Kranar

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 22

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Duschset Oras Apollo 520 krom
 2. Gustavsberg badkarspip Estetic svart
 3. Gustavsberg köksblandare Epic - hög pip, med diskmaskinsavstängning, svart
 4. Gustavsberg takdusch estetic round svart
 5. Gustavsberg tvättställsblandare Epic svart
 6. Köksblandare Oras Optima 2734FG
 7. Köksblandare Oras safira 1030
 8. Köksblandare Oras safira 1035 pvk
 9. Köksblandare Oras safira 1039 pvk
 10. Köksblandare Oras vega 1825 pkv
 11. Köksblandare Oras vega 1839F
 12. Lavoarkran Oras safira 1010F
 13. Lavoarkran Oras vega 1810FG
 14. Lavoarkran Oras vega 1814 bide pkv
 15. Nyckel Oras 438126
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 22

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Köksblandare och handfat från nätet - brett utbud av modeller

Hartman har ett brett sortiment av kökskranar och tvättställskranar för alla badrum, toaletter och kök. Kökskranar har ofta en längre pip än toalettkranar, vilket gör det lättare att t.ex. fylla vattenflaskor och diska. 

I vårt sortiment finns blandare från det finska företaget Oras, som har funnits i många finska hem i årtionden. Våra högkvalitativa kranar är lämpliga för både återförsäljare, byggföretag och konsumenter. Kolla in vårt sortiment av kökskranar, tvättställskranar och läs våra bästa tips för installation av kranar.


Mångsidiga köksblandare med eller utan diskmaskinsanslutning


Köket är hemmets hjärta, och dess funktionalitet kompletteras av rätt val av blandare. Vårt sortiment av kökskranar erbjuder ett brett utbud av kranalternativ, med eller utan diskmaskinsanslutning. En diskmaskinsanslutning gör vanligtvis vardagssysslorna så mycket smidigare. Våra kökskranar innehåller också praktiska tillbehör som spruthuvuden och höga böjda former som gör det lättare att skölja och diska.

Köksblandare är inte bara funktionella element, de lägger också sista handen vid den önskade köksatmosfären. Så välj en köksblandare som matchar stilen i ditt hem. En svart köksblandare är särskilt lämplig för ett modernt kök, medan en mer traditionell kromblandare är idealisk för till exempel ett rustikt-romantiskt kök. Kvalitetsmaterial ger lång hållbarhet i hela köket.

 

Tvättställsblandare för badrum och toaletter


För badrum rekommenderar vi att du väljer din kran noggrant efter hur utrymmet används och vilken stil det har. Till exempel kräver skåltvättställ vanligtvis en speciell typ av tvättställsblandare som är högre än en vanlig blandare och sträcker sig över kanten på handfatet. 

Tvättställsblandare med tvättmaskinsanslutning är praktiska när badrummet också fungerar som tvättstuga. Du kan enkelt ansluta en tvättmaskin till kranen och tvätta allt på samma ställe. Kvalitetskranar förhindrar läckage och håller länge. Förutom en kran kan du också skaffa en vattenläckagedetektor till ditt tvättrum, som ger en snabb och effektiv 85 dB-varning om läckande vattenledningar, diskmaskiner och tvättmaskiner.


Installera en kran för kök och diskbänk


Korrekt installation av kranar är viktigt för att undvika läckage och säkerställa en lång livslängd. Vi rekommenderar att en fackman installerar kranen, men om du bestämmer dig för att installera kranarna själv, var noga med att kontrollera att alla fogar är täta och åtdragna korrekt. Se också till att det inte finns något utrymme mellan kranen och diskhon som kan orsaka läckage. Installationsanvisningar finns ofta i bruksanvisningen som medföljer produkten.

Kom ihåg att om du bor i ett flerfamiljshus eller ett radhus måste du alltid informera bostadsrättsföreningen när du byter kran. Kranarna i din bostad är en del av vattenförsörjningssystemet och är därför alltid bostadsrättsföreningens ansvar. Installation av en kran kräver alltid att vattentillförseln stängs av vid huvudavstängningsventilen, vilket alltid ska utföras av en behörig servicetekniker.

Oavsett dina behov hittar du köks- och diskbänksblandare av hög kvalitet i Hartman-sortimentet. Förutom kranar erbjuder vi ett omfattande sortiment av olika lösningar för renovering av kök och badrum. Ta till exempel en titt på badrums- och toalettinredningarna i vår onlinebutik, samt olika badrums- och bastutillbehör. Du kan också besöka vår butik, där vår kunniga personal hjälper dig att välja rätt produkter. Vi finns här för att hjälpa dig att skapa funktionella och snygga lösningar för ditt kök och badrum. Välkommen till butiken!

Ett brett urval av Kranar produkter innehåller allt som behövs för att bygga ett nytt badrum eller renovera gammalt. Till badrummet och bastun hittar du i vår näthandel högklassiga produkter från Harvia, Narvi, Svedbergs och Pisla. Produkterna i Duschar och kranar -urvalet skickar vi ut samma dag och du får försändelsen snabbt och smidigt.