Fönstertvättredskap och fönstertorkare

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 22

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Aluminiumskaft Unger 60cm HH240
 2. Fönsterskrapa Unger Ergotec Klick 4cm SR03K
 3. Fönstertork handtag Unger Ergotec ETG00
 4. Fönstertork handtag Unger ErgotecLA000
 5. Fönstertork skena + gummi Unger 35cm NE350
 6. Fönstertork skena + gummi Unger 45cm NE450
 7. Fönstertorkare Moerman Universal 30cm 2160
 8. Fönstertvätt stativ 35cm 2490 Pulex Sista exemplar
  Fönstertvätt stativ 35cm 2490 Pulex
 9. Fönstertvätt stativ Unger 35cm EH350
 10. Ledat handtag till Pulex mässing 2250 Sista exemplar
  Ledat handtag till Pulex mässing 2250
 11. Reservbett 10cm RB100 10/pkt
 12. Reservblad till Klick-fönsterskrapa 4cm 5510 10st/pkt
 13. Reservgummi mjuk 45 cm URR350
 14. Reservgummi mjuk Unger 35cm RR350
 15. Reservskinn Unger 35cm NS350
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 22

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Fönstertvättredskap för proffs och privatpersoner 


Vårt breda sortiment av fönsterrengöringsprodukter erbjuder mångsidiga lösningar för fönsterrengöring för både professionella användare och hemanvändare. Våra fönsterputsare ger dig en ljus och felfri finish med lätthet.


Fönsterputsning hemma kan vara enkelt med rätt verktyg för fönsterputsning. Fönsterputsare, lätta fönstertorkar och multifunktionella armfönsterputsare är utmärkta val för hemmabruk. Fönstertvättar ger exakt och fläckfri fönsterputsning, medan lätta torkare avlägsnar vatten utan att lämna några droppar eller ränder. 


Armförsedda fönstertvättar gör det lättare att hantera och komma åt fönster med högt i tak. Dessa verktyg är ofta enkla att använda och är perfekta för enklare fönsterputsning i hemmet, och ger en ljus och felfri finish.


Fönsterputsverktyg som är avsedda för proffs skiljer sig från dem som är avsedda för hushållsbruk genom sin mångsidighet och effektivitet. Dessa verktyg kombinerar ergonomisk design, hållbarhet och effektivitet. Professionella fönsterputsare är ofta utrustade med ett långt, teleskopiskt handtag som gör att de kan nå högt. Dessutom erbjuder professionellt utformade fönsterputsredskap snabb och enkel rengöring av stora fönsterytor eller för att tvätta flera fönster på kort tid. 

 

Produkter för fönsterputsning: från fönsterputsning till grundlig rengöring


En fönstertvätt är ett viktigt verktyg för fönsterputsning och ger ett exakt och effektivt sätt att ta bort smuts och vatten från fönstren. Tvättarna är ofta tillverkade av ett slitstarkt och flexibelt material som gör att de lätt kan böjas efter fönstrets form utan att skada fönstrets yta. Fönstetrvätten rengör utan droppar eller ränder, vilket ger en felfri och klar yta.


Fönstertvätten är också lämplig för rengöring av andra glasytor, t.ex. speglar och glasdörrar. Den exakta utformningen och hanterbarheten gör den till ett praktiskt verktyg för trånga utrymmen eller för rengöring av fönsterkanter. Den är en viktig del av fönsterputsningsprocessen och ger den precision och effektivitet som är nyckeln till en perfekt finish. Se till exempel Moermans universella fönsterputsare.


Verktyg för fönsterputsning: fönstertork för randfri rengöring


En fönstertork säkerställer en randfri finish vid fönsterputsning. Fönstertorkens huvudsakliga funktion är att avlägsna vatten och vätska som finns kvar på fönstren efter tvätt, så att fönsterytan torkar jämnt och inte lämnar droppar eller ränder i slutresultatet. En fönstertork består vanligtvis av ett gummi, en skena och ett handtag, som möjliggör en enkel och smidig rörelse på fönsterytan. Många torkar säljs också separat.


När fönstertvätten har applicerats och fönstret rengjorts förs fönstertorkaren smidigt längs fönstret. Den lämnar efter sig en torr och ren yta utan spill eller ränder. Fönstertorkaren är ofta enkel och smidig att använda och är ett utmärkt verktyg för efterbehandling av fönster och glasytor i hemmet.


För att uppnå en randfri finish krävs både en bra fönstertvätt och kvalitetsverktyg. Fönstertorkarens exakta utformning och gummikomponentens kvalitet är avgörande för att få ett felfritt och rent fönster. En fönstertork är därför en viktig del av fönsterputsningsprocessen och säkerställer en felfri finish och blanka, rena fönster utan oönskade märken. Ta en titt på Kiilto Ungers fönstertorkare, till exempel.


Utrustning för fönsterputsning: en fönstertvätt gör jobbet enklare


Med en skaftad fönsterputsare kan du nå högt upp och rengöra fönster utan ansträngning, särskilt i stora fönster eller på svåråtkomliga platser. En fönstertvätt är en viktig del av fönsterputsningsprocessen, eftersom den är ett effektivt sätt att avlägsna smuts och rengöringsmedel från fönstren.


Fönsterputsare har ofta en högkvalitativ tvättkomponent, t.ex. en kamduk, som effektivt avlägsnar smuts och rengöringsmedel från fönsterytan. Den ergonomiska utformningen eller den svängbara armen gör det möjligt att utan ansträngning röra på fönsterytan och uppnå en jämn och ren yta.


Den armmonterade fönstertvätten är ett enkelt och effektivt sätt att få ljusa och rena fönster. Dess mångsidighet och praktiska egenskaper gör den till ett värdefullt verktyg för både privat och yrkesmässig användning. Ta en titt på vårt sortiment av fönsterputsramar och fönsterputsarmar i aluminium, till exempel.


I vårt sortiment finns både professionellt utformade fönstertvättar och fönstertvättar för hemmabruk som erbjuder snabbhet, effektivitet och professionella resultat. Utforska vårt breda sortiment och hitta den bästa fönsterputsutrustningen för dina behov! 


Våra högkvalitativa och mångsidiga verktyg gör fönsterputsning problemfri och effektiv. Förutom våra verktyg kan du handla våra effektiva fönsterrengöringsmedel. Beställ enkelt produkter från vår nätbutik eller hämta i Hartmans butik.

Fönstertvättredskap och fönstertorkare från rengöringsbranchens proffs, med snabb leverans! Vi erbjuder produkter inom Städredskap för proffsbruk från marknadens ledande tillverkare. Vi erbjuder ett heltäckande produktsortiment av rengöringsprodukter - bekanta dig med vårt urval i näthandeln.