Duschar och kranar

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 48

Sida
per sida
 1. Dusch set Oras optima 2790
  Tillfälligt slut i lager
 2. Duschset Oras Apollo 520 krom Kampanjpris
  Duschset Oras Apollo 520 krom
  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna: 76,90 €
  Kampanjslutdatum: 2024-03-06
 3. Duschslang 1,5 m duschslang 1,5 m
 4. Duschslang 1,5m vit 1,5 m silver Sista exemplar
  Duschslang 1,5m vit 1,5 m silver
 5. Duschslang 1,5m vit 1,5m vit
 6. Duschslang 2,0 m duschslang 2,0 m
 7. Duschslang 2,5 m duschslang 2,5 m
 8. Duschslang 2,5m vit 2,5 m plast vit
 9. Duschslang fkr metal 1,5m
 10. Duschslang Oras 241020 2m kromi Kampanjpris
  Duschslang Oras 241020 2m kromi
  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna: 21,50 €
  Kampanjslutdatum: 2024-03-06
 11. Duschslang Oras  krom 241004 150cm Kampanjpris
  Duschslang Oras krom 241004 150cm
  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna: 14,50 €
  Kampanjslutdatum: 2024-03-06
 12. Gustavsberg badkarspip Estetic svart
 13. Gustavsberg köksblandare Epic - hög pip, med diskmaskinsavstängning, svart
 14. Gustavsberg takdusch estetic round svart
 15. Gustavsberg tvättställsblandare Epic svart
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 48

Sida
per sida

Duschmunstycken och kranar i centrum av badrummet


Duschset och duschkranar är oumbärliga i badrummet. Duschen är den centrala platsen i hemmet för avkoppling och återhämtning, så att välja rätt duschblandare och duschhuvud är nyckeln till att skapa den perfekta duschupplevelsen och badrumsutseendet. Se vårt utbud av duschblandare, duschmunstycken och duschkranar och välj det duschset som har rätt funktioner för ditt badrum.


 Vad finns i ett duschset?


Duschset erbjuder en rad olika funktioner och duschupplevelser. Istället för enskilda duschblandare, kranar och duschmunstycken köper många ett duschset som passar direkt i badrummet för att behålla duschens enhetliga utseende och säkerställa att delarna passar ihop. Ett duschset innehåller vanligtvis allt du behöver: en duschpip, en duschslang, ett duschhuvud och en duschblandare. I vissa fall ingår även olika tillbehör, t.ex. tvålhållare, i duschsetet. Kontrollera alltid produktbeskrivningen innan du bestämmer dig för att köpa. 


Välj rätt duschmunstycke och duschblandare

Duschmunstycken skiljer sig främst åt i hur de sprutar vatten, trycket och flödet. En regndusch sprider en mjuk och bred vattenstråle medan masserande duschmunstycken skapar mer tryck i vattenstrålen. Regnduschar lämpar sig bäst för högre utrymmen, men vid behov kan duschslangen kortas till lämplig längd. Regnduschar finns med både runda och fyrkantiga duschmunstycken. 


När du väljer en duschblandare är de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till den avsedda användningen och utrymmet där blandaren ska installeras. Duschmunstycken och blandare kan enkelt skapa kontrast i badrummet eller smälta in i inredningen. Blandaren och duschmunstycket bör väljas i en matchande färg för att bibehålla harmonin i duschen. 


Duschblandare erbjuder elegans och funktionalitet

Duschkranar är ett viktigt badrumstillbehör och valet av dem kan göra stor skillnad för både utseende och funktionalitet. ORAS duschblandare är ett populärt val som kombinerar elegant design med hög kvalitet. De erbjuder en mängd olika duschmönster och kontrollalternativ för vattenflödet. Regnduschar är ofta mer ekonomiska än traditionella duschar, eftersom de har en lägre maximal flödeshastighet.


Duschset och kranar tillverkas vanligen av metall, plast och rostfritt stål. Metall är ett hållbart och långlivat alternativ som ger elegans åt badrummet. Plast, å andra sidan, är ett lätt och prisvärt alternativ, men kan vara mer känsligt för slitage. Rostfritt stål kombinerar båda världarna - det är ett hållbart och elegant alternativ som kommer att hålla i många år.


Installation av duschkar


Duschblandarens höjd är vanligtvis mellan 90 och 110 cm. När du installerar en duschblandare ska du mäta t.ex. 110 cm från golvet och installera duschblandaren därefter. Duschmunstycket, å andra sidan, är i sitt högsta läge på en höjd av cirka 210-220 cm över golvet. 


Det är viktigt att byta ut duschkranen om du upptäcker läckage eller andra funktionsfel i den gamla kranen eller uppsättningen. Installationen bör alltid utföras av en fackman, även om byte av duschslang inte är en svår operation. Det är viktigt att alltid stänga av tillförselvattnet först. Installationen beror mycket på duschkranens egenskaper och hur den fungerar, så läs alltid installationsanvisningarna noggrant. 


Duschhuvuden och kranar är stjärnorna i ditt badrum, vilket gör din duschupplevelse bekväm och funktionell. Genom att välja högkvalitativa och eleganta duschset och kranar kan du förbättra utseendet och funktionaliteten i ditt badrum. Kom ihåg att se till att de underhålls regelbundet och byts ut vid behov, så att du kan njuta av en uppfriskande dusch år efter år. Duschset och duschkranar är en investering i din komfort och värdet på ditt hem.


Förutom duschset kan du komplettera ditt badrum med en rad olika badrumstillbehör, från hyllor till torktumlare för badrum i alla storlekar. Beställ alla badrumstillbehör du behöver nu från Hartmans nätbutik eller besök vår butik! Vår kunniga personal hjälper dig att välja rätt produkter. Ta en titt på vårt övriga sortiment för renovering av hemmet, inklusive keramiska plattor och kakel, färger och målningstillbehör.

Ett brett urval av Duschar och kranar produkter innehåller allt som behövs för att bygga ett nytt badrum eller renovera gammalt. Till badrummet och bastun hittar du i vår näthandel högklassiga produkter från Harvia, Narvi, Svedbergs och Pisla. Produkterna i Badrum och bastu -urvalet skickar vi ut samma dag och du får försändelsen snabbt och smidigt.