Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 104

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Casco AkustoSeal vit 300ml
 2. Casco AkustoSeal vit 600ml
 3. Casco Aqua Tät 40ml
 4. Casco Cascol Indoor 750ml
 5. Casco Cascol Outdoor 750ml
 6. Casco Cascol Polyurethane 750ml
 7. Casco Cascol Winter 750ml
 8. Casco ClearSeal GlasKlar 290ml Outlet
  Casco ClearSeal GlasKlar 290ml
 9. Casco Contact 1L
 10. Casco ExpressGel 3g
 11. Casco Fix-It 300ml
 12. Casco Floor Expert CascoProff Extra 10L
 13. Casco Floor Expert HL 10 25kg
 14. Casco Floor expert SP-X 25 KG
 15. Casco Floorexpert DSP 25 kg
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 104

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Sika

Sika

Våga satsa på innovation

Sikas framgång och anseende utgår från vår långa innovationstradition. Därför är vår kärnverksamhet inriktad på vår innovationsförvaltning och vårt fokus på att ta fram kvalitetsprodukter och de bästa lösningarna för våra kunder. Vi har institutionaliserat Sikas process för produktframställning med ett starkt fokus på att ständigt utveckla nya produkter, system och lösningar för limning, tätning, dämpning, förstärkning och skydd inom våra definierade målmarknader.
Genom att investera i våra erkända teknikcentra och laboratorier runt om i världen kan vi dra nytta av vårt världsomfattande nätverk av partner, leverantörer och forskare, samtidigt som vi uppfyller vårt löfte om att vara nära våra kunder, överallt.

Hållbarhet och integritet

Sika har ett långsiktigt perspektiv på verksamhetens utveckling och agerar med respekt och ansvar gentemot sina kunder, intressenter och anställda. Sika arbetar med ett starkt fokus på säkerhet, kvalitet, miljö, rättvis behandling, socialt engagemang, ansvarsfull tillväxt och värdeskapande.
Hållbarhet är en nyckelkomponent i företagets innovationskraft. För såväl byggnader som industriella applikationer arbetar Sika för att förbättra hållbarheten och både energi- och materialeffektivitet. Företaget göra allt för att bidra till att minska resursförbrukningen både inom företaget och för sina partners som använder Sikas produkter. Sikas initiativ och framsteg organiseras enligt Global Reporting Initiative.