HartStore-automaattiratkaisut

Hartmanin HartStore-jakeluautomaatti vie tuotannon tavarajakelun uudelle tasolle. Ratkaisu ei pelkästään säästä kustannuksia, vaan helpottaa kaikkien työtä.

Ratkaisumme ydin on HartStore-automaatteja hallinnoivassa ohjelmistossa. Räätälöimme työntekijöillenne sellaiset käyttöoikeudet, joilla optimoimme tuotannon kustannukset. Tunnistuksessa käytämme tavallisesti kulunvalvontatunnisteita, PIN-koodia tai viivakoodia. Kaikki automaattimme on integroitavissa yleisimpien kuluvalvontatunnisteiden kanssa, joten olemassa olevia tunnisteita voidaan käyttää myös HartStore-automaateissa. Jatkossa teillä ei kuluteta turhaan.

HartStore-automaateilla vieläkin tehokkaampaa tavarajakelua

Hartmanin jakeluautomaatit helpottavat työkalujen ja muiden tarvikkeiden jakelua ja varastointia

Kätevät ja helppokäyttöiset automaattimme mullistavat yrityksesi tarvikejakelun. Tavaroita ei enää tarvitse säilyttää avohyllyillä tai yksittäisen työntekijän takana, vaan automaatista jokainen voi helposti hakea juuri oikean tuotteen juuri oikeaan aikaan.

Tiedot jokaisesta tapahtumasta tallentuvat muistiin, ja dataa voidaan hyödyntää toiminnan seurannassa. Automaatti tekee tarvikkeiden kulutuksesta läpinäkyvämpää, vähentää hävikkiä ja ohjaa säästäväiseen ja oikeaoppiseen käyttöön. Automaatista työntekijä saa taatusti parhaat välineet omaan työtehtäväänsä.

Vastaamme automaattien toimituksesta, asennuksesta, huollosta ja täytöstä. Kiinteä perustäyttöväli sovitaan yrityksesi tarpeiden mukaan, mutta voimme myös seurata automaattien tilannetta reaaliajassa. Automaatit lähettävät meille ilmoituksen, jos niihin ohjelmoidut minimiarvot alittuvat. Tällöin tulemme täyttämään automaatin jo ennen seuraavaa suunniteltua täyttökierrosta.

Mitä voimme saavuttaa?

  1. 1. Tuotteiden kulutuksen ja työajan säästäminen. Kulutuksen vähentyminen jopa 20-30 prosenttia.
  2. 2. Täydelliset tiedot kulutuksesta. Automaattiset raportit ja kulutuksen optimointi.

SaveSpring

Tuotejakelun suunnannäyttäjä on monipuolinen jakeluautomaatti, joka taipuu moneen. Karuselliautomaatti mahdollistaa jopa yli 500 eri tuotteen jakelun yhdestä automaatista. Automaatin rakenne on helposti muokattavissa, mikä mahdollistaa automaatin toimivuuden hyvin erilaisen tuotekokonaisuuden hallintaan. SaveSpring on tehokas automaatti sekä suuren kulutuksen tuotteille että laajan tuotevalikoiman jakeluun.

SavePro

Hartstore SavePro on kierreautomaatti, joka pudottaa käyttäjän valitseman
tuotteen alaosassa olevaan lokeroon. SavePro sopii erinomaisesti tuotteille,
joiden kulutus on suurta. SavePro-automaattiin mahtuu enimmillään 1200
tuotetta ja jopa 40 eri tuotenimikettä.

HartStore-lokerikkoautomaatti

Hartstore Lokerikkoautomaatti soveltuu hyvin suuren kulutuksen ja suurikokoisille
tuotteille. Automaattiin kytkettäviä lokerikkoja voi olla useita ja
niiden lokerokoot voivat vaihdella tuotteen koon mukaan. Lisäksi automaatista
voidaan hallinnoida yrityksen yhteisessä käytössä olevia arvokkaita työkaluja,
jotka palautetaan käytön jälkeen automaattin.

Muut automaattiset jakeluratkaisut

Hartmanin laaja automaattivalikoima sisältää myös mm. yhteiskäytössä oleville tuotteille tarkoitetun vuokrausautomaatin, lastuaville työkaluille suunnatun laatikostoautomaatin ja kierrätettävien tuotteiden palautusautomaatin. Kysy lisää myyjiltämme monipuolisesta automaattivalikoimastamme.