Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Duschskåp Svedbergs ritual premium 91x91 vit
  2. Svedbergs Ritual duschkabin 91X91 vit 68899
  3. Wc tryck för väggmodell mattkrom Svedbergs 90413 Sista exemplar
    Wc tryck för väggmodell mattkrom Svedbergs 90413
  4. Wc tryck för väggmodell svart Svedbergs 90411 Sista exemplar
    Wc tryck för väggmodell svart Svedbergs 90411
  5. Wc-stol inklusive lock Svedbergs 9085
  6. WC-stol Svedbergs 9021
Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Svedbergs

Svedbergs

Vi gör det från grunden

Eftersom vi gör allt själva i vår egen anläggning kan vi också ta ansvar för att varje produkt håller högsta kvalitet. När vi säger att vi grundlackar våra trämöbler betyder det att vi gör det tre gånger, plus att vi topplackar en gång. Mellan varje gång torkar vi med UV-ljus. Vi använder dessutom färger som tränger in i materialet och förseglar träskivan mot fukt. Lika noggranna är vi med våra skåp och andra detaljer i plåt, de pulverlackas för att stå emot rost, slag och repor.

Extrema tester

Till alla fronter som inte är målade använder vi äkta träfaner. Den tunna träytan är skuren ur utvalda stockar som skapar en äkta träkänsla. För att göra våra stommar använder vi fukttåliga spånskivor. Vi vet att de är tåliga för vi har testat dem tre dagar i 20-gradigt vatten, en dag i 12-gradig kyla och tre dagar i 70-gradig värme. Och sist men inte minst, alla lådor i badrumsskåpen är försedda med glidskenor på riktiga kullager. Vi lovar, du kommer att uppskatta skillnaden.

Utställning i butikerna

I våra butiker har vi satt upp flera modeller av Svedbergs badrumshelheter som du kan bekanta dej med. Du kan även tillsammans med försäljaren planera hur just ditt badrum skulle kunna se ut fast med en 3D modell