puhtausalan osaajalta nopealla toimituksella. Tarjoamme Puhdistusaineet -valikoiman tuotteet useilta markkinoiden johtavilta valmistajilta. Puhtaanapidon tuotteissa tarjoamme kokonaisvaltaisen tuotevalikoiman. Katso kaikki tuotteet verkkokaupassamme.