Yrityksestä

Etusivu/Yrityksestä
Yrityksestä 2017-07-04T09:50:05+00:00

vanha liike

Kaupankäyntiä yli 150 vuotta

Hartman on kilpailukykyinen ja itsenäinen rautakauppa, meillä on vankka ja pitkäaikainen alan kokemus. Toimintamme on organisoitu kahteen liiketoiminta-alueeseen: Rakentaminen & Sisustaminen ja Teollisuus.

Keskitymme pääasiassa ammattiasiakkaille suunnattuun rakennus- ja sisustustarvikkeiden, puutavaran, terästen ja teollisuustarvikkeiden myyntiin. Kuluttajamyynnin kohderyhmiä ovat kodinrakentajat, remontoijat ja sisustajat.

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita johtavilta valmistajilta ja eri asiakastarpeisiin kehitettyjä palveluja, tehokasta ja luotettavaa logistiikkaa sekä asiantuntevaa palvelua vankalla kokemuksella.

Palvelemme asiakkaita paikallisesti ja myös valtakunnallisesti. Kauppapaikkamme sijaitsevat Espoossa, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Seinäjoella, Tampereella ja Vaasassa.

Hartman-konserni muodostuu emoyhtiöstä Oy C.J. Hartman Ab sekä tytäryhtiöstä Hartman Rauta Oy. Yritysryhmään kuuluu lisäksi kiinteistöyhtiö Oy Hartman Invest Ab.

Hartman vietti 150-vuotisjuhliaan vuonna 2012. 150-vuotias kauppayritys on Suomessa hyvin harvinainen ja kun lisäksi huomioidaan, että yhtiö on perustamisestaan asti ollut saman perheen omistama ja johtama, on se ainutlaatuinen saavutus.

Lue yrityksen historiasta täältä.