Hartman Sisustaa

Hartman Sisustaa on palvelumme, jossa asiakkaillamme on mahdollista teettää pintamateriaalisuunnitelma oman kohteen ja omien toiveiden mukaisesti.

Sisustusvärisuunnittelijamme viimeistelevät kohteesi yksityiskohdat yhdessä kanssanne. Laadukkaat materiaalit ja yhteiset suunnitteluhetket takaavat parhaan lopputuloksen.

Asiakkaillemme värisuunnitelma on täysin maksuton.

Olipa projektisi iso tai pieni, Hartmanilta saat asiantuntevaa apua projektisi suunnitteluun ja toteuttamiseen. Asiakkaanamme sinulla on mahdollista teettää pintamateriaalisuunnitelma oman kohteesi ja omien toiveiden mukaisesti. Säästät aikaa ja vaivaa.

Living laattakuvasto

Ajankohtainen video

Hartman Sisustaa

Hartmanilla on käytössä 3D-sisustussuunnittelu- ohjelma, jossa pohjapiirustusten ja suunnitel-mien perusteella havainnollistetaan mitkä pintamateriaalit, sävyt ja ratkaisut sopivat kohteeseen parhaiten ja miten tiloista saa-daan toimivin ja harmonisin kokonaisuus. Ohjelma tuottaa tiloista 3D-kuvat, joissa voi vertailla eri materiaaleja ja valintoja reaaliaikaisesti ja tehdä näin oikeita sisustusratkaisuja. Ohjelma ilmoittaa myös tuotteiden menekit ja hinnat.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat tuotteet ja tarvikkeet kaikkiin projekteihisi. Saat palvelun käynnistymään haluamallasi toimitusajalla vain yhdellä puhelinsoitolla, sillä palvelurakenteemme mahdollistaa nopeat liikkeet silloin, kun tavara tarvitaan nopeasti työmaalle. Suurin osa tuotteista on varastotuotteita ja heti toimitettavissa.

Hartman Sisustaa palvelu sisältää kaiken tämän:
Laatat, boordit, tapetit, listat, maalit, parketit, laminaatit, paneelit, kylpyhuonekalusteet yms. ovat kaikki suunnitelmassa esitettynä yhdessä pohjapiirustuksessa värimallein ja tuotemerkein toimitukset saat halutessasi toimitettuna työmaalle sovittuna aikana tai voit noutaa tarvikkeet noutopisteestämme valmiina noutoerinä.


Sisustuksen ammattilaisemme

 1. Tiina Vuorio

  Tiina Vuorio

  Sisustusmyyjä

  Sisustussuunnittelu

  (03) 4475 134

  050 4700 134


  Tampere

 2. Kati Myllymäki

  Kati Myllymäki

 3. Sirpa Johansson

  Sirpa Johansson

 4. Benita Sandvik

  Benita Sandvik

  Sisustussuunnittelija

  Sisustussuunnittelu

  (06) 786 7267

  050 394 6530


  Pietarsaari

 5. Riitta-Liisa Pohjola

  Riitta-Liisa Pohjola

 6. Johanna Korpi

  Johanna Korpi

  Sisustusmyyjä

  Sisustussuunnittelu

  (06) 3266 375

  050 470 1496


  Vaasa