Peilit

View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

per sivu
 1. Avonia LED-peili 60X80cm hipaisukatkaisin/valon himmennin 4000K
 2. Avonia LED-peili pyöreä 60cm. Hipaisukytkin himmennettävä 4000K
 3. Avonia LED-peili pyöreä 80cm. Hipaisukytkin himmennettävä 4000K
 4. Kylpyhuone peili Indus 60x50 lasihyllyllä Finnmirror
 5. Kylpyhuone peili Indus 60x60 lasihyllyllä Finnmirror
 6. LED-valopeili pyöreä Aqualine 600mm IP44 Kampanjahinta
  LED-valopeili pyöreä Aqualine 600mm IP44
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 159,00 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-03-06
 7. LED-valopeili pyöreä Aqualine 800mm IP44 Kampanjahinta
  LED-valopeili pyöreä Aqualine 800mm IP44
  Halvin hinta viimeisen 30-päivän aikana: 199,00 €
  Kampanjan päättymispäivä: 2024-03-06
 8. Palapeilitarra 0835 24kpl/ip
 9. Peilinkiinnike ms/ni 834 4kpl/ip
 10. Soul-seinäpeili, kierrätetty tiikki
View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

per sivu

Kylpyhuoneen ja WC:n peilit

Peili on olennainen osa kylpyhuoneen ja WC:n sisustusta toimien sekä käytännöllisenä että koristeellisena elementtinä. Oikein valitussa peilissä kauneus ja toiminnallisuus sulautuvat täydelliseen harmoniaan, joka mukailee huoneeseen haluttua tunnelmaa. Peilin sileä pinta heijastaa valon säteet takaisin huoneeseen, luoden ilmavan ja valoisan tunnelman. 

Peili on monipuolinen sisustuselementti, joka sopeutuu erilaisiin tiloihin ja tyyleihin. Olipa kyseessä moderni ja minimalistinen kylpyhuone, tyylikäs ja perinteinen makuuhuone tai trendikäs ja boheemi olohuone, peili voi täydentää sekä rikastaa sisustusta. Se voi heijastaa muun sisustuksen värejä, muotoja ja tekstuuria, jolloin se sulautuu saumattomasti ympäristöön tai luoda kontrastia antaen huoneelle uudenlaisen ulottuvuuden.

Pyöreä peili on moderni valinta

Pyöreät peilit ovat suosittu valinta kylpyhuoneisiin, sillä ne tarjoavat pehmeämpiä linjoja ja harmonista ilmettä. Iso pyöreä peili voi toimia myös kylpyhuoneen keskipisteenä ja lisätä pieneenkin kylppäriin tilan tuntua. Pyöreät peilit voivat olla myös käytännöllisiä, sillä niiden muoto mahdollistaa laajemman heijastuksen.

Toisaalta perinteisempi nelikulmainen peili voi olla myös tyylikäs vaihtoehto kylpyhuoneeseen. Neliönmuotoiset peilit tarjoavat selkeämpiä linjoja ja voivat sopia hyvin minimalistiseen sisustukseen. Ne voivat myös olla helpompi asentaa ja yhdistää muuhun kylpyhuoneen kalustukseen.

Valitse led-peili valolla

Peili valolla tarjoaa monia etuja, sillä se luo kylpyhuoneeseen kauniin ja toiminnallisen ilmeen. Valaistu peili takaa hyvän näkyvyyden heijastuksessa ja tekee pukeutumisesta sekä meikkaamisesta vaivattomampaa. Led-peili valaisee kylpyhuoneen tasaisesti ja tarjoaa päivänvaloa muistuttavan valaistuksen, luoden miellyttävän ympäristön.

Toisaalta peili ilman valoa tarjoaa myös omat etunsa. Vaikka se ei heijasta suoraa valaistusta, se voi luoda pehmeämmän ja tunnelmallisemman ilmeen kylpyhuoneeseen. Peili ilman valoa voi olla minimalistisempi vaihtoehto, joka sopii hyvin moderniin tai skandinaaviseen sisustustyyliin. Lisäksi peili ilman valoa voi olla energiatehokkaampi vaihtoehto, kun valaistus hoidetaan erillisillä valaisimilla.

Tilaa kylpyhuoneen ja vessan peili Hartmanilta

Kylpyhuonepeilin valinta riippuu pitkälti omista mieltymyksistä ja kylpyhuoneen sisustustyylistä. Valolla varustettu peili tarjoaa toiminnallisuutta ja valonlähdettä samassa paketissa, kun taas peili ilman valoa voi luoda tunnelmallisemman ja minimalistisemman ilmeen. 

Pyöreät peilit tuovat pehmeyttä ja harmoniaa, kun taas neliönmuotoiset peilit tarjoavat modernia tyylikkyyttä. Riippumatta valinnasta, kylpyhuonepeili on käytännöllinen ja tärkeä lisä kylpyhuoneen sisustukseen, joka auttaa meitä valmistautumaan päivään tai rentoutumaan sen päätteeksi.

Varmista aina peilin kunnollinen asennus ja kiinnitys. Useimmissa peileissä on selkeät kiinnityskohdat sekä ohjeet seinälle ripustamista varten. Verkkokaupastamme saat tarvittavat tarvikkeet peilin asennusta varten. Muistathan, että valollinen peili vaatii asennukseen aina asiantuntevan sähkömiehen! 

Voit nyt tilata kylpyhuoneen ja wc:n peilit Hartmanin verkkokaupasta vaikka suoraa kotiin toimitettuna. Pakkaamme peilin huolella, jotta se ei vahingoitu kuljetuksessa. Vaihtoehtoisesti voit myös noutaa peilin lähimmästä myymälästämme tai varastoltamme. Tutustu peiliostosten lomassa myös muuhun kylpyhuonekalusteiden valikoimaan, kuten allaskaappeihin, wc-istuimiin, kylpyammeisiin ja suihkukaappeihin. Jos tarvitset apua peilin valinnassa, ole yhteydessä asiantuntijoihimme tai kysy neuvoja myymälämme henkilökunnalta. Olemme täällä palvelemassa juuri Sinua! 

Kattava Peilit -valikoimamme sisältää kaiken tarvittavan uuden kylpyhuoneen rakentamiseen tai vanhan remontointiin. Kylpyhuoneeseen ja saunaan löydät verkkokaupastamme laadukkaat tuotemerkit kuten Svedbergs, Harvia, Narvi ja Pisla. Kylpyhuonekalusteet ja wc-kalusteet -valikoiman tuotteet lähetämme samana päivänä, joten saat laatutuotteet myös nopeasti perille.