Kronospan Kronoart® korkeapainelaminaatti

Built to last™

Kronospan Kronoart® -korkeapainelaminaatti on suunniteltu ulkokäyttöön.

Kestää erittäin hyvin erilaisia sääolosuhteita. Käyttökohteeksi sopivat julkisivut, kaiteet, parvekkeet ja ympäristörakentaminen.

Ulkokäyttöön suunniteltu julkisivulevy

Kronospan Kronoart® -korkeapainelaminaatti on ulkokäyttöön suunniteltu julkisivulevy. Julkisivulaminaatti kestää erittäin hyvin erilaisia sääolosuhteita. Levyn pinta ja runko kestävät hyvin sään ja ympäristön haasteita.

Auringonsäteet, happosateet ja kosteus eivät vaikuta pinnan laatuun eivätkä massiivilaminaatin ydinkerroksiin. Paneelit kestävät erittäin hyvin UV-säteilyä. Nopeat tai suuret lämpötilan vaihtelutkaan eivät vahingoita paneeleita.

Suljetun HPL-laminaatin pinta- ja reunarakenteen ansiosta Kronospan Kronoart® -Exterior levyt on helppo puhdistaa. Lika ei pinty kiinni paneelin pintaan eivätkä bakteerit pääse näin ollen kasvamaan. Materiaali ei myöskään lahoa. Massiivilaminaatin ulkonäkö ja fyysiset sekä tekniset ominaisuudet eivät näin ollen juurikaan muutu ajan kuluessa. Kronospan Kronoart® korkeapainelaminaatti soveltuu parvekelevyksi, kaidelevyksi ja julkisivulevyksi sekä leikkipaikkakalusteisiin ja ympäristörakentamiseen.

Kestävä ja pitkäikäinen

Taivutuslujuutensa ja joustavuutensa ansiosta Kronospan Kronoart® -paneelit kestävät hyvin iskuja. Ne sopivatkin erinomaisesti paikkoihin, jotka altistuvat ilkivallalle. Graffitit voidaan puhdistaa helposti asianmukaisella puhdistusaineella ilman, että paneelin pinta vahingoittuu.

Tuulettuvien julkisivujen päätarkoitus on suojata rakennusta ympäristötekijöiltä ja lisätä rakennuksen lämmöneristystä. Kronsopan Kronoart® julkisivulaminaatit -paneeleilla tehty julkisivuverhous on erittäin pitkäikäinen. Se ei vaadi kalliita huoltoja eikä peruskorjauksia.

Laaja väri- ja kuosivalikoima

Kronsopan Kronoart® väri- ja kuosivalikoima koostuu 45 yksivärisestä ja 27 puu- ja fantasiakuosista.

Seitsemässä puukuosissa syvyyttä ja puulajeille ominaista puusyykuviointia täydentää WO-tekstuuri.

Lataa Kronoart levyjen käsittely-, työstö- ja asennusohjeet alla olevista linkeistä


Lisätietoa:

Aila Saharinen

Puh. +358 40 55 88282

aila.saharinen@hartman.fi